Mama má voľno

madeleine
23. feb 2019

Dámy, inšpirovaná fantastickým vianočným darčekom, ktorý som si nedávno vybrala a vychutnala do poslednej minúty mi často vŕta hlavou, koľko žien by bolo šťastných tak ako ja, že sa po niekoľkých rokoch materstva dostali samé k sebe :D ... otázka znie:
🌞🌞🌞
Zrazu si získala deň voľna s kreditkou v ruke. Deti si vzal manžel na starosti, vieš, že to zvládnu a naozaj, naozaj to bude dnes iba o tebe... čo by to bolo? Pusti fantáziu na špacír a snívaj, plánuj, programuj.
🌞🌞🌞
Potom to nezabudni povedať v správnej chvíli partnerovi, manželovi alebo Ježiškovi a verím, že vesmír sa o všetky správne želania postará! Prajem Vám krásny deň a teším sa na Vaše inšpirácie!

evalin88
23. feb 2019

@madeleine to je zlateeee. Gratulujem ti. Mna partner posiela na celodenny vylet na moje narodeniny. Syn bude mat vtedy rok a ja sa bojim ich nechat samych ( ešte nikdy ho nemal cely deň)

amieima
23. feb 2019

@madeleine to je milé 🙂 vzhľadom na to,že som s dcérkou sama ešte na rodicovskej a samozrejme peniažkov nie je nazvyš, by som si taký deň skutočne vychutnala 🙂 išla by som do wellnessu,zaplávať si,na masáž,kúpila si rifle 🙂 a ak by som mohla pol dňa by som strávila s dcérkou niekde na farme,keďže miluje zvieratká. Krásny deň prajem

pininka
23. feb 2019

Ja som dostala na Vianoce kúpele iba sama pre seba, neviem sa dočkať, dúfam že to stihnem za rok absolvovať

sabianati
23. feb 2019

Ahojte, vopred sa ospravedlňujem ze píšem práve sem ale netuším kde sa spýtať moju otázku :viete mi poradit v ktorej skupine nájdem mamičku /y ktoré vyrábajú magnetky z vlastnou foto? Ďakujem pekne 😉

amstelko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dudos
23. feb 2019

Ja mám pocit, že žijem na inej planéte. Ja toto pri mojom mužovi zažívam bežne. Mám k dispozícii peniaze ktoré zarobí, môžem ísť na nákupy kedy chcem, sama s kamoškami, keď sa dá, že sme sem tam bez syna aj manžel sa pridá. Počas materskej a rodičovskej som išla na pobyty do kúpeľov len so sestrou s tým že manžel sa staral o malého. A to nemusia byť ani Vianoce. Chodíme do kina partia báb, bez mužov. Nikdy som si nedala zobrať svoju časť slobody. Ani dieťaťom ani mužom. A nemyslím si, že to zo mňa robí zlú matku a manželku. Počas materskej a rodičovskej som sa mala lepšie ako počas pracovného obdobia. A to sme na malého len dvaja. Sem tam babka. Sporadicky. Skôr menej ako viac. A patríme do strednej pracujúcej triedy.

0izidora0
23. feb 2019

Mňa manžel posiela už rok na predĺžený víkend,nejake masáže k tomu,predstava krásna,ale reálne to nejde 😂 kreditku mám stále k dispozícii,čo z toho ,keď sa ani do obchodu nedostanem😂😁😀

chiara189
23. feb 2019

@dudos presne ja to tiez velmi nechapem sak to ze sa otec stara by mala byt samozrejmost... ja beznechodim na nakupy na celu sobotu
maly ma 3 a bola som s mamou tyzden v dubaji...aj ked je pravda ze muz dal maleho rano do skolky a poobede ho vyberal moj otec a muz si ho zobral o 17.00 domov a normalne fungovali sami dvaja...
ja tiez nechapem ked tu baby pisu ze muz MI nechce postrazit maleho... to uz co je

dudos
23. feb 2019

@chiara189 môj muž nie je ľahká povaha, hlavne čo sa týka komunikácie. Ale keď tu čítam príspevky od druhých žien som šťastná že je v mojom živote a pri mojom boku. Nikdy mi pri ňom nič nechýbalo, je starostlivý, oddaný, miluje naše dieťa. Sme spolu od 17 rokov, tento rok to bude aj 17 rokov čo sme spolu. Prešli sme si všetkým spolu. Sme rovesníci, celý život ideme spoločne po svojich bokoch. Mali sme aj turbulentné obdobia, a ešte aj určite mať budeme. No v živote, v živote, v živote by som nechcela druhého muža. Vie sa postarať o všetko, o nás. A to je pre mňa najdôležitejšie. Mám pri ňom pocit bezpečia. Je môj maják, môj prístav, priateľ, vášeň a aj temperament hlavne pri výmene názorov. Žiadnu krízu sme neriešili odlúčením, rozchodom a návratom. Prežili a vyžrali sme si všetko spoločne až do dna. Všetko. Neviem, pre nás sú úplne normálne veci, o ktorých sa tu dievčatá zdôverujú nám ostatným ako o veciach, ktoré v ich vzťahoch nefungujú. Keď to čítam, tak ma vždy napadne do akej miery poznali svojich partnerov kým spojili svoj život s ich životom v takej životnej udalosti ako je splodenie dieťaťa. Mne toto fórum dalo veľa, hlavne v tom smere, že viem, že mi je dobre. Veľmi by som to dopriala ženám, ktoré to šťastie nemajú. Ktorým sa muž príchodom dieťaťa alebo inej životnej zmeny zmenil tak, že ho nespoznávajú.

