Ahojte, mám dvojročného syna a už nezvládam to, že je na mne permanentne nalepený. Sám sa nezahrá, nepozrie si rozprávku nič. Nemôžem sa od neho vzdialiť ani na meter, hneď ričí. Nič si neviem cez deň urobiť, umývam riady stojí pri mne ručí, sťahuje mi nohavice, ťahá ma... Všade mi je za zadkom. V noci sa zobudí aj 10 krát aby sa pozrel či som tam. Vždy ma preberie, uložím ho o pol hodku je zas hore a kontroluje či som v posteli. Takto je to už rok. Som unavená ako nik. Už som skúsila snáď všetko, ani po dobrom ani po zlom. Ako ste riešili takéto správanie u detí?
Aj moja skoro dvojročná toto robí 😂 v noci sa musí uistiť že som otočená tvárou k nej inak vrieska 🤦 a cez deň nonstop všade so mnou .. to je obdobie to prejde 🙂 a keď sa niekto ku mne priblíži tak začne plakať že "moja mamka" 😍
@sunny8 no to je ďalšia vec, nedajboh sa ku mne priblíži niekto viac ako na meter, rovno vyštartuje a pohryzie.
@evalin88 dva roky
To je podlamna normalne.. maly robi to iste pri hrani, ja vymyslam hry..ukazujem on napodobnuje a zapaja sa... on sa hraje sam len ked vie ze robi zle. Vtedy niekam zalezie a je to zle znamenie.... to spanie mame ze sa zobudi asi 3 krat, mozno sa mu sniva nieco zle... ja vacsinou zareagujem uz ked zamrnci a oslovim ho neako upokojujuco, pohladkam atd.. a spime dalej.
Pohryzie je uz trochu cez si myslim... moj toho dotycneho len odtlaci.. najma svojho otca ked sa napr obijmame tak sa natlaci medzi nas....
Uff tak moja nehryzie ale vie toho človeka riadne vytrieskat kade tade .. to musí byť len obdobie asi sa boja keď nevidia mamu
@sunny8 moj z nej v poho vylezie, uz sme ju uplne zrusili. Pred par mesiacmi vyliezol na hranu a lezal na nej na bruchu ako kaskader... ja som sa strasne zlakla cize sme ju rozobrali. Vcera bol chvilku podozrivy klud, tak som nakukla a on v kupelni vylezeny obkrocmo na vani a jednou rukou uz isiel vodu pustat
Môj malý ma v máji 3 roky a robí to stále v podstate od narodenia je mamin cecok 😀. Som aj ja z neho veľa krát nervózna že si neviem nič urobiť. Ale zas si pomyslím na to ze maličký je len raz a keď bude mať 15 rokov tak ma iste nebude chcieť stále držať za ruku a nebude so mnou spávať v posteli. Ja sa snažím užívať si tie naše chvíle lebo čas rýchlo beží. A zas ho nechcem nejako odstrcovat od seba keď chce byť so mnou. Predsa je malý a potrebuje svoju mamu. Véd malé deti potrebujú cítiť bezpečnosť a to majú skoro stále vo svojich matkach. Takže treba vydržať nebude to trvať večne a potom nám to bude aj ľúto keď sa nebudu chcieť s nami tulit 😀.
utobte si druhe,ptm ho tak nebudes riesit,ver mi
Kolko ma rokov..???