Mama odmieta môjho priateľa.

emilia456
28. jan 2020

Dobry den, alebo skor ahojte ,ak mozem.... mam 17 rokov, tento rok v novembri budem mat 18. Mam pristela 3 roky, byva v tej istej dedine pri BB ako ja. Par krat sme sa od seba odlucili ale aj tak sme spolu. Mozem povedat ze nie som nezodpovedna, dobre znamky v skole, v domacnosti pomaham ako sa da. no prisiel cas kedy by sme chceli s priatelom spat pri sebe. Samozrejme dnes som sa to opytala mojej maminy, nedovolila, vraj ked tak tak v obyvacke. Chapem ze sa boji a chrani si ma, ale naozaj? Priatel k nam chodi skoro kazdy den, cez vikend je u nas do 12:00 (vecer) a odide o par domov dalej.... (?!!) uz mi to pride naozaj blbe, mama vie ze spolu zijeme aj po sexualnej stranke, a to chape vraj mam nato vek, samozrejme som zodpovedna v tom zmysle. Ale toto mi naozaj vadi, vraj tomu nechapem a ine veci. Viete mi prosim nejak poradit? uz som zufala..... nechcem sa s nou ani hadat ani podobne veci, ale toto ma naozaj dost stve a mrzi... za kazdu odpoved dakujem 🙂

emilia456
autor
28. jan 2020

@emilia456 myslim ze je to normalne uz aj vsetky moje kamaratky spali dokonca u frajera...

kaja01
28. jan 2020

@emilia456 ved ak chcete vedla seba spavat, tak si prenajmite byt a spavajte vedla seba.

nistika
28. jan 2020

nechapem velmi...ak ti povieme ze je to normalne a vporiadku co sa tym zmeni? je to strecha tvojej mamy, pod nou su jej pravidla....

ukulela
28. jan 2020

@emilia456 nepotesim ta, ja by som tiez do 18 u nas navstevy kvoli sexu netolerovala. ja som so sexom zacinala v 17 a pol, ale domov som si ofic doniesla frajera az ked som bola repaltivne samostatna a prispievala som na domacnost, teda na vysokej.

basullinka
28. jan 2020

@emilia456 pod stechou tvojej mami platia jej pravidla, koho si domov pusti na noc. Ty to musis respektovat. Ak sa ti nepaci, ked budes mat 18, osamostatni sa a mozes vo svojej domacnosti rozhodovat ty.

lintu
28. jan 2020

To, ze to chape, neznamena, ze ti bude poskytovat priestor, aby ste si uzivali 😀 Je to normalne. Nie jedna mama takto reaguje. Prijmite to ako fakt a zariadte sa inak.

janka2273
28. jan 2020

@emilia456 Ani ja by som ti doma spávať s frajerom nedovolila😉 mám syna,bude mať 18 v apríli,ale ak by toto po mne chcel,tak ho zhúkam,že sa panalák otrasie 😂😂😂dokedy študuje a nezarába,beriem ho v tomto veku ako decko a z bytu pelech robiť nebude 😋😉
A ak ste niekde na dedine,o to horšie,tam by vás asi pol dediny ohovorilo🤔možno i preto ti to mama nedovolí,aj keď teda vie,že spolu už sexujete a neprekáža jej to zjavne...v každom prípade sa nikam nežeň ,máš pred sebou celý život 😘 veľa šťastia prajem 👍😉😘

lenka2710
28. jan 2020

@emilia456 áno, mamin dom/byt jej pravidlá! K nám tiež chodil ešte vtedy priateľ, rodičia ho poznali, aj rodiny sa poznali a tiež u nás nespaval! Respektíve večer sme zaspali pri telke v obývačke a keď sme sa zobudili hoci aj o 3 nad ránom, tak šiel domov, neostal tam do rána
Skončila som SŠ, odišla som na pol roka do zahraničia, povedali sme si, že ak to nas vzťah vydrží, nastahuje sa k nám, rodičia neboli proti!
Začali sme spolu bývať, zistili sme, že dokážeme spolu existovať pod jednou strechou bez hádok
Takže pokiaľ nebude matka súhlasiť, je to stále jej dom a jej pravidlá

emilia456
autor
28. jan 2020

@nistika ja len chcem vediet ci je to odomna az prilis..

nistika
28. jan 2020

@emilia456 myslím že nieje to príliš celkom ťa chápem, v tvojom veku je to ťažké...telesne si dospelá ale možnosť osamostatniť sa nemáš, potom musíš posluchať pravidla iných ludí...no nič moc ale všetci sme to nejak pretrpeli neviem ako to obísť...

marca12
28. jan 2020

@emilia456 su take zeny,ktore to nedovolia. Ja som ani po 18 nemohla doniest frajera a zavriet sa do izby. Nazvala ma cundrou a podobne. V neskorsom veku spal v obyvacke,no cele divne,to mohol aj doma,ale aj tak sa mama hnevala,ze sa to nepatri. No a ked som ja u neho spala,to bolo rosambo. Dievca nema co spavat u frajera. Respektuj ju a postupne snad povoli

evitka83
28. jan 2020

@emilia456 je...skratka si jej decko, aj ked mas 18 a ona nechce, aby ste sexovali spolu pod jej strechou. Bodka. Je to jej dom, jej pravidla, ked sa ti nepaci, mozete ist do hotela 😉 tvoja matka nema povinnost ti vyhoviet. Tiez by som dcere nedovolila, aby spala spolu s frajerom v jednej izbe v tomto veku, skratka z principu, lebo nechcem. Keby bola starsia a mali by seriozny a perspektivny dlhorocny vztah, mozno by som to prehodnotila .

