Ahojte, som starou mamou Vladka, ktorý sa narodil v 26. týždni tehotenstva. Bola by som rada, ak by sa tu ozvali mamičky, ktorým sa tiež takto skoro narodili detičky s tým ako sa im darí, prípadne s akými zdravotnými problémami bojujú. U nás sú to epileptické záchvaty.
Eva
mne sa narodila dcerka v 27 tyzdni, ma uz 7 rokov, a presne ako pise zuzana2000, pamatam si to ako vcera, je zdrava, vesela, je chvalabohu v poriadku, ale straaaasne vela sme chodili po doktoroch, aj vojtovu metodu sme cvicili...kto nezazije , nepochopi....
aj nám lekári predpovedali....Westov syndróm, tak sa teším že ste o.k.
@plegomazin Tu je téma, kde by vám asi najlepšie poradili:
https://www.modrykonik.cz/diskuse/detske-zdravo...
DíK
mne sa teraz v juli narodila dcérka v 26.týždni a zatiaľ nám nič konkrétne nepovedali, či budú nejaké následky alebo nie- doktory sami nevedia rozlíšiť čo je zapríčinené nezrelosťou a čo vrodenými chybami....tak uvidíme, ale zatiaľ malinká je zlatá, priberáme, neni na nej nič vidno nejaké iné. Zatiaľ čo som sa stretla s ľudmi z môjho okolia (a je ich hodne) čo sa im narodilo dieťatko predčasne, tak všetci sú OK. Veľa zdravíčka prajem všetkým predčasniatkam a veľa sily- tieto detičky sú veľkí bojovníci
tak dnesny den zacina uplne naparadu barborka zelene sople a teplota 37,3 ☹
tot neni mozne deti mi otvorili temu s ktorou nemam nic spolocne
Ja som porodila dcérku v 29 tt, je to síce už 12 rokov....no pamätám si to, ako by to bolo včera.... ďakujem bohu, že je zdravá, výborne sa učí, hoci lekári predpovedali niečo iné.....