Mám vôbec šancu nájsť si manžela?

bielavlcica
31. okt 2019

Snazim sa zvladnut ten rozchod lenze chyba mi niekto ku komu sa mozem peitulit necha ma vyrozpravat a bude ma mat rad aj kvoli mojim chybam. Ze ked budem smutna rozosmeje ma a nebude mi nadavat ze som nenormalna a blba. Bude ma lubit, bude vediet kedy mam meniny a narodeniny a bude si ma chciet vziat ci ozaj nemam pravo na kusok stastia? Pomaham ludom ale ja nemozem najst nikoho k sebe. Problem je ze neviem kde hladat. Von moc nechodim do fitka sa hanbim. Ked si z niekim pisem je somnou tazka komunikacia lebo uz nikomu neverim. Navyse ja pritahujem len zufale existencie. Ked mne sa paci nejaky chalan on nechce mna ja ked sa niekomu pacim nie je to zas moj typ. S terajsim byvalym som si rozumela a navyse bol fesak. No teraz neviem co dalej. Chcem muza chcem svadbu velmi sa tuzim vydat ale mam uz moc rokov a mam zase vkladat nadej do dalsieho vztahu ktory nevide? Ja som svadbou priam posadnuta chcem sa konecne vydat ja jedina nemam partnera a buduceho manzela. Strasne kazdej tu zavidim ktora napise,ze sa ide vydavat a ja som zas na ocot :(

pribinak
31. okt 2019

Kolko je to moc rokov?

oli18
31. okt 2019

@bielavlcica Už si tu dostala množstvo rôznych rád a ty točíš stále o tom istom. Asi ozaj nie si hviezda, aby si mala na každý prst niekoľko nápadníkov, ale to neznamená, že ťa niekde nečaká ten pravý. Lebo na každú dieru sa záplata nájde 🙂 . Nezúfaj a prečítaj si niekoľko diskusií nešťastných vydatých žien, aby si sa ukľudnila a zistila, že nie každé manželstvo je prechádzka ružovou záhradou. Nechaj všetko na náhodu, čo má prísť, príde. Ak nikam nechodíš, tak skúšaj to cez zoznamky, inzeráty v časopisoch a pod. A hlavne, popracuj na sebe. Prestaň fňukať, choď do fitka, aj keď so sebazaprením, zmeň si šatník, účes, usmievaj sa. Nedávaj najavo, čo si napísala v príspevku, toto každého chlapa odradí od akejkoľvek aktivity smerom k tebe, zníž zo svojich nárokov na partnera. Zbav sa svojej posadnutosti svadbou, vydať sa môžeš v ktoromkoľvek veku.

zuzka1008
31. okt 2019

@bielavlcica Hlavu hore, ten pravy pride, ked to nebudes cakat , uzivsj si zivot

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea_82
31. okt 2019

Presne ako vravi @taskataska - ked budes tlacit na pilu, chlapi budu utekat a ako sama vravis, budes pritahovat len takych, co nechces. V prvom rade maj rada sama seba, najdi si ine zaujmy, pracuj na svojom sebavedomi. Bud hrda, aj bez chlapa si hodnotna osoba. A ked to budes najmenej cakat, tak on pride.

tosomja
31. okt 2019

Tak nestras napadnikov "snom" o svadbe...ako nemoze zabudnut na narodky a musi ta rozosmiat a musi...musi...a musi...nic nemusi. Muzi nemaju radi ak zeny na nich tlacia. A ty nesnivaj ale zacni zit.

ivanka12311
31. okt 2019

@bielavlcica neviem koľko máš rokov, ale deň D je snom každej ženy.. netlač na partnera zo svadbou chlapi to nemajú radi môj priateľ sa plánuje zenit za 2r na jeho 40tku sú to len jeho plány...mne je dobre ako je aj bez papiera dlhé roky tak žijeme nič nám nechýba ;)

bielavlcica
autor
31. okt 2019

Ja som cakala 10 rokov 4 roky som mala jeho a teraz mam zas cakat 10 rokov? Podla mna proste nemam stastie no :(

nistika
31. okt 2019

ahoj popozerala som nejake tvoje diskusie z minulosti....dievča ty si depresia sama. takto to nepôjde. kedysi dávno pradávno povedalo jedno veľmi inteligentné dievča, že teraz si nikoho nehľadám lebo s tým čo v sebe momentálne mám ani nič normálne pritiahnuť nemôžem...vtedy som to nechápala respektíve som si myslela že to asi nejak moc prežíva. ale dnes viem že je to tak. ono ak nedáš dokopy seba svoje vnímanie života samej seba a nezradíš priority atď nestratíš iba ďalších 10 rokov ale možno aj 20,30...neviem kolko máš rokov teraz ale spýtaj sa samej seba. chcela by som so sebou prežiť život? ak je odpoveď nie, rob všetko pre to aby bola odpoveď áno.

