Dnes som v meste videla ako policajti riesia jednu mamicku ,ktorej ukradli penazenku z tasky na kociku..Mamicky davajme si na to pozor!!!!!
@dominika1988 to sice robis dobre, ale uz som pocula aj o ukradnutej celej taske na kocik... hlavne v nakupnych centrach kradnu rovno celu tasku - vsak kto by tam tu penazenku hladal, ze? 😉 😠 😅
sorry, ale mne to pripada dost naivne davat si penazenky na taketo miesta (podobne aj napr. ukladat si kabelku pri nakupe do nakupneho vozika...). ved to je pre vreckarov doslova pozvanka 😔
radsej vyzerat ako vojak v plnej polnej, nez takto ponukat svoju vyplatu 😉
ja zvacsa drzim penazenku v ruke(aby som ju pri pokladni nemusela hladat 🙂 ), alebo ju mam v kabelke - tu zasadne nedavam do kosika 🙂
mňa okradli v obchode, kde som bola so 4 ročnou dcérou a v 9.mesiaci tehotenstva ... som plakala týžden kvôli tej neprávosti ... tašku som mala ja húpa položenú v nákupnom košíku... museli ma sledovať, lebo som ju stále kontrolovala, a len pár sekúnd, ked som dohovárala staršej dcére, lebo vystrájala, tak to využili ... zistila som to, ked som išla platiť ... nikdy som nenosila hotovosť, jedine v ten den...90 eur!!!