Mám príznaky PMS alebo tehonstva?

unicornqueen1999
30. sep 2019

Menštruáciu mám dostať za 5 dni ale obávam sa že ju nedostanem. Brala som antibiotiká a myslím že mám z toho mykózou ale niekde som čítala že je to aj na začiatku tehotenstva. Sex som mala vzdy chránený ale bojím sa že niekde sa stala chyba. Čo sa týka PMS tak mávam boľavé prsia týždeň alebo aj trochu skôr pred menzesom. A veľmi sa v tom nevyznám pretože všetky tie znaky mi sedia aj na PMS a aj tehotenstvo. Máte niektorá prosím s týmto skúsenosti? Vopred dakujem

unicornqueen1999
autor
30. sep 2019

A ešte aj boľavé kríže..tiež som sa Dočítala že to môže byt na začiatku tehotenstva

marinecka95
30. sep 2019

@unicornqueen1999 tehotná môže byť každá žena, ktorá mala pohlavný styk s mužom. Či sa jedná o tehotenstvo alebo PMS je ťažké odpovedať. Jasnovidci tu mysim nie sú.

nevludna
30. sep 2019

Neboj, ak si sa chranila, je velmi mala pravdepodobnost, ze si tehotna;) je to len pms, ale aj antibiotika ti mozu posunut kramy. Aj stres;) tak klud

miadi
30. sep 2019

Mne tie “znaky” bez urazky sedia skor na paranoju ako teho. Mala si chraneny sex ms mà prist o 5dni a mykoza Nie je priznak teho. Nikdy som v teho nemala mykozu hoci mozno su zeny v teho na to nachylnejšie. Radsej nic nečitaj nehladaj “priznaky”Je uplne minimalna šanca že si teho. Skor porozmyšlaj preco si to nahovaras? Chcela by si byt? Alebo naopak mas obavy lebo si neista partnerom či by bol dobry otec?

modrykoniicek
30. sep 2019

Pri všetkých príznakoch ktoré zvyknem mať ja som zistila na MK, že by som mohla byť tehotná každý mesiac :D .Vekom som prišla na to, že telo sa mení a aj príznaky MS.A už od puberty viem, že najlepšiu odpoveď mi dá test alebo lekár :D.Nie fòrum a už vôbec nie 5 dní pred MS.Príznaky máš vždy iné a už vonkoncom pri užívaní HAk.Pri zmene počasia, nálady.Ženské telo ovplyvňuje viacero faktorov.Pokiaľ ti nemešká aspoň týždeň alebo nemáš inú MS než zvyčajne.Nevidím dôvod stresovať 🙂

tosomja
1. okt 2019

Asi si sa nechranila dostatocne, ak sa bojis tehotenstva. Zeny by tu boli "tehotne" kazdy mesiac keby sme to brali 50:50 pms a priznak tehotenstva. Tak klud, vydrz 5 dni a az potom stresuj a testuj. 😉

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jeliz59
1. okt 2019

@unicornqueen1999
My do teba nevidíme...ako to máme vedieť???
Však si sprav aspoň test preboha...ale ani to nieje uplne iste nemusí sa hneď ukázať plná sýta čiarka chod k doktorovi na krv...tam ti povedia presne....
Či budeš čakať do 9 mesiaca dostaneš bolestí a potom založis temu....je to pôrod???? Mozem rodiť????......

julka828
1. okt 2019

@unicornqueen1999 ked mate chraneny neviem coho sa bojis a stresujes. Treba si prestudovat ako funguje tento proces a ze to nie je take jednoduche. Z nicoho neotehotnies keby to tak bolo tak tu kazdy mesiac neplace tolko inych dievcat ako sa im nedari pricom sa CIELENE snazia 🙂

nistika
1. okt 2019

ak si dal muž nechtiac kondom naopak a potom to otočil, tak ostal pravdepodobne oslizený z vonkajšej strany. i ten sekrét obsahuje spermie...týmto spôsobom sa otehotnieť samozrejme dá. ale samozrejme paniku by som robila až po tehotenskom teste

barbellka
1. okt 2019

@unicornqueen1999 ta pravdepodobnost ze si tehotna je sice velmi mala, ale stale sa moze stat, ale musis len vyckat kym pride MS a ak nepride spravit test...nik iny ti nepovie co a ako.....a hlavne negugli

tinkatinus
1. okt 2019

@unicornqueen1999 Proste si sprav test neskôr. Takto odhadnúť sa to fakt nedá.

mia_wallace
Autor odpoveď zmazal
Zobraz