Mám podozrenie, že v našej dedine sa predávajú drogy

nety19
4. nov 2014

Mame na dedine chalupu so zahradou.
Mam podozrenie, ze v dedine a okoli sa predavaju drogy.Chcem proti tomu bojovat, ale ludi tam nepoznam.Poznam len par chlapov, ktori chodia pomahat otcovi a susedov.

evita_g
4. nov 2014

Nahlás na polícii. Ale predtým predaj chalupu aj záhradu, aby ťa s tým miestom nič nespájalo. Lebo ak sú to nejaké väčšie ryby, mohol by tvoj majetok ľahnúť popolom.
Ak si myslíš, že sa tam tvrdé drogy točia vo veľkom, je nebezpečné, priam život ohrozujúce starať sa do toho. Ak si tam len nejakí puberťáci pestujú trávu, vykašli sa na to. Tak je to všade.

renaatka
4. nov 2014

Ach jaj, fety sa predavaju vsade, ci v mestach alebo dedinkach..

natuska87
4. nov 2014

@evita_g je to smutne, ale to sa predava uz vsade a pochybujem, ze Ti niekto pomôze.Som skepticka,o miestach, kde sa to predava vie cely region a nikto, ziadna policia tam nezabludi.Ak je to velka ryba, nepomozes si, ak len "drobky", nestaraj sa, lebo sa Ti fakt nieco stane.Jedine, na co mame vplyv, je do deti hustit a hustit, ze nesmu! Je to alibisticke, ale zial, je to tak.

nety19
autor
5. nov 2014

Evita, dakujem za radu.

nety19
autor
5. nov 2014

Neviem, co sa to tam toci, mne sa vidi, ze tvrde.Najhorsie je, ze moj otec je hrozny dobrak, lahko ho opiju.Ja citim nieco zle, v jari sa mi videlo, ked bol opity, ze mal na oboch rukach vpichy od ihly.Odvtedy som nic nenasla, ale velmi ho opijaju, ked je tam on a ja tam nie som.Neviem coho su schopni,nepaci sa mi to.Otec vravi, ze tam nie su drogy ani, ze mu nerobia nic zle a ze sa s mladymi nestretava.Jedneho som v lete vyhodila, ked ho otec zavolal pomoct, ja take zloby nemozem zniest.Najhorsie je, ze dokazy nemam, len silno citim, ze je tam nieco zle.Dakujem Vam.

dm2
5. nov 2014

@nety19 pozri, ak je to len nejaka trava, tak to je vsade, s tym nič nespraviš, zrejme nejaky puberťaci alebo chlapi, čo hulia aj v staršom veku sa tam stretavaju, pripadne pestuju, v takom pripade to ani nerieš....ak by zistili že sa do toho montuješ, mohli by isť proti tebe a robiť vám napriek...
a v pripade že mas pocit že ide o niečo vacsie, tak to už vôbec nerieš, lebo nevies kto vsetko v tom môže byť zapletený, aké veľké ryby, a mohli by ti isť doslova aj o život, kašli na to pokial sa ťa to bytostne netyka, do takychto veci sa neoplati pliesť....
keby si ich aj udala, chodila by si po sudoch, policii atd...je ti to treba?
skus sa pripadne porozpravať s nejakou susedou či tiež nemá taký pocit...uvidis čo ti povie...
a čo sa tyka tvojho otca, ked mal poranene ruky, mohol sa niečim len pichnuť.....

mamdost
21. okt 2015

Poradte mi pohybujem sa na mieste kde sa predávajú drogy A,Newiem čo mám robiť nedá mi to chcem to preč čo mám robiť?

stefit
22. okt 2015

@nety19 to je.asi v kazdej.dedine..to uz je skor verejne tajomstvo s ktorym policia nic nerobi..

stefit
22. okt 2015

@nety19 ak mozez,maj oci a usi na stopkacj.pretoze ,ak.sa to.tuka tvojho otca,musis mat dokaz,ak chces niekoho upodozrievat...

worker_falcon
22. okt 2015

@mamdost poviem ti krutú realitu - nespravíš s tým nič. polícia priviera oči, lebo má na to dôvod.
Jediné, čo môžeš spraviť, je odsťahovať sa.

nety19
autor
22. okt 2015

Ahoj mamdost, ja som tiež mala problémy s otcom, neviem čo tam bolo, ale mal par krát keď som prišla z práce vpichy v rukách, aj keď on tvrdil, že drogy neberie. Ale keď ho napili, tak mu mohli i pichnúť mladší "kamaráti". Potom som spravila veľký randál, povedala som to najbližším susedom a jednému som aj zavolala, že ho nenávidím a pošlem na ňho políciu. Odvtedy je s tým kľud, ale aj ja teraz nechodím do práce, tak mám všetko pod kontrolou.Ale ak začnem pracovať neviem ako to bude, ale ja ticho nebudem ak by niečo bolo, okamžite budem hlásiť najprv farárovi aj starostovi a myslím, že v dedine býva aj nejaký policajt, tak najprv by som to povedala im neoficiálne.Nech oni volajú políciu ak bude treba. Inak nechápem, že aj takí starí múdri chlapi, ako môj otec nevedia rozlíšiť dobré od zlého, to ho museli dobre napiť či čo. Ja mám na chlapov odvtedy dobré nervy, asi sa nikdy nevydám, he he.