bielavlcica
autor
31. okt 2019

@nistika mam uz 33. Ja som negativna nebola ale z jeho strany isiel ten begativizmus

3009
31. okt 2019

@bielavlcica tak ťa tvoj ex priateľ nainfikoval negativitiou, že si ňou celá presiaknutá. Buď rada, že ste od seba a začni na sebe pracovať. Treba pozerať dopredu s optimizmom. Niektoré ženy nájdu pravého až po 40-ke, 50-ke alebo nenájdu. Veľmi veľa ale to závisí od samotnej ženy. Niekedy treba náhode pomôcť, ale aj keď bude zas niekto na obzore nevystraš ho tým, že hneď na neho vybalíš, že chceš svadbu, dieťa, spoločné bývanie. Hovorí sa, že pomaly ďalej zájdeš. Držím ti palce.

majka99999
31. okt 2019

@bielavlcica dievca, daj sa dokopy, vymedz svoje vztahy s mamou, partner ti nevyhovoval (som si vsimla temu o nedostatku sexu), po dietati az tak netuzis (tiez som citala temu)... Tak rob nieco so sebou, vyuzi, ze si sama, kludne za rok z teba moze byt nova zena. Do fitka chod, ved ostatnych si nevsimaj, nemusis tam ani balit chlapov. Kebyze som ja chlap, prepac, ale nechcem ta, lebo aby ma doma vitala umrncana a zavisla (zavisla na oceneni druhych, malo sebavedoma, ktoru treba neustale povzbudzovat, aj aby sa napila vody) zenska, tak ju poslem do Pcka, to by sa mi ani sexovat s nou nechcelo. Takze kludne, daj si cas, nevrhaj sa do noveho vztahu, teraz nabalis len nejakeho zufalca, popracuj na sebe. Nemusis cakat 10 rokov. Pripadne daj sancu aj menej pritazlivemu muzovi, ktory ta aspon trochu zaujme. Mne sa zda, ze cakas velke motyle v bruchu, a ked nepridu, lebo to nie je Adonis, tak proste nemas zaujem. Ani moj muz nie je moj typ a predsa sme spolu 9 rokov. Mas uz 33, bolo by sa poobzerat aj po inych kvalitach, laska po urcitom case, ked prvotna zamilovanost prejde, je rozhodnutie.

bielavlcica
autor
31. okt 2019

@majka99999 o to nejde ale on ma postavil pred hotovu vec. Moja mamina je odkazana na nasu pomoc. Rano idem k nim domov navarim upracem ozehlim atd. Otec nakupi. Umyjem jej vlasy skraslim ju povypravam sa s nou. Nikto nevidi to ako sa zo zivota schopnej zeny stala troska co s nou spravila jedna jazda sanitkou. On to nevidel a on si dovolil postavit ma pred rozhodnutim ze bud ON alebo RODINA? Lebo on mi to tolerovat nebude?
Hovoril mi ze som blba a jebnuta pica a vyhadzoval ma z bytu vzdy ked som hlasnejsie dychala alebo ze som stale na mobile?
Za to ze som mu neupratala a nenavarila? A co som mala upratovat ked tam boli len 3 kusy nabytku? Co som mala varit ked on si celu vyplatu nechal pre seba a ja som vsetko tahala zo svojho platu a este nevedel pochopit ze som si neusetrila za rok dost penazi a z coho????
Ano som rada a padol mi kamen zo srdca ze uz s nim nie som ale z opacnej strany neviem co dalej ja som bola uplne v pohode blazniva baba co sa rada smiala tie 4 roky s nim zo mna urobili utiahnutu vystresovanu babu co sa bala nieco povedat a chodit okolo neho po spickach

moonlight1210
31. okt 2019

@bielavlcica negativa sme poculi od teba X krat. vymenuj mi pozitiva tvojej aktualnej situacie (nehovor mi, ze nevidis ani jedno).

