Mamička predáva nové čižmičky a na fotke vidno kazy

slniecnica
23. nov 2011

Mňa ide poraziť,ked mamičky napíšu na detské čižmičky že sú nové a vôbec nenosené a ešte ich pofotí tak že chyby vidno...to čo...????....nerozumiem tomu,pozrite sami čižmičky dievčenské 24 veľkosť...a budte také dobré vy nato,ked uvidíte fotky odpovedze mi svoj názor🙂Dakujem veľmi pekne🙂

traktor
23. nov 2011

no..ja mam len jeden nazor..ked vidis, ze inzerat nie je ok...a mamicka zavadza a klame..tak ten inzerat oznac a admin ju uz bude riesit..

slniecnica
autor
23. nov 2011

ved sama pozri detské čižmi napísané nové dievčenské veľkosť 24....pozri nad 10 eur....ja ked som napísala že nové,tak nové aj sú s výsačkou,a hned mi bol inzerát blokovaný🙂...a koľko krát mi už zmazali inzerát aj teraz na blúzky dámske nové s výsačkou nepoužívané a zablokovali mi ho teraz... mne bloknu stále ale si už dávam pozor na názov " nové" píšem nepoužité alebo nenosené...to nie je fér koľkí tak majú že nové napísané,alebo nové a na fotke katastrofa klamstvo...tie pravidlá by mali byť pre všetkých rovnaké...prečo nie sú blokované tie inzeráty kde je podvod klamstvo,alebo napísané že nové!!!...odídem z modrého koníka,lebo je to nefér ☹

traktor
23. nov 2011

preco by si odchadzala..staci dodrzat pravidla a nepisat nove..a môzes pekne ponukat veci v bazariku..to , ze to iny robia neries..skôr ci neskôr na nich pride, inzerat sa im stopne , kym si ho neopravia...neda sa kazdy den prejst vsetky inzeraty , ved si pozri kolko ich je a stale pribudaju..ak taky inzerat vidis , oznac ho..ulahcis tym adminom pracu..

slniecnica
autor
23. nov 2011

a ked ho označím je vidieť kto ozančil...?...lebo ja nechcem,aby mi potom písali mamičky,že čo sa do nich starám ☹

slniecnica
autor
23. nov 2011

ale píše nové neobuté ani raz...a nafotke vidno kazy...to čo je...akotak môžu napísať,že nehambia: 😖 ...ja by som sa prepadla pod zem od hamby,že by mi niekto napísal,že klamem ☹

traktor
23. nov 2011

nie , nie je vidiet, kto inzerat oznacil..a zial..su ludia a ludia..s tym nic neurobime..

slniecnica
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz