Máme vrátiť fotky?

1. nov 2022

V skolke fotil fotograf, ktory tam chodi,on chodi fotit na viacero skolok, nie je to povinne fotenie, ale aj nase dieta sme prihlasili, kedze sa deti fotia tak nebudeme vynimka, Ma svetle vlasy a na fotkach ktore sme dostali do ruk tmave, cize v skutocnosti svetlohnede, na fotkach skoro cierne, informovali sme sa preco to tak pan fotograf nafotil, jeho odpoved bola, prijimam kritiku, ale ine vlasy neviem dat, lebo ja riesim odlesky a detail tvare, a neda sa inak riesit vlasy. Musia byt tmave. A ked chcete vratte fotky. Dalsie 2 mamicky mi vraveli ze fotky su veeeeelmi vyretusovane. tak co by ste urobili vy? vratili fotky? my sme nevratili, ale odpoved fotografa bola zvlastna ze nevie urobit na fotke ine vlasy ze sa neda. Co vy nato?

nika23t
1. nov 2022

Ja som to mala podobne, fotografie hrozne. Viaceré mamy sme ich vrátili a dostali sme nové. Naše boli rozmazane, nejasne, deti sa nedali rozpoznať. Na Tvojom mieste by som zadala alebo nové, kvalitné fotky, alebo vrátenie peňazí. Tieto fotky nestoja malé peniaze a bolo by mi ľúto, keby som zaplatila za niečo, s čím nie som spokojná.

lenkakravcova
1. nov 2022

My sme nekupovali, keď sa nám fotky nepáčili.
Nechápem ako to fotil keď sa mu podarilo zmeniť farbu vlasov. 😄 Niekedy mám pocit, že tam chodia nejakí praktík ti, ktorí sa na tých deťoch fotiť učia.

januska12323
1. nov 2022

To fotil starým foťákom po tme? Na digitálnych sa dá zmeniť všetko len by musel chcieť.

mariska1989
1. nov 2022

Podobná vec u mňa ale automaticky som nechala len 2 fotky kde úprava bola ako tak ostatné vrátila bez riešenia

lulaby1982
1. nov 2022

Kam sme sa to dostali pre pána kráľa ,že sa už fejkuju vlasy malých detí . Ja to hovorím stále ,že sme dlhodobo v marazme. Fejkovat vlasy ?? My sme nikdy neriešili či máš obočie ako Breznev ,alebo bedary , alebo nilove puncochace namiesto siloniek , vystavili sme sa ako top hviezdy filmového plátna a fotili sme sa ako saleni. Je nechutne čo sa deje.

nika_val
1. nov 2022

Fotil nekvalitnou technikou a preto ich musel upravovať prehnane a zrejme nema dostatok zručnosti ani to..tak to dopadlo tak že nevedel ine spraviť
Nam sa stalo podobna s fotografom na stužkovej.. hrozne fotky sme dostali prehnane upravene, tmave, farby skreslené, rozmazane zabery ...no my sme fotenie už zopakovat nemohli takže kedže mate taketo fotenie buď by som sa skusila spýtať či ich neskusi nafotit znovu a lepšie a ak by to dopadlo rovnako tak vrátila aj fotky aj peniaze by som chcela spať

maribell
1. nov 2022

Lebo niekto si len kúpi zrkadlovku a už je fotograf ... Potom to aj tak vyzerá 🤦

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
annm81
1. nov 2022

Samozrejme si pýtajte peniaze späť a ak chcete pekné fotky svojho dieťaťa, zaplaťte si kvalitného fotografa. Toto je zjavne niekto po známostí, kto o fotení nemá absolútne predstavu. Vlasy rozhodne nemusia byť tmavé. Už si niekedy predsa videla fotky svetlovasých ľudí, že?

surama
1. nov 2022

Urcite by som fotky vratila a bud nech vrati peniaze, ale fotky prerobi. Moj syn svetle vlasy, takmer blond a co sme boli na rocnom foteni, tak normalne ma na fotke svoju farbu vlasov.