Mám poslať detskú stoličku kuriérom alebo poštou?

tedinko
28. sep 2012

Prosím Vás,poraďte mi,ako je lepšie poslať detskú stoličku na papanie,poštou alebo kuriérom?Posielam to prvý krát,neviem ani,ktoré je cenovo výhodnejšie.Ďakujem 🙂 🙂

bambina1009
28. sep 2012

@tedinko
ahoj, stoličku som síce neposielala, ale kočíky áno. A lepšie sa mi oplatilo poštou, ten istý kočík som kúpila kuriérom a stálo to 7€, na pošte 5€, a poštu máš asi jednoduchšiu,aspoň u nás pošta je, a kurierom by som to musela zavážať do mesta.

ivett1
28. sep 2012

@tedinko ahoj, ak má do 15 kg, tak ju môžeš poslať ako "balík " poštou cena za poštovné je podľa váhy max 3,80 eur za poistený balík (do 30 eur) a váha nad 10-15 kg... nemusíš ju baliť do krabice, stačí do pevnej fólie (nap. ako potravinárska, len na technické účely - je hrušia, alebo hrubé plastové vrece....)
a ak by si chcela kuriérom (tiež pošta), tak tu sa o tom kočky bavili, mrkni sem😉
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-poslat-kocik-2/

tedinko
autor
28. sep 2012

Ďakujem veľmi pekne dievčence,rozhodla som sa ju poslať poštou,bude to asi lepšie a hlavne lacnejšie,lebo tá stolička má asi tých 9kg.a hlavne zháňať kuriéra,to sa mi naozaj nechce.Ešte raz vďaka za radu. 😀 😀

alzbetka921
27. nov 2013

a ked chcem poslat pohovku?

lazor
1. sep 2014

Najlepšie si vyber cez www.najpreprava.sk.
Za dáš váhu rozmer A máš to.
Najlepšie je na tom to. Že si na jedno mieste porovnaj ceny
kuriérskach sluzieb.
Odporúčam. Najpreprava.sk