Mňa ide poraziť,ked mamičky napíšu na detské čižmičky že sú nové a vôbec nenosené a ešte ich pofotí tak že chyby vidno...to čo...????....nerozumiem tomu,pozrite sami čižmičky dievčenské 24 veľkosť...a budte také dobré vy nato,ked uvidíte fotky odpovedze mi svoj názor🙂Dakujem veľmi pekne🙂
ved sama pozri detské čižmi napísané nové dievčenské veľkosť 24....pozri nad 10 eur....ja ked som napísala že nové,tak nové aj sú s výsačkou,a hned mi bol inzerát blokovaný🙂...a koľko krát mi už zmazali inzerát aj teraz na blúzky dámske nové s výsačkou nepoužívané a zablokovali mi ho teraz... mne bloknu stále ale si už dávam pozor na názov " nové" píšem nepoužité alebo nenosené...to nie je fér koľkí tak majú že nové napísané,alebo nové a na fotke katastrofa klamstvo...tie pravidlá by mali byť pre všetkých rovnaké...prečo nie sú blokované tie inzeráty kde je podvod klamstvo,alebo napísané že nové!!!...odídem z modrého koníka,lebo je to nefér ☹
preco by si odchadzala..staci dodrzat pravidla a nepisat nove..a môzes pekne ponukat veci v bazariku..to , ze to iny robia neries..skôr ci neskôr na nich pride, inzerat sa im stopne , kym si ho neopravia...neda sa kazdy den prejst vsetky inzeraty , ved si pozri kolko ich je a stale pribudaju..ak taky inzerat vidis , oznac ho..ulahcis tym adminom pracu..
a ked ho označím je vidieť kto ozančil...?...lebo ja nechcem,aby mi potom písali mamičky,že čo sa do nich starám ☹
ale píše nové neobuté ani raz...a nafotke vidno kazy...to čo je...akotak môžu napísať,že nehambia: 😖 ...ja by som sa prepadla pod zem od hamby,že by mi niekto napísal,že klamem ☹
nie , nie je vidiet, kto inzerat oznacil..a zial..su ludia a ludia..s tym nic neurobime..
no..ja mam len jeden nazor..ked vidis, ze inzerat nie je ok...a mamicka zavadza a klame..tak ten inzerat oznac a admin ju uz bude riesit..