Mám strašný strach

19. jan 2022

Ahojte, dúfam že ma nevysmejete baby , ja mám strašný strach , ja neviem ani ako to popísať, jazdím pomaly , ozaj na parkovisku idem aj 5km/h ale proste ja sa bojím že niekomu poskrabem auto pri cúvaní , alebo že niekoho zrazim hoci si dávam obrovsky pozor ...úplne je to zdrvujúce , normálne doma potom rozmýšľam či som niekoho nezažila , nenaburala🙈 lebo veď aj to sa stáva ,strašný pocit strachu ...ale jazdiť musím , bývam na dedine kde nič není 🙈 asi je to hlúpe ja viem ...sama sa hanbím ...nemám to vždy ale niekedy som z toho potom na prášky

anjelicek26
19. jan 2022

Ved si daj domontovat senzory na kazdej strane parkovacie a bude dobre nie? Ja idem tiez na parkovisku pomaly, proste je to SPRAVNE, x-krat mi niekde vybehlo dieta, pes, dochodca s vozikom, vycuvavajuci iny sofer, co sa nepozrel...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
19. jan 2022

Prax nadobudnes jedine každodenným jazdením

ankare
19. jan 2022

Ja som podobná ako Ty. Strach mi zväzuje ruky. Manžel je zo mňa na prášky, lebo tvrdí,že som dobrý šofér, len hlava ma brzdí. Tiež mám strach, že nabúram, niekoho zrazim, že nemám odhad a prehľad pri cúvaní.
Asi nám treba len veľa jazdiť a nadobúdať prax.
Držím palce!

autor
19. jan 2022

Ja si stale hovorím že nemôžem sa dostat do väzenia , mam dve malé deti , kto by sa o ne postaral a z toho mi asi sibe ,z toho strachu

renirv
19. jan 2022

fuha, tak takuto paniku mat no dakujem pekne ale presne ako ti radili viac soferovat a praxou uz budes vediet, ze sa netreba nicoho bat.

salamistka
19. jan 2022

ja som mala minulý rok nehodu, dostala som šmyk a rozbila som auto na totálku....a to mám veľa rokov vodičák...aj som si myslela, že sa budem báť šoférovať, keďže musím do práce, ale jazdím pre istotu pomalšie a opatrnejšie, lebo nechcem znovu zažiť žiadnu nehodu, ale strach nemám...

vilma7
19. jan 2022

Asi nie si skúsený šofér, alebo? Ak bude manžel doma, choď si sem tam zajazdiť,
Neviem či sa toho obávať čiste len psychicky, alebo si "neskúsený" šofér.