Mám málo energie - odporučte výživové doplnky

13. máj 2020

Ahojte !

V prvov rade nieco o sebe, mam 28 rokov a 2 deti (5r a 2r). V poslednej dobe citim malo energie. Deti dpia v noci dobre, takze spanok mam dobry. Cely den mam take klasicke prace, domacnost, deti a obcas zahrada. Na deti a domacnost som sama, manzel si robi veci okolo domu. Ked pride vecer som ako mechom bachnuta. Uz o takej 21h nemam energiu. Manzelovi to uz vadi, obcas sa so mnou hada za to, ale ja sa neviem premoct. Len spat sa mi da. Takze manzelovi sa nevenujem ako by som asi mala. Trapi ma to. Myslite zeby mi niefo pomohlo? Nebola som takato stale. Len mozno posledne mesiace. Mate nejake rady na vyzivove doplny, alebo treba krvny obraz a mozno mi chyba nieco? Citim ze moja unava je taka "ina" ze sa neda akoby ovladat.ked na mna pride tak som naozaj ako mechom bachnuta. Dakujem za rady.Pekny den.

amelia000
13. máj 2020

No daj si spravit krv obraz. Ja som bola taka a zistili mi malo zeleza.

lucinka33
13. máj 2020

Mne velmi pomohlo spať aspoň 30 minút poobede s deťmi. A krvný obraz určite urobiť. Malo železa. A viac ako káva mi zaberá Magnézium.

ovaaa
13. máj 2020

Skus nasadit magnezium a oddychuj s demi. Ja som mala vzdy poobedny spanok so synom, aby som vladala az do vecera a tahat aj noc ak sa budil. Popros rodicov o postrazenie deti aspon na par hodin raz tyzdenne a trosku vypadnite z domu alebo si spravte svoj cas doma. Ak muz pracuje v zahrade nic mu nebrani, aby mu 5r. pomahala nech vie, ze tolko nespravy ako ked ma pokoj. Ty pri svojich pracach mas dve deti za zadkom takze je pochopitelne, ze sa ti veci s domacnostou predzuju. Si proste vycerpana a si rada, ze vecer ides spat. Alebo daj pokec s muzom, ze potrebujes jeden den v tyzdni na reset. Nech si skusi byt mamou aj s povinnostami. Vypni mobil, daj kozmetiku, kafe, masaz, uzi si den k svojej spokojnosti...a vecer oddychnuta mu vhupni do postele a vyzaduj povinnosti 🙂. Mozno pochopi ako je byt v druhych topankach.

daganov
13. máj 2020

súhlasím s tým, čo napísali ostatné, smer lekár a doplniť magnézium, možno ti chýba aj niečo iné, ako sa stravuješ? Netrpíš nechutenstvom, pri nedostatku železa aj to býva.

fiafia
13. máj 2020

Tak v prvom rade zapriahnut chlapa,.nech trosku pomoze. To je sice pekne,ze robi veci okolo domu ale to aj ty v dome a s dvoma detmi za zadkom, porobit, navarit,davat na nich pozor a este sa aj venovat jemu vecer? No tak sorry,nech si to panko vyskusa. Ja mam jednu trojrocnu ale niekedy som viac unavena po dni s nou ako po troch 12tkach. A po druhe krvny obraz mozno nieco chyba a zatial preventivne magnezko, cecko.

jaass
13. máj 2020

MAGNÉZIUM

daganov
13. máj 2020

Bol zmenený názov diskusie, výživové doplnky považujem iba za dobrý biznis, nič iné