.mám strach že budem mať problém si nájsť prácu. A navyše vždy som mala akoby zle vzťahy s kolegyňami. Viem musím myslieť pozitívne
To je vec tvojho nastavenia... Urcite si nejak zvyknes .. tak ako deti si zvyknu na skolku a nakoniec je vacsina spokojna a do skolky chodi rada, rovnako je to aj s dospelymi. Niektori budu mat prosto problem vsade, ini su spokojni hadam vsade.
nemozes sa nastavovat negativne. lebo to k nicomu nespeje.
Mňa to čaká o rok, takže ti aj rozumiem. Veľa mamičiek ti rozumie. Každá si tým musí prejsť, ako sama píšeš, treba myslieť pozitívne. Nástupom do práce to pekné nekončí. Tiež z toho budem mať aj strach 😉
Držím prsty nech to všetci všetko pekne zvládnete 🙂
Myslím si, že drvivá väčšina mamičiek na materskej má rovnaké obavy, pretože ide o veľkú zmenu..čo si budeme klamať, začiatky sú ťažké vždy, ale keď sa naladis pozitívne pôjde to o niečo ľahšie🙂tiež som sa bála či si nájdem prácu a na moje prekvapenie si našla práca mňa 😁ani som sa veľmi nesnažila..teraz si celá rodina zvykáme na nový režim..nie je to jednoduché, ale zvládneme to a všímam si aj nejaké pozitíva..rozprávam sa s rovnocennými ľuďmi, našla som si nejaké kamarátky, celkovo som ožila..držím palce🙂
Ďakujem za podporu 😌
Mňa to čaká o pár mesiacov, takže ti rozumiem 🙂 už by som sa aj mala začať reálne rozhliadať po práci. Tiež mám obavu zo zaradenia sa do kolektívu, som introvert, skôr nesmelý, a ešte mi aj navyše dospelí ľudia vadia 🤣ale keďže vzdelanie na prácu so zvieratami alebo deťmi nemám, nezostáva mi nič iné, len sa nastaviť, že to bude dobré, takže si aktívne predstavujem, ako sa dostanem do kolektívu duševne zrelých, uvedomelých ľudí schopných komunikácie a budeme si pokojne spolupracovať 😅 ešte väčší strach ale mám z toho, že kedy akože mi zostane čas na život?! Teraz na RD môžem ísť s deťmi kam chcem, kedy chcem, po nástupe do práce zlaté časy končia. To mi nijaké pozitívne myslenie nevyrieši, lebo dni nenafúknem, zostáva mi len pracovať na tom, aby som sa dôchodku dožila v čo najlepšom zdraví a mohla si užiť voľný čas potom 🤣
Nemozes na to ist takto negativne... ked ocakavas, ze budu zle vztahy na pracovisku, ako reallne vytvoris tie dobre s takym vnutornym pocitom? Kazda sa raz vracala po materskej ci rodicovskej nazad do prace... prve dni-tyzdne su narocne dostat sa do noveho rezimu, pre mamu, deti, celu rodinu. Ale pojde to.