hojte chybaju mi este spookies nejake ak by niekto mal rovnake napiste ak by vymena mam sta wars klasicke holograficku len cislo 6 potom ciki caky, hrady zamky
Dobry den, mam pre Vas Golema na vymenu za Vodnika, Cinskeho draka,Yeti, Yaramayahawho a Saman... Dakujem
@dosama Dobrý večer. Poslali by ste aj na dobierku? Mali by sme záujem o babu Jagu a bigfoota. Ďakujem za odpoveď.
@silvika1974 lutujem po zlych skusenostiach na dobierku nie a uz anitie dve figurky nemam
@katarina6530 dobry den.je to este aktualne?
@dosama ďakujem za odpoveď
@tibka7 dievčatá mám 4 balíčky nerozbalene ak by bol záujem darujem za poštovné
@miruschkar Ja sa hlásim, ak ma este nikto nepredbehol 🙂)
@lubbie napíšte IP aby sme si napísali adresu 🙂
Ahojte, mám navyše: Bultungin, Drakula, Vlkolaka. Chýba mi dosť veľa figúrok. Kartičky mám na výmenu: 1-2x, 7, 17, 26, 29, 33, 34, 35, 40, 49-2x, 60, 64, 67, 72.
Dobrý večer, nepredáva tu niekto album a hru?
dobry den nemate nahodou nejake spookies navyse ? ja mam len frankenstaina a yara ma ale kolegynka zbiera este do nemocnice detom a nejake im chybaj tak sa skusam pytat ci by niekto nemal za postovné nejake dakuujem
@iskricka21 ake figurky vam chybaju
@tibka7 mate niektora figurky Vlkolak, cinsky drak, golem, yeti, tikoloshe, tasmansky diabol, nasnas. Idealne ak by boli vsetky naraz. Ak kupim aj vymenim. My mame meduzu, frankenstain, drakula,asora. Uz nech mi s tym dieta nepili usi 🙈.
@betulinka1 s tych nemam ziadne co potrebujete
@betulinka1 dobrý večer, máte ešte ASURA? Ja mám pre vás NASNAS...
@dosama dobrý večer, prosím vás, máte ešte na predaj bigfoot?
@slavnicanka uz nie
@tibka7 My by sme potrebovali Golema, máme piráta, ufo, vlkolaka, toho druhého modrého, bigfoota a dalsie...