Mamičky, dávajte si pozor na tašky na kočíkoch!

kmichaela
23. aug 2011

Dnes som v meste videla ako policajti riesia jednu mamicku ,ktorej ukradli penazenku z tasky na kociku..Mamicky davajme si na to pozor!!!!!

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jasminet
23. aug 2011

@dominika1988 to sice robis dobre, ale uz som pocula aj o ukradnutej celej taske na kocik... hlavne v nakupnych centrach kradnu rovno celu tasku - vsak kto by tam tu penazenku hladal, ze? 😉 😠 😅

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ikke
23. aug 2011

sorry, ale mne to pripada dost naivne davat si penazenky na taketo miesta (podobne aj napr. ukladat si kabelku pri nakupe do nakupneho vozika...). ved to je pre vreckarov doslova pozvanka 😔
radsej vyzerat ako vojak v plnej polnej, nez takto ponukat svoju vyplatu 😉

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ela2710
24. aug 2011

ja zvacsa drzim penazenku v ruke(aby som ju pri pokladni nemusela hladat 🙂 ), alebo ju mam v kabelke - tu zasadne nedavam do kosika 🙂

majka35
24. aug 2011

mňa okradli v obchode, kde som bola so 4 ročnou dcérou a v 9.mesiaci tehotenstva ... som plakala týžden kvôli tej neprávosti ... tašku som mala ja húpa položenú v nákupnom košíku... museli ma sledovať, lebo som ju stále kontrolovala, a len pár sekúnd, ked som dohovárala staršej dcére, lebo vystrájala, tak to využili ... zistila som to, ked som išla platiť ... nikdy som nenosila hotovosť, jedine v ten den...90 eur!!!