Ahojte,
Viete mi odporucit nejake mama influencerky - podmienka iba slovenské? Je jedno ci posobia na instagram, youtube alebo nieco ine, pripadne aj tu na MK.
Vdaka
@sivana09 za mňa ina_mama_v_chorvatsku, radost_je_volba, dianasdiaryblog, tvorit a lubit, spolu_aut, montemother.sk, basastevulova, minidiamondblog, vinarovazena, doubletrouble.sk, littleking.sk
Nesledujem žiadne celebrity mamičky, vyslovene ma nebavia, toto tú baby, ktoré sú rôzne a zároveň zaujímavé 🙂
Mama gang podcast
Ja tie ostatne nemusim, lebo jeden post je reklama a druhy nejaka povrchna vec typu naspulene usta.
akinimodomi 👌
Ahojte maminky, poraďte prosím, čo by mal obsahovať profil maminy ktorý by ste radi sledovali? 🙂 Ďakujem 🙂
@nekonecna_katastrofa a kde na také maminky chodíte? Ja v poslednom čase som sa prichytila, že len posúvam všetko ďalej a nuda a tiež má prestáva baviť sledovať len dokonalosť a rada by som si kukla bežný obyčajný život len mne furt vyskakujú len mamky čo majú nad 1000 sledovatelov a tam už je to potom viac menej len o spoluprácach :/ dajte nejaké typy ;)
Ďakujem veľmi pekne 🙂
@nekonecna_katastrofa ďakujem veľmi pekne za inšpirácie idem kuknúť 🙂