diewcatqoo
31. okt 2019

@bielavlcica vyhladaj psychologa. Citala som tvoje predosle temy a nedas sa mi v pohode. Myslim, ze to prameni hlave z toho, ake mate vztahy v rodine a ako si bola vychovavana. Vobec si nevazis samu seba, nevies sa spravat asertivne, vsade vidis len problemy, vsetko v tvojom zivote je negativne... srsi z teba zufalstvo a sebalutost. Najprv sa daj dokopy a potom si niekoho hladaj. Necuduj sa, ze pritahujes trosky, ked sama si taka.
Toto nemyslim ako urazku, vobec to nemyslim v zlom, prave naopak. Fakt, pre vlastne dobro vyhladaj odbornika, ulavi sa ti, ked sa mu vyrozpravas a mozno ti ukaze, ze na svet sa da pozerat aj inou optikou, cez aku sa divas teraz.

evkamotka
31. okt 2019

Nuz, mna poziadal manzel o ruku 8 mesiacov od spoznania. Neviem co ste spolu 10 rokov robili, ja som 3 roky vydata a uz cakam druhe dieta. Spoznali sme sa cez zoznamku (mne sa nechcelo cakat ci ma niekto oslovi vo vlaku) a teda, ano, su muzi ktorym sa nechce cakat a vedia co chcu. Takeho si najdi, na rok sa vydavas a o dva si tehu. Drzim palce

mrkvicka060
31. okt 2019

@evkamotka ona 10r cakala na chlapa a bola s nim 4 roky

evkamotka
31. okt 2019

@mrkvicka060 4 roky a niekym radnit, teda od 29 do 33 v jej pripade? Tak, akeho si našla takeho mala, mne by sa 4 roky randit nechcelo

majka99999
31. okt 2019

@bielavlcica tak hura, prve pozitivnum, zbavila si sa niekoho, s kym by si tu rodinu ani mat nemala. To, co ti povedal, ta zasiahlo, lebo si slaba vnutorne. Jemu kebyze vynadas do kokotov, tak to s nim ani nepohne, lebo taki muzi vedia, 1. ze si max. ulavis a znovu budes poslusna fenka, co pribehne, 2. neriesia, lebo im je to jedno, pride im normalne hovorit zene pica. Na takeho si predsa 10 rokov necakala, ci?

bluka2
31. okt 2019

Ja som tvoja rovesníčka slobodná a šťastná 😀 na čo chces akože tu svadbu?

majka99999
31. okt 2019

@bielavlcica poviem ti, opisovala si ho, ze je vsetko fayn a ze ho rodina nechce prijat. No aspon sa ti oci otvorili pred BSM. Ak s niekym zacnes zit, ujasnite si financne otazky, ak sa to posunie, tak co, ak budes na materskej. Ak nebudes citis, ze sa o muza mozes opriet po tejto stranke, je jedno kolko zaraba, keby aj 2000 eur, ked ti da 500 a z toho zaplat najom aj nakup potraviny a plienky, ja si 1500 odlozim pre seba.

lindusss2016
31. okt 2019

No huraa, ze ste sa rozisli... sorry, ale ten chlap bol podla tvojich tem strasny debil a ty totalna podpapucarka.... mozes byt rada, ze si sa ho zbavila a mas sancu na normalny zivot. Zacni navstevovat psychologa a najdi si zaluby. Sport sa neodohrava len vo fitku, mozes zacat chodit na nejake cvicenie, makaj na sebe, nadobudnes nadhlad, sebavedomie a vrati sa ti do zivota aj trochu radosti

osky
31. okt 2019

@nistika ako sa daju najst diskusie od konkretnej osoby?

veronikaszabova
31. okt 2019

@osky tu napis jej nick

eliska13
31. okt 2019

@bielavlcica mas sancu len ty sa musis zmenit.Nemyslis, ze tvoji rodicia to videli, poculi a preto ho neznasali?ale taky typ zeny, ktora si necha nadavat, ktora si vyslovene pyta, aby sa k nej druhi spravali zle si na 90% zase najde rovnakeho chlapa.Niekde som zahliadla, ze tvoj otec sa podobne sprava neber to ako normu su aj empaticki a normalni muzi.Povedz mi jeden dovod preco sa tuzis silou mocou vydat komu chces co dokazovat?naozaj by si mala chodit na terapie, aby si spoznala samu seba a dala nejake hranice ludom okolo teba a nie sa podkladat nemat sebauctu a este aj tak byt za hlupanu ako Ti frajer povedal.

