Mám poslať deky ako balík alebo ako list?

linki90
4. mar 2023

ahojte chcem poslat deky 4 ks 850g obycajne postovné bude 2.20€ nebudu to brať ako balik keď je to rozmerovo vačšie? ďakujem

luccija
4. mar 2023

Áno, podľa rozmeru balík

linki90
autor
4. mar 2023

@luccija
takze to bude 3.90 ako balik na postu?

biancarv
4. mar 2023

@linki90 ak to neprekročí určité rozmery, tak sa to dá poslať obyčajne. Max do 2 kíl a rozmery posielam v prílohe.

linki90
autor
4. mar 2023

@biancarv na dlzku 32cm a sirka 27 cm

luccija
4. mar 2023

@linki90 predpokladám, že to má vyššiu hodnotu nie?hlavne to pošli s potvrdením, poistením, ak to je drahšie...neoplatí sa snažiť sa poslať čo najlacnejšie.Ved poštu platí prijímateľ, alebo ako sa dohodnete.Kazdy tlačí na čo najnižšie poštovné a potom sa balík list stratí a máš čierneho Petra v ruke
Neviem koľko to je cenník sa menil.

linki90
autor
4. mar 2023

@luccija no veď prave že pani to chce obyčajne poslať čo najlacnejšie

slavkadi
4. mar 2023

@linki90 cez Packetu za 3,30

simca06022011
4. mar 2023

32x27 sa zmestí do obyčajnej listovej len ešte tém tretí rozmer by bolo fajn. Zrátať všetky strany a musia byť do 90. Ja posielam bene krabice ako listovú. Treba ale rátať s tým ze je to riziko. Pošta to nebude doručovať určite na adresu lebo nadrozmer nechávajú na poste. Čiže ak sa stratí lístok, bude si to adresát hľadať na poste. Tu paketu si pozri, ja som dokonca prvý balík mala zadarmo:D neviem ci vtedy bolo nejaké Promo alebo co.

adri266
4. mar 2023

@slavkadi Hlavne jej napis, ze ak to chce obycajne, ze je to na jej vlastne riziko. Balik nafot, ber potvrdenie o zaplateni, nech potom nevymysla.

linki90
autor
4. mar 2023

dakujem baby no neodpisuje takze asi z toho nebude nic

luccija
4. mar 2023

@linki90 do takých veci sa nepustaj...buď nech zaplati a si krytá, alebo neposielaj.Este to chce určite na dobierku ďalšie poplatky