Ahojte . Hľadám nejaké mamičky ktoré majú dieťa približne vo veku 13-15 rokov. Sem tam aby sme si mohli napísať napr cez IP ohľadom našich deciek a ich problémov 😏... Ja som momentálne tehu a niekedy si ani ja sama neviem rady ohľadom tých problémov ako rodič. Ak niekto postrehol že som psychologicka a bude mať komenty typu : si psychologicka tak prečo si nevieš rady? Tak odpoveď je že po prvé prácu netaham domov a po druhé moja dcéra nemá rada keď sa s ňou rozprávam ako psychologicka ..
@luckamatus supeeer tak to ti gratulujem v ktorom si?? :D ja mám 14 ročnú dcéru :D
@nataliaviktoria Mozeme toez popisat mam 14rocneho a teraz 2,5rocneho-)...niekedy to mam vesele
@nataliaviktoria ahoj..ja mam tiez 14 rocnu dceru 🙂
@eri84 napisala som ti do Ip .. ak máš čas.. lebo si najbližšie k môjmu prípadu 🙂. Myslím tým že obe máme 14 ročne dcéry 🙂
@nataliaviktoria mne by sa zišla baba na dopisovanie...ale matkou ešte nie som, len som tehu 🙂 a učila som 13 ročných 🙂 tak to je puberta, s tým nič nenarobíš...ale samozrejme chápem ťa, rady ti prajem, možnože ťa osloví niekto s podobnými dospievajúcimi deťmi ...