Mám ocikaný balkón (pravdepodobne od susedovie psa)

sweetjanka
27. aug 2024

Prosím, ako sa brániť susedovi, od ktorého nám, pravdepodobne od ich psa, steká moč na náš balkón. Sú tam nový nájomcovia,majiteľovi som volala, nájomcom sa nedá nikdy dobúchať. Ak by sa s nimi nedalo dohodnúť, čo môžem urobiť? Ako sa môžem brániť? Je to veľmi nechutne.😢 veľmi pekne ďakujem za pomoc🙏🏻

gribka1
27. aug 2024

Tak asi pekným slovom to nepôjde. A čo vravel majiteľ?

alickapusinka
27. aug 2024

Majiteľ bytu kde sú nájomcovia by nemal mať výhovorku a riešiť razne.Správca bytovky na to čo. A aj aj si myslím že to pôjde len po zlom po dobrom nie.

gribka1
27. aug 2024

1. majiteľ, 2. nájomca, 3. správca, 4. riešenie po svojom

haggard_222
27. aug 2024

Určite by som najskôr skúsila sa s nimi nejako dohodnúť, skúšať sa k nim dobúchať alebo keď ich stretneš, a poprosiť ich či by si mohli dieru medzi balkónom a zábradlím (predpokladám že to steká tadiaľ) nejako opatriť, pretože vám na balkón steká moč ich psa. Ak to nepomôže, a ani cez majiteľa bytu sa nebude dať, tak potom cez správcu bytov. Prípadne možno aj mestský úrad. Viem že sa dajú spory eskalovať aj tak, ale či sa tam tým budú zaoberať, to asi tipujem že skôr nie. Posledné riešeni mi napadá strieška na balkón. Potom to bude stekať ľuďom na ulici na hlavy 😂 Ešte ma napadlo, či je to ozaj moč psa. Nebude to z klímy odparená voda? To v lete smrdí tak divne skysnuto. Nemajú tam vonkajšiu jednotku klimatizácie položenú na balkóne na podlahe?

ninusa221
27. aug 2024

Nadomnou suseda polievali kvety a vždy umývala parapetu tak že to dávala na môj balkón až kým som nebola na balkóne začala toto robiť a tak som ju konfrontovala a odvtedy to nerobila.

22simonasimona22
27. aug 2024

My máme tiež psa, ale v živote by sme mu nedovolili cikať na balkón. Chodí von. Aj keď... Mala som kolegyňu, čo sa ma pýtala, že prečo nenaučím psa cikať na balkóne. Že by som nemusela toľko behať von. Na zamyslenie... 🤔😱