Mám strach zo šoférovania

20. feb 2024

Otec mi chce dat auto aby som mala nejake(nebyva s namk vidame sa malokedy), no ja mam problem ze mam strach zo soferovania a nevie o tom, dlho som nesoferovala a naozaj mam strach, on je autickar a neviem ako to povedat bojim s co by si myslel a ze by ma do toho potom tlacil, skusala som ist za volant ale proste nejde to neviem co s tym robit mozno keby mam automat bolo by to lepsie ale on si o tom mysli svoje, chce aby som si skusila to auto..nejake vyhovorky aby som nemusela? Neviem naozaj co robit

janka_266
20. feb 2024

Normálne mu to povedzte, možno bude rad, že Vás môže niečo naučiť

autor
20. feb 2024

@janka_266 prave to ze ma to bude chciet naucit ale ja sa naozaj bojim a proste nechcem jazdit , nie teraz a celkovo proste mozno keby automat ale strasne dlho som nejazdila a ked ma bude chciet proste ist ucit bojim sa aby sa nestalo nieco…

viestta
20. feb 2024

Si dospela a nevies si toto vykomunikovat?

januska12323
20. feb 2024

Tak snáď vieš povedať nie, ďakujem, auto nepotrebujem. Čoho sa bojíš? Bude na teba kričať? No a čo, odídeš z miestnosti.

autor
20. feb 2024

@viestta tak ja mam celkovo psych. problemy s otcom si niesme tak blizky a bojim sa co by si myslel a robil

anjelicek26
20. feb 2024

Tak stojis si sama sebe v ceste, ked nesoferujes, auto je dost velka sloboda... dlho si nejazdila, nech ta vezme na cvicisko, pripravi si pevne nervy a pojde to... alebo si zaplat hodiny v autoskole, ked si myslis, ze bude mat nejake blbe kecy...

autor
20. feb 2024

@januska12323 povedala som ze teraz nechcem a zacal sa pytat preco a ze nech skusim a podobne

autor
20. feb 2024

mam v sebe nejaky blok proste nejde to, mozno keby zajdem psychologovi, neviem

anjelicek26
20. feb 2024

Normalne mu povedz, ze mas blok, lebo si velmi dlho nejazdila... to "nevie o tom" je proste to v tejto konstelacii odmietnut, urcite to mysli dobre... je to tvoj otec, co by si uz myslel? Mozno ti aj tie kondicne jazdy zaplati...

januska12323
20. feb 2024

Nechceš a hotovo, nemusíš nič vysvetľovať, hlavne ak si nie ste blízky.

luccija
20. feb 2024

Načo klameš?dlho som nesoferovala teraz sa na to necitim...ak nechceš tak nechceš, ak chces zaplat si kondičné nerob jazdy s otcom.
Ja nesoferujem, lebo som mala autonehodu a odvtedy mám strach a nepomohol ani psychológ mimo Ba občas idem do mesta nie.Nemusis sa báť povedať pravdu

yelena159
20. feb 2024

A potom som tu ja. Mám vodičák rok, auto si nanešťastie nebudem môcť kúpiť niekoľko rokov a desím sa toho, že sa budem báť šoférovať.

Jednoducho mu definitívnym tónom povedz, že sa na to necítiš.