Napisat mu po rande alebo čakať až kým napise on?
… jednoznacne cakat 😉 ked sa neozve, aspon budes vediet na com si .
kludne mozes napisat - "bol to fajn vecer/den/vylet/prechadzka..." - netreba sa hrat na netykavku ak mas o neho zaujem. Tymto nic nepokazis, nestrapnis sa aj keby nemal zaujem. A uvidis ako zareaguje. Neozve sa = jeho skoda.
keď má o teba záujem tak priletí aj z Austrálie, ja by som počkala
A koľko ste od seba? Hodinku? 😀 Mal by sa ozvať do 24 hodín, inak by som to brala ako nezáujem.
Omg, ak sa ti pacilo, tak mu napis, ze to bolo super a dufas, ze si tomuzil rovnako ako ty.
Toto cakanie na kontakt...stastie treba nakopnut
Cakaj, cakaj....nech sa snazi on, nie ty!
NIKDY by som nenapísala...keď chce, nech píše prvý...
Neozyvala by som sa prvá.
Pripajam sa k nazoru, ze ak to tak citis, napis mu. Staci kratka sprava, ze mu dakujes za prijemne stretnutie. Nic viac. No a uvidis, ci a ako zareaguje. Ak nie, je to jasne, ale takou spravou sa nijak nedehonestujes a budes rovno vediet, na com si nez keby mas cakat..
Take to, ze zena nema nikdy a za ziadnych okolnosti urobit absolutne nic prva, mi pride uz take smiesno-trapne.
Ja by som napisala, ak by som mala zaujem o dalsi kontakt s nim. Len par slov, napriklad "dakujem za prijemny vecer" alebo nieco v tomto style, podla toho, kde ste boli. Inac nic, ziadne pusinkove smajliky ani nic taketo by som tam nedavala. A cakala by som, ci sa ozve a ak ano, ako zareaguje. Lebo ked to bol prijemny vecer, tak preco mu to nedat vediet.
Rozhodla by som sa podla intuicie svojej a podla toho, aký by som mala o neho záujem aj po stretku.Ak by som bohvieaký nemala tak by som čušala😀 No, ale ty sa už určite nevieš dočkať si myslím kedy sa ozve tak napíš aj sama🙂
A kde je napísané, že muž sa musí ozvať prvý? Dnešná doba je úplne niekde inde, ako bolo pred 100 rokmi, kedy ženy čakali, že muž ich bude dobíjať, že sa prvý ozve atď.
Čo ak on čaká, že sa autorka ozve prvá? a takto budú obaja čakať do nekonečna. Ona sa neozve, lebo čaká, že sa ozve on...a on sa neozve, lebo čaká, že sa ozve ona...😂😂😂 sama mám skúsenosť s tým, že sa muž neozval, lebo čakal, že napíšem prvá...teraz sa po rande vždy ozvem prvá, poďakujem za pekný deň/večer...
Ako chlap hovorím že niet lepšieho pocitu než keď po rande žena napíše prvá s pochvalou a poďakovaním. 🙂 A zároveň to chlapovi dodá odvahu na ďalšie pozvanie
Cakat.Urcite nepis prva.
Môj chlap odkazuje, že mu máš napísať ďakujem a nič viac.
podľa toho koľko máš rokov. cca do 30 by som nenapísala, po 30 som sa začala meniť a keby nie som vydatá a išla by som na rande, tak kľudne napíšem, už plynie čas nejako inak 😀
@zuzanka.zuzu ja súhlasím, som vydatá (po 40ke) ale teraz by som také neriešila a nečakala. Už mi huba narástla. Ale keby som mala 20, čakala by som.
Ja by som nepisala.
Ak ťa on pozval, on všetko zabezpečoval a všetko platil, nevidím nič zlé na správe "Ďakujem za pekný večer", prípadne niečo v podobnom štýle.
Ja som raz 😃 v živote napísala prvá chlapovi po prvom stretku a neozval sa späť 😃 aspoň ako skúsenosť dobrá, teraz by som to už neurobila
urob tak, ako to cítiš ty, nie tak, ako ti poradia cuzdí ľudia na internete.