lenuliatko84
24. feb 2019

@dudos aj mam to stastie ze mam takeho manzela .s vynimkou ze na wellnes a do kina chodíme spolu ale s kamoskami sa stretavam pravidelne na veceru a vínko .a n zasa ide s kamosmi na hohej alebo len tak na pivo.a kreditku na jeden den potrebujem ze si mozeme kupit hocičo a kedykolvek

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viky8
24. feb 2019

Ja som nenáročná 😁 kreditku aj svojou prdel by som kľudne nechala doma 😂 zalahla by som do postele,dala by som si filmový maratón, objednala pizzu a spala by som až kým by som sa sama nezobudila 😍😍😍😍

A áno, manžel dcéru pravidelne berieme von s stará sa o ňu, len ja som debil že v Tom čase radšej luxujem domácnosť a nevenujem sa sebe 😖

lukrec
24. feb 2019

Ja by som sla do vip apartmanu do hotela a spala. Naozaj sa vyspala a rano si uzila ranajky do postele a spala. A bolo by ticho a spala by som ... wau

lukrec
24. feb 2019

Aj ked mamzel by mi nedal keditku ani v tom sne hadam

matta308
24. feb 2019

Spravila vy som presne to, čo píše @viky8
Nenáročná som 😂 kreditku by som využila max na zákusky, pizzu, víno, chipsy, čokoládu, proste na čo by som mala v tej chvíli chuť.. Ležala by som a len tak sa valala.. A možno kreslila, možno si vyfarbovala (čo som nerobila už veeeelmi dlho a býval to pre mňa obrovský relax), alebo si strikovala pri filmoch, seriáloch, hudbe na plné pecky... A tak 😂

nessie2014
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evelyn0303
24. feb 2019

@viky8 ja robím všetko popri deťoch,od narodenia.ked menší spí cez obed,zbehnem na kávu poprípade na nákup,a potom von na ihrisko.Momentálne mi to príde najzmysluplnejšie ako nejaké shopping centrá,to už mám dávno za sebou🙂
A my máme tak zlaté deti,hodina preč od nich a chýbajú mi
A ak na dovolenku, plánujem s dcérou dámsku jazdu,a chlapi doma🙂
Muž má veľmi náročnú prácu,a ak neukáže výsledky, peniažky nie sú, ja beriem aj detičky domov na postráženie, času dosť, len si to treba zorganizovať 🤗
Ak voľný deň, ráno by som spala do tej 9tej,potom by som sa motkala a čítala knihy😍

madeleine
autor
24. feb 2019

Bože dobrý, človek chcel len jednu diskusiu plnú super pocitov a inšpirácie a polovica príspevok zase odsudzuje a potrebuje prejavit svoje komplexy?

Chudákov z nás nerobí čo máme alebo nemáme, ale prístup k ľuďom a možnostiam okolo nás. Skúste sa trošku nadniesť nad svoje denno denne problémy a úžasnosť a proste len snívate.

madeleine
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
madeleine
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lelet1609
24. feb 2019

@madeleine môj najväčší sen je plávať v čokoláde 🤣 no je to nereálne 🤨😁🤷‍♀️
Keby niečo take existuje ,vie že by som tam bola nastúpená ako prvá v rade a on by ostal s 0 nám účte 🤷‍♀️😁

madeleine
autor
24. feb 2019

@lelet1609 ja som bola v čokoládových kúpeľoch, poviem ti úprimne, že celý čas som rozmýšľala či to nie je škoda 😂🙊🍫

lelet1609
24. feb 2019

@madeleine a kde niečo take je 😱😁

alchemilkazltozelena
24. feb 2019

@lukrec citas mi z duse..konecne sa vyspat aspon 2-3 cele noci bez prerusenia, ranajky do postele, wellness, ziadne varenie, nic len si oddychnut a mat konecne chvilu pokoj a ticho...mozem snivat dalej

merry1001
24. feb 2019
tenerifka
24. feb 2019

Ja chcem ist do Fr.Polynezie na cely mesiac a sama, menit ostrovy a chodit tam.na vylety, skusit si aj na 3 dni zivot a la Robinson Crusoe na pustom ostrove.Chcem tam letiet 1.triedou Air Tahiti Nui a mat k dipozicii sprievodcu len pre mña samu, aby mi vsetko poukazoval.Toto chcem a nic ine

zuzana1404
24. feb 2019

@madeleine Také niečo je fakt len sen, ale keď popustím uzdu fantázii tak : Dopriala by som si servis = kozmetika, pedikúra, vlasy. Potom by som si dala dobrý obed niekde na slnečnej terase. Po obede by som sa prešla mestom, nadávala atmosféru, keby bolo nejaké podujatie, ktoré by ma zaujalo ( výstava, kino, divadlo ... ) šla by som. A večer by som utekala za deťmi 😁🙈.

madeleine
autor
24. feb 2019

@lelet1609 Lazne Lednice to mali, a este nejake ceske kupele, u nas myslim Patince a Dudince. Ja som bola v Rakusku s kamoskou na takom balikovom pobyte, kde bola aj masaz, maska, zabal a peeling s kupelom a dali sme sa na to, ale asi sa fakt radsej cokoladou krmim 🙂

keralas
24. feb 2019

Krasny den,
nuz isla by som zase na plavbu lodou. Takou velkou, zaocenskou. Samozrejme, s niekym, alebo aj s partou. Velmi sa mi pacilo Mexiko no a tentoraz pre zmenu nejaku inu prijemnu destinaciu 🙂 kazdy den vidiet ine krasne pobrezie, uzivat si full service, vidiet krasne miesta a plavat s delfinmi... 🙂

frenkiss
24. feb 2019

@merry1001 preco si ma oznacila? neviem o co sa jedna 🙂