Ahojte, mamička.Viktoria po ťažkom pôrode bojuje o život. Zháňa sa pre ňu krv, kto môžte darujte prosím. Kto nie, pošlite jej modlitbu.
Bojovali za ňu vraj v Kochu, na Antolskej a teraz v Nusch
Boze, to sa tazko cita :(
Toto sa veľmi ťažko číta veľmi jej držím palce aby to všetko dobre dopadlo 🙏
Strašne verím že sa pozbiera.
Aj ja na ňu stále myslím a veľmi dúfam že to zvládne. A rozmýšľam aj čo sa asi stalo.
Teba sa zdvihnúť a ísť darovať krv a nie iba veriť
Je to velmi smutne... :((. Inak ja som dlhorocny darca krvi a raz som tiez poprosila darovat krv pre niekoho konkretneho, ale bolo mi povedane, ze sa to neda, ze je to nerealne zrealizovat, najma ak dotycny je daleko. Cize potrebuju krv od darcov z okolia.
@la_dolce_vita môže byť odkiaľkoľvek a akákoľvek krvná skupina, oni si to "povymienaju"
Pojdem darovat buduci tyzden ❤️
@la_dolce_vita tie vyzvy maju skor zmysel pre to, aby sa doplnali zasoby krvi. Aj tak ked teraz niekto daruje, priamo aj jej krvnu skupinu, ona nedostane priamo tu krv.
@akbara77 kto ma ísť darovať krv však chod.
Ano zmysel to ma pre toho kto môže darovať ak je človek chorý tak krv darovať nemôže.
@stanulienkat reálne to pomáha💙 nepomáha to len tým, ktorí neveria a tým pádom sa nemajú tak dobre 🙂 ale to s tebou ako neveriacou ťažko keď nechápeš 💙🙏 modlitba ma takú silnú moc, že keby si sa do nej pozrela zvnútra tak by si neverila ;)
@jaass Tak sprostu odpoved mozete dat len ...
Modlenie jej pomoze na veeelke to co rano vykakate.
Ked si nahodou zlomite nohu tak sa namiesto lekara modlite doma na wc kedy budete zase chodit. Tieto zvasty o modleni si nechajte oveckam na nedelu. Ked budem chory pojdem k lekarovi nie fararovi.
@jaass zazila som to ked sa plno ludi modlilo a nepomohlo to. Mlada zena a bohuzial
Vola zit neznamena verit v boha. Vola zit znamena pre mna rodina kvoli ktorej to nevzdam a budem bojovat a snazit sa.
Ja darujem stále
Ale môžem až v novembri.😔😔
@jaass dokonca aj tusim krvnu plazmu dostavala od darcov ale bohuzial 😓
Pre toto chodím darovať krv, sice mám inú krvnú skupinu, ale vždy sa nájde niekto, kto ju bude potrebovať...
@janulik2008 tiež to bolo po pôrode?
Ahoj, ak Vas mozem poprosit o zmazanie tej druhej fotky, nie je to presne, je to velmi zvelicene, a nechcem aby si to Viki citala, ked sa uzdravi. Dakujem Vam krasne za podporu a akukolvek pomoc, ci uz krv, modlitbu alebo pozitivnu energiu. Roman.
@prechtlr veľmi sa ospravedlňujem, nevedela som to. Mne ako autorovi to nejde (možno to len neviem ale nevidím tu možnosť) prosím ak môžte vy alebo ktokoľvek nahlásiť túto diskusiu a admini by zmazali fotku. Ospravedlňujem sa ešte raz, mrzí ma to, nevedela som, že to takto nieje. Veľmi vám držím palce, myslím na vás každý deň odkedy som sa to dozvedela
Čítala som :( slzy mi vybehli, verím, že bude čo najskôr zdrava, doma s babatkom, ktoré ju najviac potrebuje 🙏💙