Mám zmätok v tom ako robiť gélové nechty

ivana_rakoska
26. dec 2018

Ahojte. Potrebujem poradiť. Chodila som na gélové nechty do salónu. K Vianociam som dostala sadu na domáce gélové nechty. Nejako to snáď zvládnem. Chcem sa však opýtať, môžem na gélové nechty kresliť obyčajnými lakmi? A na záver to zaliať finishom gélovým? Ide o to, že obyčajných lakov mám veľa.

nelinka2009
26. dec 2018

@ivana_rakoska toto by som sama doma a bez skusenosti nerobila... xhce to aspon nejaky kurz

sima1415
26. dec 2018

Ja to tak robím ale musí to byť extrémne tenká vrstva a fakt dobre zaschnutá

ivana_rakoska
autor
26. dec 2018

@nelinka2009 nemyslím, že by to bola až taká veda. Na internete je viedokurzov dosť. Odkukané od nechtárky mám dosť a v prípade problému, mám sana koho obrátiť snáď. Nejdem to robiť profesionálne, len sama sebe, keďže nemám čas sa držať presne na termínu nechtárky. Tak uvidíme 🙂

lucinka1988
26. dec 2018

@ivana_rakoska ja to robim doma už 2 roky a nemám žiadny kurz☺️Iba ušetrené peniaze..ak das obyčajný lak a na to finish gél lak, bude to ok- myslím to kreslenie..

knaza
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eliska13
30. jan 2019

@ivana_rakoska áno aj ja si sama robím
Alebo gellak používam a do lampy to sa mi najviac pozdava
Alebo gél na to lak a tak ako pises

lasina
22. nov 2019

@ivana_rakoska práveže to veda je.nie na všetkých nechtoch ti bude všetko držať.je milión podkladov,nie všetci majú rovnaké nechty.jedny sú problémové,druhé mastné,tretie sporiaticke a podobne.dolezita je príprava nechtu, zmatnenie, odmastenie a podobne.treba používať tekutiny a nie na každý nechet je to vhodné.casom na to prídeš.musis vedieť správne vymodelovať c oblúk aby bol nechet pekný a aby správne držal,aby neboli odchlipy a zateceny gél na kozicku. Však sama uvidíš.