Mám potrebu sa všetkým páčiť

5. sep 2022

Trápi ma, že mám potrebu sa všetkým páčiť. Hlavne fyzicky. Neznesiem pocit, že iná žena je krajšia. Neviem kde sa ten pocit vzal. Mala som priateľa, 5 rokov sme boli spolu, otehotnela som, ale dieťa nechcel. Dokonca mi povedal, že ma nikdy nemiloval, že ani nevie prečo so mnou bol, že asi len kvôli vzhľadu. Neviem či to má nejakú spojitosť. Som až nezdravo posadnutá vzhľadom. Pritom sama viem, že sa nikdy nebudem páčiť všetkým, neviem prečo mi tak na tom záleží a práve na vzhľade. Pritom sú dôležitejšie veci ako výzor, viem to moc dobre a napriek tomu ma trápi práve toto.

solange7
5. sep 2022

To je na odbornu pomoc.

savoya
5. sep 2022

Hmm taka Verešova je tak preafektovana ,ze ked si otvori usta a nieco povie,vsetka charizma a krasa je odrazu prec.🤣

nikpa
5. sep 2022

@savoya plus k tomu, keď človek nevie svoj materinský jazyk 🤦🦧 keby som ju ,,nepoznala,, rozmýšľam čo je ona vlastne zač, lebo ani po slovensky ani po česky nevie poriadne. Tá nech len tú hubu neotvára.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinka89
5. sep 2022

Chceš si tak udržať vzťah....ALE ..... sú isté typy chlapov ktoré zaujíma len obal a obsah nie....vyhybaj sa takým.....pretože časom sa obalu nasýtiť a hľadá niečo novšie

danica2711
5. sep 2022

aké hodnoty budeš vyznávať o takých 20 rokov, keď už nebudeš taká pekná ako si myslíš, že si teraz? To pre teba život potom stratí zmysel? A áno, ten krach tvojho vzťahu má s tým s najväčšou pravdepodobnosťou spojitosť

bloger
5. sep 2022

Zrejme to je dôvod takéhoto správania. Vôbec sa ti nečudujem. Musíš to ale riešiť s psychologom.

moonlight1210
5. sep 2022

Tiez myslim, ze ti ostalo zafixovane krasna=trvaly vztah.
Co je samozrejme hlupost.

Trafila si proste na povrchneho, sebestredneho hlupaka. Ktory sa zlakol zodpovednosti, straty slobody a vymyslel si pofiderne dovody na rozchod.

Vztahujes na seba jeho zlyhanie.

Nauc sa miesto kritiky voci sebe to otocit na to, ze muzi s vlastnostami a hodnotami, ako mal on, pre teba ostanu automaticky smiesni a nezaujimavi.

minenkas
5. sep 2022

Krása je relatívny pojem a myslím ,že ta naozajstná krása sa ukáže, až keď človek otvorí ust a má zdravé sebavedomie a je otvorený, láskavý a úprimný

savanna
5. sep 2022

Tak to musi byt tazke, vzdy sa najde v okoli zena, ktora bude mladsia, krajsia, s lepsou postavou. A cim budes starsia, tym ich bude viac, to je skratka realita zivota. Asi je vychodiskom len posilnit sa v inych veciach, ze nie si len svoj vzhlad, mas aj ine prednosti, moze to byt cokolvek, nejake zrucnosti, konicky, pecenie, atd. Samozrejme, zena sa ma starat aj o vzhlad, ale s mierou.