Otec mi chce dat auto aby som mala nejake(nebyva s namk vidame sa malokedy), no ja mam problem ze mam strach zo soferovania a nevie o tom, dlho som nesoferovala a naozaj mam strach, on je autickar a neviem ako to povedat bojim s co by si myslel a ze by ma do toho potom tlacil, skusala som ist za volant ale proste nejde to neviem co s tym robit mozno keby mam automat bolo by to lepsie ale on si o tom mysli svoje, chce aby som si skusila to auto..nejake vyhovorky aby som nemusela? Neviem naozaj co robit
@janka_266 prave to ze ma to bude chciet naucit ale ja sa naozaj bojim a proste nechcem jazdit , nie teraz a celkovo proste mozno keby automat ale strasne dlho som nejazdila a ked ma bude chciet proste ist ucit bojim sa aby sa nestalo nieco…
Si dospela a nevies si toto vykomunikovat?
Tak snáď vieš povedať nie, ďakujem, auto nepotrebujem. Čoho sa bojíš? Bude na teba kričať? No a čo, odídeš z miestnosti.
@viestta tak ja mam celkovo psych. problemy s otcom si niesme tak blizky a bojim sa co by si myslel a robil
Tak stojis si sama sebe v ceste, ked nesoferujes, auto je dost velka sloboda... dlho si nejazdila, nech ta vezme na cvicisko, pripravi si pevne nervy a pojde to... alebo si zaplat hodiny v autoskole, ked si myslis, ze bude mat nejake blbe kecy...
@januska12323 povedala som ze teraz nechcem a zacal sa pytat preco a ze nech skusim a podobne
mam v sebe nejaky blok proste nejde to, mozno keby zajdem psychologovi, neviem
Normalne mu povedz, ze mas blok, lebo si velmi dlho nejazdila... to "nevie o tom" je proste to v tejto konstelacii odmietnut, urcite to mysli dobre... je to tvoj otec, co by si uz myslel? Mozno ti aj tie kondicne jazdy zaplati...
Nechceš a hotovo, nemusíš nič vysvetľovať, hlavne ak si nie ste blízky.
Načo klameš?dlho som nesoferovala teraz sa na to necitim...ak nechceš tak nechceš, ak chces zaplat si kondičné nerob jazdy s otcom.
Ja nesoferujem, lebo som mala autonehodu a odvtedy mám strach a nepomohol ani psychológ mimo Ba občas idem do mesta nie.Nemusis sa báť povedať pravdu
A potom som tu ja. Mám vodičák rok, auto si nanešťastie nebudem môcť kúpiť niekoľko rokov a desím sa toho, že sa budem báť šoférovať.
Jednoducho mu definitívnym tónom povedz, že sa na to necítiš.
Normálne mu to povedzte, možno bude rad, že Vás môže niečo naučiť