Mám pekný deň

antoniatonka
3. aug 2021

..lebo mi ho dnes niekto spríjemnil 💝 milým slovom, skutkom, úsmevom, darčekom, a pod.
Budem rada, ak táto diskusia nezapadne prachom, a podelíte sa o príjemné zážitky, čo vás denne postretnú, nech je deň hned krajším 👍 nech nezabúdame, že každý deň je na čo sa tešiť

(Negatívne zažitky nie sú povolené👻)

bolarazjedna
3. aug 2021

@antoniatonka dnes mi kolegyňa - po mojom milom telefonáte s mojim manželom - povedala, že aký šťastný môže byť môj manžel, že aj ona by bola rada mojim manželom ☺️ no krásny kompliment 😃

antoniatonka
autor
3. aug 2021

@bolarazjedna to je ozaj milé🙂

jaaanka21
3. aug 2021

Dnes mi môj najstarší syn povedal, že som pre neho ta najlepšia mamka na svete, to ma veľmi potešilo, aj moje deti sú pre mňa to najkrajšie a najlepšie na svete. 🥰🥰🥰

h2
3. aug 2021

Dnes sa ma kolega opýtal, čo so sebou robím, že vyzerám, ako dievčatko. 😃 (Schudla som cca 9kg.)

somtunovaa
3. aug 2021

…lebo je tu moja rodina a mame sa radi. Nik mi dnes nedal kompliment a vlastne už dlho nie ale aj tak bol môj deň krásny. A dávam veľký palec hore za tuto tému.

zuzitko74
3. aug 2021

...lebo malo moje najmladšie dieťa narodeniny.

oli18
3. aug 2021

Dnesny den mi sprijemnili moje 3 vnucatka, ktore tu boli cely den. Hoci je to namahave, ale vesele a radostne. Zajtra ma caka to iste 😀

lindusss2016
3. aug 2021

Ja som si dnes sprijemnila den luxusnym kupelom s esencialnymi olejmi 😊

erinomareno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luci_ba
4. aug 2021

@antoniatonka aj ja mam dnes lepši deň, som v nemocnici ale stav sa mi zlepšíl, a zajtra už možno pôjdem domov k manzelikovi 💕

antoniatonka
autor
4. aug 2021

@luci_ba skoré uzdravenie prajem

vanda323
4. aug 2021

@antoniatonka Jeeej super, hneď som si usmiala nad tvojim príspevkom. Aj ja mám krásny deň ♥️❤️♥️❤️♥️

didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sonkamirka
4. aug 2021

@antoniatonka To je mila tema👍nam sa vcera po dlhej dobe vratil zatulany kocurik.Je taky chudy a skaredy,ale strasne mily a pritulny,rodinny milacik.A ja som si uz predstavovala,ze ho niekto skantril...a vcera vecer pri dverach:maaaaau❤❤❤

ckatka
4. aug 2021

Toto potrebujem....akože....včera by som potrebovala "pi..ovacie" vlákno ako soľ...ale moje 7m dieťa má nechalo luxusne s par cucnutiami spať do 9....takze je vlastne krásny deň 😂 a vo svetle nového vyspateho dňa, ma tie včerajšie kraviny už tak nejak neseruu 😂😂😂

nikayla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikayla
4. aug 2021

Síce stred leta, ale my sa tešíme na Vianoce. Dnes sa naše baby zobudili s vianočnou náladou, kreslia stromček a darčeky, pozerajú Soba Nika a ja si hmmmkam koledy. No čo 🤷‍♀️😆

veronikakojdova
4. aug 2021

@nikayla jej, u nás dnešné ráno začalo podobne....kreslime Ježiškovi...a chcú piecť tie dobré koláčiky, čo voňajú až k dverám...

antoniatonka
autor
4. aug 2021

@veronikakojdova
@nikayla
Najvyšší čas👍
Ja si každoročne na Vianoce dávam záväzok, že od nového roku každý deň uhackujem jednu ozdobu na stromček, a na ďalšie Vianoce bude nádherne ozdobený stromček, no a ejhla, už znova august😂 a ja ani jednu nemam

frota3
4. aug 2021

Tak toto je velmi pekna diskusia. Mna naposledy potesilo, ked som prisla k cukrarke a mala zlacnenu krabicku mojich oblubenych kolacikov, taka blbost, no.

victoriab
4. aug 2021

@antoniatonka ...lebo ma dnes doktor na orl vzal aj bez výmenného lístka 🙂

sarinka2012
4. aug 2021

@antoniatonka Ja mám dceru 300km na tábore v CZ, má 9 rokov, je prve leto na pobytovke, nemohli si brať telefony takže nie sme v kontakte ale pridávaju denne aj 200 fotiek, ale na väčšine čupela, bola chrbtom alebo zamyslená - dnes prvýkrát som videla fotku kde sa srdečne smeje 🙂 hneď mám krásny deň

riderka1
4. aug 2021

pridám sa do tejto super diskusie
dnes ma potešilo:
- kopanie môjho bábätka v brušku
- milí kolegovia na pracovných meetingoch
- že môjmu drahému chutil obed, ktorý som navarila
- že teraz pijem výborné café latte a že chvíľku ma nič nebolí 😊
Všetkým prajem krásny a úspešný deň 🍀🍀🍀

malinoismum
4. aug 2021

Mna dnes tiež kolegyňa potešila iba týmto … 👍🏼🙃

petka3012
4. aug 2021

@nikayla neviem, čo sa to deje, ale moje deti posledné 2 dni už len Vianoce majú v hlavickach.

No a dnes to prasklo... Narovinu sa má dcéra (8r.) opýtala, či to naozaj dáva darčeky ježiško alebo my ich kupujeme a dávame pod stromček. Tak už som jej a synovi (5r.) povedala pravdu.
Takže v podstate už aj my sa tešíme a pripravujeme na Vianoce. 😄

luci_ba
4. aug 2021

@antoniatonka ďakujem 😇

jaja20
4. aug 2021

@sarinka2012 Nie je náhodou na YouTuberskom tábore v Brne?
Lebo tam robí fotografku moja dcéra 🙂

mia1012
4. aug 2021

@antoniatonka
Včera som mala narodeniny a v práci mi nikto neveril vek.mam 37 a vyzerám ževraj na 25.tak to ma potešilo 😊

jaaanka21
4. aug 2021

@mia1012 všetko najlepšie k narodeninám... .🥰😊

mia1012
4. aug 2021

@jaaanka21 ďakujem veľmi pekne 😚