Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
😉 nie to je detail 😉 😉 😉
tak som rada, synček sa už prevracia sám na bruško?
blazka24, tak to mas doma velkeho sikovnika 😉
A zubky uz mame???
mati malý sa ešte neprevrátil ale som v miestnosti augustoviek 2009 a veru tam už sa skoro všetci samostatne prevracajú a my ešte nie, tak som z toho na nervy vrrrrrrrrrr
zúbky? to ešte nie ale uslintaný sme nonstop a zistila som že vypľazuje jazyk a hryzie si ho ďasníčkami, keď mu masírujem prstom ďasná tak ma kusne až to zabolí ale zúbok ešte nevyšiel..........
blazka mi sme na tom rovnakootacame sa len nabok a zubky tiez nemame ale slintosi sme obrovskyyyyyyyyyyyy 😀 😀 😀
my sme 😀 😀 😀 uz sa mi maly zacina mixovat v kociku asi sa zobudi...to zabudam aj na slovencinu 😀 😀 😀
jooooooooj kláry tak si ma potešila až mi je lepšie 😀 /končia mi prvé krámy po pôrode a normálne mi je zle, už druhý ibáč v sebe a nič 😒 /
inac mati gratujem emmke k 5 mesiacikom 😵 😵 😵 😵 😵 😵
tak to je nafigu, ja este nic, a kojis?
mati gratuľujem k piatim mesiačikom tiež - veľa veľa radosti 😉
klara ja nekojím od tretieho mesiaca..........
aha tak to ti aspon odpada problem s nechutenstvom babatka. lebo vraj ked pridu kramy babo ma s tym problem a nechuti mu mliecko ☹ ☹ ☹
my sa uz tesime na prikrmy, stale kojim, ale nemozem povedat ze sa v tom nejak vyzivam ako niektore maminy, jasne ze je to pomoc oproti chystaniu umeleho mliecka ale ja asi nie som taka velka romanticka 😀 😀 😀
klara ja som mala vpadnuté bradavky, cisárak a mlieko nie a nie spustiť, popraskané bradavky a zápal v prsníkoch - takže romantiku som v tom tiež nevidela ale zase sme stále grckali - máme reflux takže príkrmy som ešte neuvažovala dávať, malý je ešte nie na to pripravený si ja myslím........
Ahoj Klara...super,mam radost,ze nas konecne ze¨ nas konecne nezamknu 😉 😉 ...baby mi uz prikrmujeme ale mojmu malemu nechuti hocico 😠
toho sa tiez bojim ze malemu nebude hocico chutit...teraz je nejaky cudny doterz pil kazde tri hodiny a uz mu ani mlieko asi tak velmi nechuti lebo si zacina vynechavat...ale aspon sa vyspim...mohol by zacat vynechavat aj celu noc 😀 😀 😀
inac nam lekarka odporucila prikrmovat az od 6 mesiacov a to sme doteraz nemohli mat ani caj, ani vodu 😒 😒 😒
no moj maly je na UM skoro od narodenia a my dokrmujejme od ukonc.4 mesica
ozaj klara ked y sa ti maly presne narodil?a ako sa vola?
ahojte, my tiez budeme mat cochvila 5 mesiacov, este sa maly nepretaca ale je velky a lenivy, vela spinka. Trsku sa zacal pretacat na lavy bok, si myslim, ze to je tiez uspech. Stale iba kojime a vcera nam doktorka na poradni povedala, ze uz mozme pomalicky zacat s prikrmami, ale ja este pockam min do konca roka.
pozeram ze maju rovnako 😀 my sme 15.7. marek 😉 😉 😉 tvoj je tiez zo skupiny 😀 este potrebujeme lukasa a jana 😀 😀 😀
ahoj kaska.....my sa tiez nepretacame,iba na bok,ale sme velky 9,5kg takze sa nam nechce 😉
tak to su len o dva dni my sme 17,7,2009 😉
kaska tvoj je presne kedy lebo ma tiez rovnako v udajoch 😉 😉 😉
jeej ano aj my sme 17.7. 😉 pekny datum, ze? 😵
klara preco nenahodis niake maleho fotky?..nas dnes dostal pavuka od dedka..viem ze sa to nema ale posadila som ho do neho a bol uplne uneseny...smial sa vyskal..... 😀
no klari pekneho mas cvalika, my mame "iba" 8 kg 😀
kaska tak to je super,to mame v rovnaky den syncekov😀Dmy sme sa narodili poobede 16:04
baby musim babo je uz hore 😀 😀 😀 praca pokracuje... 😀 😀 😀
moj akurat zaspal,ja ho uspavam v takej hupacke od f.price......co ide sama na baterky,takze sa hupe a buva 😉
baby idem sa pochváliť, ešte poriadne nevidím cez slzy, ale malý sa už prvý krát prevrátil na bruško - normálne som z toho happy 😎
no my máme len necelých sedem kilo a narodili sme sa 29.7. ale príkrmy akurát ocino doniesol domov obilno-mliečnu kašu nutrilon jablko tak som zvedavá či nám to bude chutiť........
náš malý nespí vôbec, stále je hore, spíme maxi tak 30 minút cez deň..........
klara nám chýbajú dva týždne ale snáď to nevadí 😀