Mám problém s namýšľaním si tehotenstva.

anna883
13. júl 2019

Ahojte baby ja viem že si to zrejme namyslam. Ale mám pocit že som v Tom. Proste už som tu písala. Ale mala som pohlavný styk v apríli ( už sú od toho cca 3 mesiace). Spali sme spolu bez ochrany spravil sa vedľa. Tabletku po som si dala asi do 20hodin. Test negatívny doktorka mi tehotenstvo nepotvrdila a dva testy negatívne. Aj menštruáciu som mala tri krát. Teraz mám pocity na zvracanie, zväčšené brucho, hnačky hrozne myšlienky. Prosím vás je tu niekto kto zažíva niečo podobné.? Ja to mám asi spôsobené namyslanim a tým že by som tehotenstvo nezniesla. Prosím aspon niekoho s kým môžem o Tom popísať a vyhnať tie myšlienky z hlavy. Ďakujem.

evkamotka
13. júl 2019

Mas crevnu virozu, daj si smectu/endiex

veronikaszabova
13. júl 2019

@anna883 rozmyslaj - od aprila by si uz davno vedela (mala dokaz) o tehotenstve.
Nestresuj

katkabg
13. júl 2019

Mne dva dni meskala co mne nikdy nemeskala a uz som mala takeeee haluze ze az kedze ja uz druhe babo nesmiem mat.Maternica by to asi nezvladla.Chvala bohu som to dostala a to riadne a s riadnou bolestou brucha a krizov.Tieto mrchove stavy strasne cakat na ne.

nika3136
13. júl 2019

Čo blázniš 😄 možno si tehotná, ale nie zo sexu pred tromi mesiacmi 😉

anna883
autor
13. júl 2019

@nika3136 odvtedy som s nikym nespala 🙂 to už by som musela byť hlúpa... Keď mám teraz takéto starosti odvtedy.

evkamotka
13. júl 2019

Sa objednaj este raz k dr a budeš mat pokoj

nika3136
13. júl 2019

@anna883 Tak potom? Či si myslíš, že v tebe spermie zostali 2 mesiace a teraz ťa oplodnili?
Skôr si myslím, že by si tehotenstvo nezniesla kvôli veku, však? Je múdre, že už nesexuješ, tak ten čas venuj vzdelávaniu sa a prečítaj si čosi o tom, na akom princípe fungujú tehotenské testy, ako môžeš otehotnieť a podobne....
Sama sebe zaklopeš na čelo. Tvoje dieťa by už malo 9cm (ak rátam, že by si bola v 3.mes čo by si ale nebola, lebo by to bol 4. a už by malo 16cm, ale budiš). Neboj sa, toto by gynekologička odhalila a tehotenský test tiež.
Hocijaký test by ti už ukázal pozitívny výsledok......od hocijakej privátnej značky z hornej dolnej, takže keď sa smrteľne bojíš, daj 3€, máš 2 testy a výsledok na tisíc %

stela01
13. júl 2019

Nebude to skôr tak že by si rada bola tehotná ?

anna883
autor
13. júl 2019

@nika3136 no mám 19 rokov, a určite som si chybu uvedomila. A radšej budem spať s ochranou ale teraz určite nie. Az po vyštudovaní vysokej školy. Stalo sa to 22aprila čiže by to vychádzalo na ten tretí mesiac. No a u doktorky som bola v júni tuším 11 júna.

anna883
autor
13. júl 2019

@stela01 určite nie. Skôr sa bojím toho čo by mi na to rodičia povedali. 🙂 A ja by som tehotenstvo nezvládla. Niesom na to pripravená .. áno teraz si budete hovoriť že na sex som bola priparevna a na možné tehotenstvo nie, ľutujem to.. ale človek si chybu uvedomi väčšinou neskoro 🙂

cickamon
13. júl 2019

pocula si uz o falosnom tehotenstve-pseudotehotenstve? stavalo sa to skor v minulosti ked nebolo medicinske potvrdenie ultrazvukom ci testom ale existuje vraj stale... https://www.otehotnenie.sk/clanky-a-rady/falosn... ked nemas zdravotny problem mozno pomoze psycholog

anna883
autor
13. júl 2019

@cickamon ja mám depresie, úzkostné stavy. Preto je aj možné že si to namyslam. Ďakujem.

