..lebo mi ho dnes niekto spríjemnil 💝 milým slovom, skutkom, úsmevom, darčekom, a pod.
Budem rada, ak táto diskusia nezapadne prachom, a podelíte sa o príjemné zážitky, čo vás denne postretnú, nech je deň hned krajším 👍 nech nezabúdame, že každý deň je na čo sa tešiť
(Negatívne zažitky nie sú povolené👻)
@bolarazjedna to je ozaj milé🙂
Dnes mi môj najstarší syn povedal, že som pre neho ta najlepšia mamka na svete, to ma veľmi potešilo, aj moje deti sú pre mňa to najkrajšie a najlepšie na svete. 🥰🥰🥰
Dnes sa ma kolega opýtal, čo so sebou robím, že vyzerám, ako dievčatko. 😃 (Schudla som cca 9kg.)
…lebo je tu moja rodina a mame sa radi. Nik mi dnes nedal kompliment a vlastne už dlho nie ale aj tak bol môj deň krásny. A dávam veľký palec hore za tuto tému.
...lebo malo moje najmladšie dieťa narodeniny.
Dnesny den mi sprijemnili moje 3 vnucatka, ktore tu boli cely den. Hoci je to namahave, ale vesele a radostne. Zajtra ma caka to iste 😀
Ja som si dnes sprijemnila den luxusnym kupelom s esencialnymi olejmi 😊
@antoniatonka aj ja mam dnes lepši deň, som v nemocnici ale stav sa mi zlepšíl, a zajtra už možno pôjdem domov k manzelikovi 💕
@luci_ba skoré uzdravenie prajem
@antoniatonka Jeeej super, hneď som si usmiala nad tvojim príspevkom. Aj ja mám krásny deň ♥️❤️♥️❤️♥️
@antoniatonka To je mila tema👍nam sa vcera po dlhej dobe vratil zatulany kocurik.Je taky chudy a skaredy,ale strasne mily a pritulny,rodinny milacik.A ja som si uz predstavovala,ze ho niekto skantril...a vcera vecer pri dverach:maaaaau❤❤❤
Toto potrebujem....akože....včera by som potrebovala "pi..ovacie" vlákno ako soľ...ale moje 7m dieťa má nechalo luxusne s par cucnutiami spať do 9....takze je vlastne krásny deň 😂 a vo svetle nového vyspateho dňa, ma tie včerajšie kraviny už tak nejak neseruu 😂😂😂
Síce stred leta, ale my sa tešíme na Vianoce. Dnes sa naše baby zobudili s vianočnou náladou, kreslia stromček a darčeky, pozerajú Soba Nika a ja si hmmmkam koledy. No čo 🤷♀️😆
@nikayla jej, u nás dnešné ráno začalo podobne....kreslime Ježiškovi...a chcú piecť tie dobré koláčiky, čo voňajú až k dverám...
@veronikakojdova
@nikayla
Najvyšší čas👍
Ja si každoročne na Vianoce dávam záväzok, že od nového roku každý deň uhackujem jednu ozdobu na stromček, a na ďalšie Vianoce bude nádherne ozdobený stromček, no a ejhla, už znova august😂 a ja ani jednu nemam
Tak toto je velmi pekna diskusia. Mna naposledy potesilo, ked som prisla k cukrarke a mala zlacnenu krabicku mojich oblubenych kolacikov, taka blbost, no.
@antoniatonka ...lebo ma dnes doktor na orl vzal aj bez výmenného lístka 🙂
@antoniatonka Ja mám dceru 300km na tábore v CZ, má 9 rokov, je prve leto na pobytovke, nemohli si brať telefony takže nie sme v kontakte ale pridávaju denne aj 200 fotiek, ale na väčšine čupela, bola chrbtom alebo zamyslená - dnes prvýkrát som videla fotku kde sa srdečne smeje 🙂 hneď mám krásny deň
pridám sa do tejto super diskusie
dnes ma potešilo:
- kopanie môjho bábätka v brušku
- milí kolegovia na pracovných meetingoch
- že môjmu drahému chutil obed, ktorý som navarila
- že teraz pijem výborné café latte a že chvíľku ma nič nebolí 😊
Všetkým prajem krásny a úspešný deň 🍀🍀🍀
@nikayla neviem, čo sa to deje, ale moje deti posledné 2 dni už len Vianoce majú v hlavickach.
No a dnes to prasklo... Narovinu sa má dcéra (8r.) opýtala, či to naozaj dáva darčeky ježiško alebo my ich kupujeme a dávame pod stromček. Tak už som jej a synovi (5r.) povedala pravdu.
Takže v podstate už aj my sa tešíme a pripravujeme na Vianoce. 😄
@antoniatonka ďakujem 😇
@sarinka2012 Nie je náhodou na YouTuberskom tábore v Brne?
Lebo tam robí fotografku moja dcéra 🙂
@antoniatonka
Včera som mala narodeniny a v práci mi nikto neveril vek.mam 37 a vyzerám ževraj na 25.tak to ma potešilo 😊
@antoniatonka dnes mi kolegyňa - po mojom milom telefonáte s mojim manželom - povedala, že aký šťastný môže byť môj manžel, že aj ona by bola rada mojim manželom ☺️ no krásny kompliment 😃