Prpsim o radu alebo skor nazor.som v dost nefungujucum vztahu,stale sa hadame.Vela krat uz padli nadavky a raz aj facka a vsetko mu vadi.Nevravim ze ja som dokonala ale cele zle to je.No a popri tomto vsetkom sa v mojom zivote ocitol starší muz.Mam ho rada je ku mne mily a viem ze on ma lubi.Z mojej strany ani neviem presne ako to je rada ho mam urcite,len ma brzdi moj doterajší vztah asi preto ze stale dufam ze sa to nejak spravi,ale neviem. Mam ostat v nefungujucom vztahu alebo dat sancu niekomu inemu aj napriek tomu ze je odomna starsi ?
Presne ako pise @alex49. Ukoncit tento vztah a neriesit hned novy. Vonkoncom nie so "starsim panom"!
@jaja8881 po nadavkach a facke by som vztah uz davno ukoncila, nakolko ja si normalny vztah prrdstavujem inak
Takze volila by som rozchod plus ziadny dalsi vztah, treba si dat aj chvilu pauzu na seba, dat sa dokopy a potom mozes uvazovat a druhom chlapovi
Osobne som nikdy nechapala ako moze niekto prejst zo vztahu do vztahu
a má dotyčný pán aj manž. a deti? Lebo 13 rokov je tiež dosť...
@deti95060810 ma jedno dieta ale zenaty nie je uz
no neviem, či by som išla do takéhoto vzťahu...radšej by som si pozerala chalana slobodného bezdetného, a nie tak veĺmi od seba starého....
@jaja8881 nechapem, preco sa vobec pytas, ci zostat v nefunkcnom vztahu. Nezavisle na to, ci mas uz dalsieho napadnika alebo nie.
Opytaj sa sama seba, aky vyznam to pre teba ma - co si chces dokazat, alebo vyriesit tym, ze sa silou mocou drzis niecoho, co neexistuje (vztah????).
Ono zase iny muz ti moze otvorit oci a zrazu nedostatky, ktore si predtym ignorovala/nevidela/odmietala vidiet su zrazu extra jasne.
Neries dalsieho muza, kym si nevyriesis sucasneho.
Boze, baby aj vam to nove forum pripada 100 rokov za opicami? Neprehladne, mrnave, proste otras.
@jaja8881 máte deti? To je dosť podstatná informácia. Ak áno, tak by si asi mala urobiť maximum a tvoj partner tiež, aby to fungovalo, skúste poradňu. Veľa vzťahov nefunguje, lebo na tom ľudia nepracujú. Čakajú, že ten druhý sa polepší, alebo že sa to proste nejak samo opraví. Ten druhý muž by momentálne nemal byť podstatný. Nechaj to v kamarátskej rovine a keď si vyriešiš aktuálnu situáciu, uvidíš veci jasnejšie aj s týmto druhým. Ak pôjdeš zo vzťahu do vzťahu, ľahko sa ti môže stať, že skočíš z blata do kaluže. Teraz ti to asi pripadá všetko krásne, on ti dvorí, krásne rozpráva, ako ťa ľúbi a to je v kontraste s tým, čo máš doma, veľmi lákavé. Ale mysli na to, že aj táto fáza pominie. Vieš si predstaviť žiť s týmto mužom aj ten bežný, všedný život? Tipnem si, že sa ešte ani veľmi nepoznáte.
@obsadenemeno forum je otrasne..fadne, bez farieb a divne.....tak ako aj prieskumnik na fb...to uz len bol napad
@alaguema ahoj nie deti nemame. Vela krat sim sa snszila rozpravat ale on nemsl zaujem. Slubil ze sa zneni ale vzdy to vydrzi tak dva dni potom chyti svoju fazu a je protivny.na normálnu otázku kam ide mi odpovie ,von vravim kam no nieco si vybavit tsk sa pýtam ale kam. Potom uz podráždene odppvie no na postu boze pre balik.ako keby mi to nrvrdel povedat hned pri prvej otazke a viac by som sa nepytala
@obsadenemeno mas pravdu neviem co si chcem dokazat asi sa to len bojím ukoncit a sama neviem preco
@lilyianka neda sa odpovedat priamo zakladatelke na uvodny prispevok. Neda sa kliknut na lajky kuknut kto lajkoval. Neukazuje "kde sa diskutuje". V sekcii "odoberam" mi ukazuje nahodne temy, nie temy, kde som prispela. Kde som prispela, to uz sa neda najst. A zoznam tem? To musim rolovat ako blazon, aby som nasla temu, co chcem. Jednoducho - otras.
@jaja8881 ak nemáte deti a opakovane nedodrží na čom sa dohodnete a robí veci, ktoré ti vadia znova a znova, tak asi je čas to ukončiť. To, že sa bojíš, je úplne prirodzené. Je to zmena, sú tam emócie spojené s rozchodom, pochybnosti, strach z toho, čo bude v tom novom živote, ako to bude, či nebudeš nakoniec ľutovať, že si to ukončila. Ale ver mi, že nebudeš. Urážky a facky nič dobré neveštia a on zjavne nie je schopný trvalejšej zmeny. Ak je to takto rozvrátené, tak krátko po rozchode sa ti uľaví, opadne strach a vystrieda ho úľava.
Ahoj ja som bola vo vzťahu 8rokov ktoré ľutujem len za to že som sa bála odísť od neho že skončím sama. Pritom ma psychicky týral a niekedy už aj fyzicky napadol. Pričom ma presvedčil že som všetkému na vine
Až som sa nakoniec rozhodla že stačilo a odišla som od neho. Pokiaľ to nemá zmysel odíď. Ja som si svoje vytrpela keď som odchádzala od neho prenasledoval ma a po práci ma čakal vždy. Našťastie už to skončilo odsťahovala som sa do ineho mesta nasla si toho pravého a momentálne čakáme babo🙂
@jaja8881 veľa šťastia a hlavne pevne nervy treba si stáť za tým co naozaj chceš aby ta nikto neovplivnoval a ani on sám pretože ak by si aj náhodou chcela odísť je možné ze ta bude prehovárať a pokiaľ si si neni istá tak ta aj presvedčí aby si ostala. A ťahalo by sa to stále dokola ako u mňa. Hlavne si utried myšlienky či by si bola šťastná aj bez neho a tak ☺
@obsadenemeno ano je odveci, ze sa neda odpovedat hned na uvodny prispevok
Mne v "odoberam" neukazuje vobec nic
Ale kde si prispela alebo oblubene temy si pozries v "temy"
@obsadenemeno ano, off topic... ale neda sa to citat! strasne to je. nechcem nikoho urazit teda, kto to navrhovat a menil, ale mohol to trochu viac domysliet...
Rátaj s tým, že on sa nezmení. Predstav si, či chces žiť takýto život, mať s ním deti... Apod. Ľúbiš ho ešte? Prečo si vlastne s ním? Bojíš sa odísť? Čo sa stane ak odídeš? Budeš šťastnejšia?
Určite si krásna a múdra žena a určite sa aj správne rozhodneš. 💖
Neskáč zo vzťahu do vzťahu, to nič nevyrieši, ani keby to bol pán dokonalý. Najprv sa rozíď so súčasným, vidíš že to nefunguje a nemá perspektívu. Potom si daj pauzu, môžeš sa stretávať s tým starým, ale neformálne, raz za čas na kávu. Nezačni si vzťah ako útek, bude sa ti zdať perfektný aj keby nebol.