whatever1
13. júl 2019

@anna883 Tehotna urcite nie si. Po viac ako mesiaci a pol od styku by bolo nemožne aby si dr nic nevsimla. Vygoogli si "fantomove tehotenstvo", mozno by bolo dobre ak by si navstivila psychologa.

miadi
13. júl 2019

Na vianoce sa ti narodi Ježiško 😆sorry ale tehotna urcite nie si skor mas iny problem. Dobre ze uz nesexujes ked mas z toho taketo stavy. Psychicky este na to asi nie si priravena -nie len na možne nechcene tehotenstvo. A ten partner asi tiež nič extra citovo. Myslim aj taka mlada 19ka ked je velmi zalubena v pevnom vztahu by nemala fobiu z teho. Ty si proste uvedomujes ze by si na to bola asi sana. A mas este ine plany v živote pred materstvom. Co je fajn. Ale Ta paranoja ze by si bola tehotna od aprila nie je logicka. Brucho Ta boli z nervou ktore si zbytocne robis. Ked ta neukludnil negativny test ani dr tak skus psychologa (aj menzes mas normalne len cosi v tvojej hlavke potrebuje pomoc)

anna883
autor
15. júl 2019

@miadi ďakujem pekne za odpoveď. Úplne si to vystihla, zrejme to bude všetko len v mojej hlave 🙂)

miadi
15. júl 2019

@anna883 proste sa sustred na seba uzivat si leto bez frajera potom škola a životne plany este si mladučka na niekoho sa viazat a na dake nezavazne sexualne vztahy asi nemas povahu, Mas kopec casu najst tu pravu lasku treba byt aj sama spoznavat samu seba a vyberat si co ti stoji za stres a co nie. Nepotrebuje paranoju z nechceneho teho, Najprv si zariad život podla svojich predstav a budes mat klud. Raz stretnes tskeho priatela kde ten strach z mozneho neplanovaneho teho bude uplne minimalny Lebo budes mat v nom istotu ze spolu by ste to zvladli aj skor nez by ste chceli.

anna883
autor
15. júl 2019

@miadi ty si úžasná. Takéhoto niekoho som potrebovala aby mi prehovoril do duše. Teraz sedím s knižkou v ruke. A dúfam že to bude len lepšie 🙂 a úplne si ma vystihla. Áno ešte je na to kopec času. Všetko príde v Tom správnom čase. Ďakujem ešte raz 🙂

miadi
15. júl 2019

@anna883 som rada ze sa citiš lepšie. 😘a že si rozumna a vies co je pre teba dobre. V tvojom veku viem ake to bolo pre mna clovek sa citi ready na lasku sex ale tie vztahy su vselijake a zatial si nepotrebuješ komplikovat život. Chlapci v tvojom veku su este take deti a zas starsim je mlada babenka asi len na vyburenie. Nic ti neutečie. Si už dospela ale este len na zaciatku dlhej cesty,. A momentalne by pre teba ten najzaujimavejsi človek ktoreho musis este spoznat si ty. A mat sa rada aka si. Pestovat svoje zaujmy konicky robit si plany ak chces cestovat brigady kamošky vediet čo od života chceš čim chceš byt ako chceš žit ..kde.. uvedomit si svoju hodnotu a akeho priatela by si chcela potom potencionalnych zaujemcov selektovat podla toho ako sa k tebe chovaju nie iba aki wow sa ti mozu na zaciatku zdat. Bud naročnà na charakter buduceho priatela a ver že si zaslužiš toho naj. ❤️

miadi
15. júl 2019

@anna883 sorry ze sa opakujem 😃prajem krasne leto

emilllll
3. aug 2019

Ahojte tiež patrím asi tie hlúpe ženy tiež mám ten problém v apríli som mala sex s kondómom a od tohto času som mala menštruáciu v pohode na čas.Teraz v júli prišla ale prvý deň silná a potom už iba spinenie.Test negatívny.Bojim sa že je to aj tak tehotenstvo.