jumama
1. nov 2019

@bielavlcica Nadych, vydych a sup na youtube, najdi si videa Denisa Riha Paleckova o vztaoch, o tom, co do vztahu dava zena a co muz, tam sa trochu naucis vazit si samu seba. Si v normalnej faze smutku a mozno i tochu nahnevania po rozchode. Smutok ma svoje fazy, nezotalaj v niektorej dlhsie ako treba. Konecne sa uz nastvi na ludi okolo seba, co sa k tebe nechovaju ako maju, a energiu hneu vyuzi na to, aby si narastla. Aby narastlo tvoje sebavedomie, vedomie seba. Ano, suludia, ktori maju depresivny typ osobnosti, kvoli tomu, co mozno citovo dostavali v detsve atd. Ale nik nemoze byt zdrojom tvojho stastia, len ty sama. Aj vo vztahu s partnerom. Sebavedomo si nastavis hranice, a nebudes chciet menit partnera, nebudes mat ruzove okuliare. Nebude ta mrziet, ze si sa rozisla s niekym, kto ti neopatoval lasku. Nezasluzil si ju. Pod, nahnevaj sa na neho a vid to, ako to mas vidiet. Nalej si pravdy. Prejdi z fazy lutovania, do fazy nahnevania. Lebo potom pride este ocistnejsia faza, ked tiumfalne zistis, ze bez takeho chlapa ako si aj v osattnych diskusiach pisala, ti bude lepsie. Ten vztah bol treba, na to, aby si vedela vykrocit von z domu, od rodicov. Teraz uz vies, ze to sama dokazes, lebo si dokazala zivit vas oboch. Povinne si pis dennik vdaky ... kazdy vecer tri veci, za ktore si vdacna, ktore ta cez den potesili, kore ti spravili dobru naladu. Ak spociatku take nevidis, tak ta to privedie k ich hladaniu. Od nezbedneho kracania suchotavymi jesennymi listami cez malu drobnostku co si kupis po nieco smiesne... vyhladavaj malickosti, az budes mat na tvari usmev a nadsenie z nich permanentne. Takato vsimavostou naplnena si napokon vsimnes aj toho spravneho chlapa. Hlavu hore, lebo ked cely cas hladis pod nohy, ako mas vidiet to co treba? Tap na to? Ides na ten youtube? A nezabudni, pis si ten dennik! Sup von na prechadzku, do parku s napadanymi listami!

bielavlcica
autor
1. nov 2019

Neviem som taka prazdna. Ale som rada ze sme sli od seba uz mi vadilo,ze po mne stale len vrci a brzdi ma. A k psychologovi sa mi moc nechce uz som tam raz bola a citila som sa tam neprijemne cely cas som mlcala. Nastastie mam super kamosku ktora nastupila do prace kde je on a povedala mi ze ked ho vidi tak by mu taku vylepila uz kvoli tomu ako sa choval ku mne. Sestra ma tiez varovala no sice som zostala sama le konecne prichadzam na to ze ma nic nedrzi mozem kukat co chcem surfovat po nete kolko chcem ist von kedy chcem a nemusim sa nikomu spovedat. Dakujem baby

bielavlcica
autor
1. nov 2019

Baby poradte mi este jednu vec v tom byte kde sme byvaly (jeho) som zaviedla internet ktory som ja platila. Problem je ze ho chcem zrusit lenze treba ten ruter vyplatit co je teraz 99€ ale ja to platit nemienim. Prepisat sa ten internet neda.
Su dve moznosti bud ho platit kim sa splati ruter co bude az buduci rok asi v maji alebo naraz vyplatit 99€. On povedal,ze to platiti nebude. Ak to ja prestanem platit mne budu chodit upozornenia.

zuzka1008
1. nov 2019

@bielavlcica ked to nechce platit ani vyuzivat tak jedine zrusit

mondolina
1. nov 2019

@bielavlcica
Sama si si odpovedala. Keďže nechce on zaplatit musíš ty. Bodka.