Ahojte
mám v pláne skrášliť detskú izbu rôznymi kresbičkami po stenách. Ale nakreslím tak max slniečko alebo kvietok. Preto by som sa rada poradila či nemáte niektorá skúsenosť s predlohami obrázkov, kt. by sa nejako dali preniesť na stenu a vymaľovať - to by som hádam zvládla 😎 Chcela by som malému urobiť originálnu detskú ale neviem ako nato. Neviete mi poradiť?
Marianita, skus
biga, nalavo v liste si najdi Interierove doplnky...my ideme robit malemu v zime izbicku a chceme pouzit samolepky krtka, pride mi to lepsie ako malovat na stenu, lebo tu samolepku (su v zivotnej velkosti) mozes kedykolvek prelepit na ine miesto a neposkodi ti omietku...
predlohy fakt super
nitka super
Ja som to vyriesila tak, ze som kupila samolepiaci pas so zvieratkami na ebay, mozes kuknut album "kinder surprise"... 😉 😀
dakujem babenky
jeeeeej super tema, ja tiez chystam zveladit princeznej izbu, ale mmentalne u nas vladne macko pooh a toho uz nechcem ja, lebo mi ide nn, ale chcem aby mala ruzovu izbicku s dakymi peknymi bordurami na jednej stene...chcem sa ale spolu s mlou vybrat po obchodoch aby si ona vybrala borduru a farby... 🙂
mozem opytat kde su k dostatiu tie samolepky krtka v zivotnej velksoti? 😉
Ahojte baby..a neviete mi niektora poradit take tapety,alebo co su to,take velke,vyjdu na celu jednu stenu,casto su s takymi motivmi ako nejaka pekna plaz,alebo umelecka malba.Teraz som nieco podobne videla v Orange-i.Tam to maju na stenach,je to krasne.
Par nadadov... 😵
To mywiel,
vdaka za vyborny tip s tou francuzskou strankou. Neskutocne sa mi pacil ten krokodil. Hned sa pustim do jeho vyroby a nalepime ho s dcerkou na rolldor.Tatino bude nadseny🙂))
ja som si namalovala na stenu sama z hlavy odkvitnuté púpavy 🙂) je to originálne 🙂
niečo môžete aj pokresliť ale napr. existujú aj veľmi pekné original nálepky na stenu http://akoapreco.com/ako-zariadit-detsku-izbu/
ahoj skus mimibazar, je to zaradene medzi dekoracie alebo tak nejak, tam zozenies predlohy, podla ktorych to vraj zvladne kazdy, aj ja chcem skusit