Dobrý večer všetkým maminkám, kočkám, dievčatám. Píšem na fórum po prvý krát, no som tak vykoľajená , že sa to musím napísať a prečítať si aj Vaše názory. Prosím vyjadrite svoj názor: Jedna " pani, slečna" žiadala poslať značkové tepláky na dobierku, čo nerobím, no zasa som sa dala ukecať. Prešlo 18 dní a dobierka sa mi vrátila prelepená priesvitnou lepiacou páskou späť. Samozrejme hneď som napísala hodnotenie, že slečna najprv prosí o dobierku a potom nepreberie. Nato mi reagovala na moje hodnotenie, že vraj tepláky som jej poslala iné číslo, že sú jej veľké. Na to som reagovala, že ako môže vedieť, čo som jej poslala, keď dobierku neprevzala? A ona napísala, že ich videla. To znamená, že jej ich poštárka dala vyskúšať a nesadli, tak ich zabalili a vrátili späť. Prosím vyjadrite svoj názor. Ďakujem.
Určite podať sťažnosť!!
urcite ano, aby sa to neopakovalo!
ahoj brigadovala som na poste, staznosti nemaju ziadny vyznam, denne im chodi milion a nic z tym nerobia, pokial nejde o peniaze, alebo o to, ze sa niaky balik stratil...bohuzial nevedia co maju riesit skor, ci stratene dobierky, dochodkyne ktore sa stazuju, ze im dochodok nedorucili o 10:00 ako su zvyknute, alebo to, ze nestihaju pretoze im zasielku posty nedoniesli vcas....cela posta je chora institucia
Určite jej to neštandardný postup. Balík by jej mali vydať po zaplatení dobierky. To už jaký holubník bol, keby som si niečo objednala, nechala poslať na dobierku a keby sa mi znepáčilo, tak by som to neprevzala. NOrmálne som sa naštvala s tebou, že čo všetko je na Slovensku možné. Určite podaj sťažnosť, ale ak môžem poradiť, tak nie len na pobočku pošty, lebo to nikto riešiť nebude, ale niekam vyššie.
Ja pravidelne vyuzivam kuriera cez www.postovy-kurier.sk baliky do 50Kg hmotnosti alebo www.kurierske-sluzby.sk beru vsetko dokonca aj nadrozmerne zasielky ako bicylke, pneumatiky, nabytok atď.
Objednavka na oboch strankach
www.kurierske-sluzby.sk aj
www.postovy kurier.sk
je velmi jednoducha. Staci si len vybrat krajinu a vyplnit
ozaj kratky objednavkovi formular. Nasledne zaplatit
Paypal-Kartou alebo Prevodom.
Kurier pri objednavke do 10:00 pride este v ten deň
az ku mne domov alebo do prace. Takze nemusim zdlhavo
cakat na poste v rade. Poslat balik sa da ozaj rychlo
lacno a jednoducho. Vrelo odporucam kazdemu.
Porovnaj si cenu cez www.najpreprava.sk
Ahojte. Viem nejak podat staznost na postu? Mozte mi poradit kde mozem riesit pisomne?
nikolet_89 mohla by som sa ta nieco opytat no v sukromnej sprave?
Ako? To je poštárka kamarátka, rodina?! alebo inak si to neviem vysvetlit. Je to podla mna absolutne mimo bežný, profesionálny postup. Ved to jej ich mohla rovno dat, šupnut do balíčka handry a tvárit sa, že balík nikdy neprevzala. Asi by som kupujucu kontaktovala o hlbšie vysvetlenie, ak sa bude tvárit že je to normálne podala by som stažnost.