kristiii
28. jan 2020

@emilia456 tak ja budem asi za divnú, ale mne by to asi byť tvojou mamou nevadilo, hlavne ak viem, že spolu už aj tak spávate. Ale píšem asi, lebo mám syna a aj ten má ešte len necelých 10 rokov, takže skôr to beriem z pohľadu mojej mamy, keď som bola v tvojom veku. Príde mi odveci, akceptovať to mimo domu ale nie pod "vlastnou strechou", ale zas majú baby pravdu v tom, že v jej dome platia jej pravidlá a zatiaľ to teda musis asi jedine akceptovať alebo sa odsťahovať.

emilia456
autor
28. jan 2020

@evitka83 nehovorila som o tom ze chcem "sexovat v jej dome" ale o prespavani;) tak tu stale nevytahujte sex prosim ....

eliska13
28. jan 2020

@emilia456 ale veď možno vôbec nejde o sex, keď vie, že spolu spávate možno jej vadí, že v sobotu ráno sa zobudí a bude tam na gauči vyvaleny strati súkromie celá rodina.V kúpeľni sa bude motať mne by to vadilo😀už len to je ústupok, že dovolila v obývačke buď rada aj za to.

0silvia0
28. jan 2020

@emilia456 tak vie, ze spolu spavate, toleruje to, ze je u vas do polnoci, toto by kopa matiek netolerovala. Ak by bol z ineho mesta, mozno by povolila, ale tak ste z jednej dediny, to je take hrozne respektovat, ze tuto hranicu nedovoli prekrocit? Myslim, ze to nemas take zle, predpokladam, ze ked budes mat 18, povoli aj spanie do rana...

basullinka
28. jan 2020

@emilia456 tu nejde ani tak o sex, lenze, ked prespava v jej dome cudzi clovek (ano, pre nu je to cudzi clovek) tak straca sukromie v svojom prirodzenom "reviri". Je normalne, ze by si chcela, aby tam prespal. No trosku bud ohladuplna, tvoja mama maka cely tyzden, stara sa o domacnost a cudzi clovek v jej dome, ju bude oberat o sukromie a oddych. Viem o com hovorim...

sara07
28. jan 2020

predstav si seba o pár rokov dalej, zvládla by si aby ti dcéra vedla suložila, myslíš že by si spala ?
ako ja som tiež mala frajera ale nikdy som po našich nechcela aby spal prenocoval u nás, dokonca raz bol z iného mesta a boli sme v hoteli
máš cely život ešte na suloženie, nerieš, ked to mamine vadí tak to akceptuj, jej domácnost jej pravidlá a ak si myslíš že budeš ina, 😝 nebudeš
tvoja mama má na to právo aby si rozhodla čo sa bude u nej doma robit, spat, suložit , robit atd

sara07
28. jan 2020

@emilia456 akože nechápem , vôbec nerozumiem
načo by mal spat u vás , ked môže o tri doma u seba doma
však ked chceš byt od rána s ním chodte na wellnes alebo nech pride na ranajky napr
fakt nerozumiem načo by mal prespavat u vás

emilia456
autor
28. jan 2020

@sara07 preboha ten sex som spomenula iba preto, aby som poznamenala ze to chape a spanie uz nie. nie preto ze by sme sulozili od rana do vecera paneboze....

emilia456
autor
28. jan 2020

@sara07 nechapete? vy by ste netuzili v mojom veku aby ste vedla seba mali niekoho koho lubite? myslim si ze toto je pochopitelne

basullinka
28. jan 2020

@emilia456 mat vedla seba toho koho lubis budes mat dost casu bez toho, aby si obmedzovala cloveka, ktory sa o teba stara.

sara07
28. jan 2020

@emilia456 takto ked kamaratky budu skakat z okna ty tiež
ako tototo nenááááávidím to už mám doma u 11 ročného, lebo oni maju, lebo všetci maju , a maju a maju
chceš to ty alebo hlavne preto lebo ONI maju, maju dovolené atd
skutočny dôvod prečo to chceš je vlastne aky ?

diewcatqoo
28. jan 2020

Ja som od 20tky byvala s frajerom a vzali sme sa nakoniec, ked som mala 26. A az do svadby, ked sme prisli k nasim, tak sme museli spavat oddelene :D pritom ja by som si nedovolila sexovat nikdy u nasich, pretoze vzdy bol niekto doma a bolo by mi max trapne, keby nas niekto pocul alebo tak 🙂

evitka83
28. jan 2020

@emilia456 ale tvoja mama si to automaticky spoji so sexom

sara07
28. jan 2020

@emilia456 ale ano a predstav si že sme to normálne bez ujmy prežili a nebol net, skype, mobil ,čet, intertnet
ked si niečo chcela rychlo poslat poslala si telegram - boha to bola romantika 😍 alebo ked si chcela volat šlapala si 30 min k tel budke
mat vedla seba máš na to cely život, nič sa ti nestane prežiješ to ,ver že sme to mali tažšie a tu sme

emilia456
autor
28. jan 2020

@sara07 nie preto ze aj oni mozu, tym som chcela povedat ze teda asi az tak vela nechcem ked to im dovolili....;)))

emilia456
autor
28. jan 2020

@diewcatqoo kto hovori o sexe??????

emilia456
autor
28. jan 2020

dobre chcela som iba radu nie aby ste mi zacali hovorit aki chcem sexovat v jej dome a podobne veci. Takze dakujem

diewcatqoo
28. jan 2020

@emilia456 citaj s porozumenim, prosim. Pisem to preto, ze som to mala podobne ako ty s tym prespavanim az do svadby, s tym, ze som podobne ako ty nemala v umysle hned sexovat doma u rodicov. Chapes, ci? 🙂