Mám úzkosti, cítim sa osamelo

yzomandias
18. okt 2023

Ahojte opat sem pisem.Uz neviem ako dalej.Som na internate v skole sa mi paci ale mam strasne uzkosti citim sa velmi sama.Mam pocit ,ze nikoho nemam.Viem ,ze tu mam kamosky ale nikdy som nemala frajera napriklad.A tento tyzden mi zacala uz aj velmi chybat mama.Neviem uz ako dalej chcem to skoncit chcem sa vratit domov a vyslar sa nato.Neviem co s tym?

h2
18. okt 2023

@yzomandias Predpokladám, že si prváčka a prvýkrát si z domu. Zvykneš si. S mamou si môžete zavolať cez videochat, večer, keď budeš mať čas, môžete kecať aj hodinu, som si istá, že ťa neodmietne. Určite kvôli tomu nenechávaj školu. To, že máš kamošky, je super. Frajer sa tiež časom nejaký nájde. Sústreď sa na školu, na učenie. To ti odpúta myšlienky.

yzomandias
autor
18. okt 2023

@h2 ja sa snazim ale stale mam strasme uzkosti velmi mi chyba

alisaela
18. okt 2023

Si v novom meste? Skus ho preskúmať. Nájsť si pekne miesta, kam sa budeš tešiť. Ak to bude zle, skús napísať na ipcko.sk . Pre mňa bolo obdobie na internáte to najkrajšie obdobie v živote. Viem,že nemusí byť pre každého. Každý sme iná povaha. Ale určite máš nejaké záujmy, ktoré môžeš prehlbovať aj na škole.

yzomandias
autor
18. okt 2023

@alisaela mesto poznam dobre

yzomandias
autor
18. okt 2023

@alisaela mne tu bolo zo zaciatku dobre prislo to az teraz

alisaela
18. okt 2023

@yzomandias rozumiem, tak fakt možno skús napísať na tú stránku a vypísať sa odborníkovi, možno prídete na to, čo ti to spúšťa a ako s tým naložiť. Držím palce