Mám zlý vzťah s mamou. Ako to riešiť?

chillinn
19. aug 2010

Ahojte,potrebujem radu ohladom vztahu s mojou matkou...nakolko uz nevladzem,je to na nevydrzanie...Od mojich 15 rokov sa ku mne sprava ako k poslednemu odpadu a ja to uz nedokazem ignorovat a v podstate neviem,ake mam zvolit najoptimalnejsie riesenie....Dakujem za vsetky rady🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chillinn
autor
19. aug 2010

Mam 22,ano,mam ukoncenu skolu ale byvam stale u rodicov,pracujem.Deticky este nemam a vztah mam len kratko...Som uz naozaj zufala,viem,ze ine riesenie ako odchod nie je...Bojim sa aby som to vsetko zvladala co sa financii tyka....To jedine ma vlastne trapi,inak by som uz davno odisla....

katecameron
19. aug 2010

@chillinn s tymi financiami je to tazke straaasne ale ked mas robotu sice neviem aku ale aspon nejake + je tazke radit ci tak alebo onak musis zvazit viacero moznosti az sa bojis ze to nezvladnes po financnej stranke tak to by som radsej neodisla keby sa jednalo o mna snaz sa na to vsetko povzniest mozno bude lepsie a podari sa ti osamostatnit drzim palce viem ze je to tazke

anavi85
19. aug 2010

@chillinn ahoj, ja som chodila este na strednu ked ma matka vyhodila, ona ma nenavidela od narodenia...bol to zlozity vztah a som rada, ze sa konecne skoncil, ak som ja zvladla skoncit strednu, chodit do prace a mat aj byvanie, urcite to zvladnes aj ty...ved nemusis byvat sama, su podnajmi kde ste 2 - 3 a skladate sa na najom...to by si zvladnut mohla pri akejkolvek praci...teraz som stastna, vydata, mam zdraveho synceka a s matkou sa stretavam len na sude, lebo mi este aj po tom vsetkom co mi robila trufla sfalsovat podpis a ukradnut peniaze na stavebnom...
ak sa s matkou hadas kvoli dajakemu poriadku, ci tzv dochadzke, skus to este vydrzat a nieco nasporit a potom to budes mat o nieco jednoduchsie
no nezabudni, my baby ste dost silne a ovela schopnejsie, takze verim, ze ako sa rozhodnes urcite urobis dobre a bude fajn 😉

chillinn
autor
20. aug 2010

Ahojte baby,dakujem vam velmi pekne za rady...naozaj je to tazke a budem to musiet zacat riesit,mam pocit ze ma nenavidi aj s mojim otcom....a pritom nic zle som nikdy nerobila ani nerobim....