Mamičky,ktorá autosedačka je lepšia?

misulie
22. sep 2019

Baby kupila som malemu autosedacku cybex s pultikom, novu bola riadne draha a zda sa mi ze je do nej este malý. Alebo ja neviem proste mu vadí ten pultík. Preto chcem kupit tu na bazosi docasnú kým podrastie, má 11 mesiacov a 9kg. Ktoru mi poradite, ktora je lepsia podla Vás?

andrea101112
22. sep 2019

@misulie podla mna jednoznacne romer..

misulie
autor
22. sep 2019

@andrea101112 len nema isofix nevadí? ja sa do toho nevyznám

andrea101112
22. sep 2019

@misulie ono to nie je len o isofixe. romerky su v testoch na prvych miestach.cize su jedny z najbezpecnejsich. upevnis pasom. dieta zapnes patbodovymi. skorej by som sa zaujimala ako je stara ci nebola burana..

saskia_98
22. sep 2019

@misulie ja mam romerku king II a tiez nema isofix a nevadi vobec. Ja ju prekladam z auta do auta a v dedovom aute isofix nie je cize som musela kupovat bez isofixu.

meluela
22. sep 2019

@misulie najlepsie by bolo kebyze este moze jazdit v protismere co ani jedna z tychto neumoznuje. ake mate vajco? tie co su do 13 kg vydrzia dost dlho a je to velmi bezpecne, staci aby hlava netrcala von, nohy mozu. ja som mala moju do 19m v maxicosi vajci .. na isofix sa vykasli kludne, radsej nastuduju poriadne navod aby si to mala spravne priputane. na tie pultikove nemam dobry nazor, ale nechcem kazit naladu. z tychto dvoch je urcite lepsi romer king, akurat ten na obrazku vyzera ze uz ma co-to za sebou co uz nemusi byt bezpecne.

renatka100
22. sep 2019

@misulie urcite by som staru nekupovala, nevies ci nemali autonehodu...a tym je poskodena. Na brendone maju za super cenu taliansku znacku my ju mame starsi modela sme fakt spokojni, maly dobre z nej vidi a je v nej uplne stastny. Dcera mala britax ale s touto sa to v kvalite ozaj neda porovnat.
https://www.brendon.sk/brevi-gp-sport-black-cre...

duduska25
22. sep 2019

Na pultik si zvykne, aj moji si zvykli. Dočasne romer.

evkamotka
23. sep 2019

Ta prva ale vyzera dost staro, nejde len o testy ale aj o unavu materialu. Dost z nej je z plastu, aby uz nebol stary....

babi81
23. sep 2019

@misulie mala by byt este v proti smere, z tychto dvoch asi ani jednu bu som nekupovala aj ked romer je lepsia len ta na obrazku je uz dost stara.ak nechces kupovat novu skus pozriet este znacku cybex.my sme mali cybex sirona a max spokojnos teraz sme presli na cybex pallas sfix.isofix je bezpecnejsie ale nie je do nevyhnutnost, autosedacku vies pripevnit aj pasom.