Mamička Viktória bojuje o život - zháňa sa krv

27. sep 2024

Ahojte, mamička.Viktoria po ťažkom pôrode bojuje o život. Zháňa sa pre ňu krv, kto môžte darujte prosím. Kto nie, pošlite jej modlitbu.
Bojovali za ňu vraj v Kochu, na Antolskej a teraz v Nusch

jaass
27. sep 2024

Čítala som :( slzy mi vybehli, verím, že bude čo najskôr zdrava, doma s babatkom, ktoré ju najviac potrebuje 🙏💙

lubkovaandrejka
27. sep 2024

Boze, to sa tazko cita :(

kulumulu123
27. sep 2024

Toto sa veľmi ťažko číta veľmi jej držím palce aby to všetko dobre dopadlo 🙏

alickapusinka
27. sep 2024

Strašne verím že sa pozbiera.

autor
27. sep 2024

Aj ja na ňu stále myslím a veľmi dúfam že to zvládne. A rozmýšľam aj čo sa asi stalo.

akbara77
27. sep 2024

Teba sa zdvihnúť a ísť darovať krv a nie iba veriť

jaass
27. sep 2024

@akbara77 úplne mimo a odveci koment 😪 keby som mohla darovať tak hneď idem 💙🙏

bobaas
27. sep 2024

@jaass prečo odveci? Práveže vecne

alkoholik
28. sep 2024

@jaass Preco odveci? Ako jej realne pomoze modlenie???
Krv od cloveka jej realne pomoze. Doktor a pristroje tiez.
Takze modlit sa mozete ked vsadite ticket na futbal aby ste vyhrali. Tu treba realne skutky- krv

la_dolce_vita
28. sep 2024

Je to velmi smutne... :((. Inak ja som dlhorocny darca krvi a raz som tiez poprosila darovat krv pre niekoho konkretneho, ale bolo mi povedane, ze sa to neda, ze je to nerealne zrealizovat, najma ak dotycny je daleko. Cize potrebuju krv od darcov z okolia.

autor
28. sep 2024

@la_dolce_vita môže byť odkiaľkoľvek a akákoľvek krvná skupina, oni si to "povymienaju"

vanilkovazmrzka
28. sep 2024

Pojdem darovat buduci tyzden ❤️

vanilkovazmrzka
28. sep 2024

@la_dolce_vita tie vyzvy maju skor zmysel pre to, aby sa doplnali zasoby krvi. Aj tak ked teraz niekto daruje, priamo aj jej krvnu skupinu, ona nedostane priamo tu krv.

jaass
28. sep 2024

@alkoholik ako jej reálne pomôže modlenie? Takú sprostu otázku môže položiť fakt len človek, ktorý je uuuuuplne mimo reality 😇🤦‍♀️🤭

stanulienkat
28. sep 2024

Hrozne. Drzim mamicke palce, nech sa vrati k rodine .
@jaass myslim, ze
@alkoholik ma pravdu. Modlenie je mozno utecha pre teba, ak si veriaca, ale realne to nepomaha. To je realita.

alickapusinka
28. sep 2024

@akbara77 kto ma ísť darovať krv však chod.

alickapusinka
28. sep 2024

Ano zmysel to ma pre toho kto môže darovať ak je človek chorý tak krv darovať nemôže.

jaass
28. sep 2024

@stanulienkat reálne to pomáha💙 nepomáha to len tým, ktorí neveria a tým pádom sa nemajú tak dobre 🙂 ale to s tebou ako neveriacou ťažko keď nechápeš 💙🙏 modlitba ma takú silnú moc, že keby si sa do nej pozrela zvnútra tak by si neverila ;)

alkoholik
28. sep 2024

@jaass Tak sprostu odpoved mozete dat len ...
Modlenie jej pomoze na veeelke to co rano vykakate.
Ked si nahodou zlomite nohu tak sa namiesto lekara modlite doma na wc kedy budete zase chodit. Tieto zvasty o modleni si nechajte oveckam na nedelu. Ked budem chory pojdem k lekarovi nie fararovi.

jaass
28. sep 2024

@alkoholik tak asi taký život máte ako aj reagujete na Mk🤦‍♀️🫠 no nič, každý je nejaký 😎 a každý sa nejako ma 💪 niekto fajn a niekto si vytvorí na mk nick alkoholik a teda aj človek z toho veľa môže vyčítať 🤭

alkoholik
28. sep 2024

@jaass Hej hej moj zivot by chcelo mat 99% ludi. Nenechajte sa zviklat mojim nickom...🤣
Som clovek ktory vie kolko je 1+1. Viem ze zivot mi nezachrani modlidba ale lekar,skoly,vybavenie zariadenia a moja vola zit.

jaass
28. sep 2024

@alkoholik vôľa žiť. Raz si na mna spomeň, nemusím asi hovoriť kedy 🤦‍♀️

janulik2008
28. sep 2024

@jaass zazila som to ked sa plno ludi modlilo a nepomohlo to. Mlada zena a bohuzial

alkoholik
28. sep 2024

Vola zit neznamena verit v boha. Vola zit znamena pre mna rodina kvoli ktorej to nevzdam a budem bojovat a snazit sa.

petko81
28. sep 2024

Ja darujem stále
Ale môžem až v novembri.😔😔

janulik2008
28. sep 2024

@jaass dokonca aj tusim krvnu plazmu dostavala od darcov ale bohuzial 😓

limoncino
28. sep 2024

Pre toto chodím darovať krv, sice mám inú krvnú skupinu, ale vždy sa nájde niekto, kto ju bude potrebovať...

autor
29. sep 2024

@janulik2008 tiež to bolo po pôrode?

prechtlr
1. okt 2024

Ahoj, ak Vas mozem poprosit o zmazanie tej druhej fotky, nie je to presne, je to velmi zvelicene, a nechcem aby si to Viki citala, ked sa uzdravi. Dakujem Vam krasne za podporu a akukolvek pomoc, ci uz krv, modlitbu alebo pozitivnu energiu. Roman.

autor
1. okt 2024

@prechtlr veľmi sa ospravedlňujem, nevedela som to. Mne ako autorovi to nejde (možno to len neviem ale nevidím tu možnosť) prosím ak môžte vy alebo ktokoľvek nahlásiť túto diskusiu a admini by zmazali fotku. Ospravedlňujem sa ešte raz, mrzí ma to, nevedela som, že to takto nieje. Veľmi vám držím palce, myslím na vás každý deň odkedy som sa to dozvedela