Mám len ja smolu na toxických mužov zo zoznamiek?

noemia2
22. júl 2023

Ahojte, chcela by som sa poradiť, či ste to tiež tak niektoré mali.
Nemám starších mužov v blízkom okolí (práca atď.), takže malá šanca niekoho spoznať. Tak som skúsila zoznamku.
A jednoducho ja neviem, či to len ja mám to šťastie, alebo je to tak všeobecne, ale mne to príde, že väčšina mužov na zoznamke je hrozne toxická. Ešte vás ani nepoznajú a už vám spievajú ódy, snažia sa vás ideálne rovno dostať do postele a tí, čo nie, čo to berú akože trochu serióznejšie, tak proste sú to ľudia s kdejakými komplexami, ktoré si na vás vybíjajú, napr. že povedia, že žena má rodiť deti a patrí do kuchyne, alebo ja neviem, že si vás chcú kúpiť, alebo chcú, aby ste im odpisovali 24/7 okamžite keď oni sa začnú nudiť.
Je to len mojim šťastím na jednotlivcov, alebo tiež to tak vnímate, že na zoznamkách sa nič vyspelé a morálne nedá poriadne spoznať?

viestta
22. júl 2023

@noemia2 ja si myslim, ze ti pouzitelni su bud zadani alebo na zoznamky chodit nepotrebuju, lebo vedia sa stretavat s ludmi na zivo. Na zoznamkach su len ti nepouzitelni. Ale mozno sa mylim, len z toho co sa tu o zoznamkach prebera a podla toho kto viem, ze "lovi" na zoznamke mam ten pocit.
Asi sa bude treba tiez vybrat "do sveta" a tam hladat.

pkgirl30
22. júl 2023

@noemia2 čo som tu od žien čítala tak je to ako hľadal ihlu v kope sena. veľa žien mi tu písalo že si našli manželov na zoznamkách, ale je to o veľkej trpezlivosti, prebrať sa všetkými chlapmi ktorí za to proste nestoja a dostať sa k tomu dajme tomu pravému. tiež mám dilemu či to skúsiť keďže nemám inak šancu nájsť si chlapa

dzulli1980
22. júl 2023

Tak na zoznamkách nájdeš "všeho chuť" ... ja som sa tam zoznámila s mužom, teraz už manželom, bol zakomplexovaný v tom zmysle, že bol ako "sloník v porceláne" čo sa týka vzťahu k ženám, dvoreniu ženám atď. ... on mi na každé rande nosil červenú ružu, prvú pusu mi dal na líce, mne sa to páčilo, lebo v dnešnej dobe chlap hneď ruku na prsia, hneď sex atď. ... tohto môjho "sloníka" som sa musela po mesiaci opýtať, kedy ma konečne chytí za koleno ... lenže on je z 5 detí, jeho otec bol alkoholik, nemal vzor a ak aj mal tak negatívny ... no videla som na ňom, že je zodpovedný, nie je žiadny hajzel, že tá úcta k ženám, k tradičným hodnotám ako je napr. rodina v ňom proste je ... nehovorím, chcelo to kopu trpezlivosti, no stálo to za to ... nemenila by som.
@noemia2

jamacka
22. júl 2023

@noemia2 Ja som sa s priateľom,už vlastne snubencom spoznala na zoznamke.Tiez mi tam prišlo to tak,že sú tam len taky primitívny, ale jeden správny sa tam predsa našiel. A to som tam nemala fotku ani ja ani on a predsa sme sa našli. Ty čo tam mali fotky mi prišli taky,že sa tam len ukazujú. Kto hľadá nájde, treba rozhodit siete na viac strán, chodiť aj medzi ľudí a skúsiť aj nejakú normálnu zoznamka.My sme sa spoznali na Elite Date.

queen_mary
22. júl 2023

Moj otec je vdovec, ma 55, vyzera dobre, je dobry clovek, dobre zaraba a ma krasny dom. Ale tiez z toho co vidim a pocuvam, si ja zoznamkach same trupky 😅 ale dufam ze tiez tu ihlu v kope sena najde 😊 je to asi len o nahode.

majada35
22. júl 2023

Nemyslím, ja som sa stretla párkrát..a išlo o inteligentných mužov...ale to ešte neznamená, že je to postačujúce na vzťah.. musí tam byť aj chémia, čiže akási "komplexnosť 🙂 a toto je už ťažké, v určitom veku ...)

marsmykkok
22. júl 2023

@noemia2 Veľa si chce len písať a na internete sú 24/7. Takých rovno blokuj ak píšu 50 správ denne o ničom, ty na rozdiel od nich verím, že vieš čas stráviť aj lepšie ako si vypisovať, že práve ideš na wc, jedla si pomaranč a tak. A rovnako by som dala čas nejaký 2 týždne a potom ak nenavrhne muž, tak navrhni ty, že či sa nestretnete? Ak budú len vyhováračky, kašli na neho. Je to o hľadaní ihly v kope sena a takých spisovateľov a špekulantov čo sa urobia aj pri písaní treba ignorovať, lebo sa nedopracuješ k tej ihle čo bude použiteľná pre život.

majada35
22. júl 2023

@marsmykkok iste, že musí selektovať. Však už hadam podľa písanie vidí, s ktorým to má zmysel sa stretnúť a s ktorým ani písať.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia851
22. júl 2023

@noemia2 ja som si našla manžela na zoznamke a sme šťastní

michaela329
22. júl 2023

@noemia2 mňa oslovil manžel ešte na pokeci dme spolu 13 rokov...mala som rande s 3 muzmi vrátane jeho, zvyšní dvaja boli v pohode - ale bez chémie. Paradoxne najhoršie rande som vtedy mala s chalanom, čo ma začal balit vo vlaku, keď som išla na skúšku. To bol taký pablb... A ešte s jedným vojakom, co ma pozval na rande po nahodnom stretnutí v podniku. Ten na prvom rande ohovára celý čas bývalú partnerku (matku jeho dieťaťa 🤦‍♀️). Takže za mňa - blbca môžeš stretnúť aj v "normalnom" prostredí a aj na zoznamke. Je to úplne jedno.

mamusa123456789
22. júl 2023

@noemia2 sused si našiel manželku na pokeci, manželmi sú myslím 7 rokov (spolu neviem koľko) a majú 2 detičky, takže možno sa tam dá nájsť, len treba byť trpezlivy

marsmykkok
22. júl 2023

@majada35 Tak určite. Lebo písalkov veľa. Niektorí na zoznamkách polku života. Raz som bola na zoznamke, potom mala rok vzťah. Po dvoch rokoch som sa vrátila na zoznamku s iným nickom (na pôvodný som nevedela heslo) a hned plno správ v rovnakom znení od tých istých písalkov čo mi písali pred tromi rokmi... Ak sa ako žena zaregistruje, tak takíto čakajú na nové registrácie, bude mať hned aj 50 správ, A každý deň desiatky nových kontaktov. Keby chcela so všetkými plnohodnotne komunikovať, môže dať výpoved v práci, aby to stíhala. Preto treba byť pripravená a s takými, čo len kecajú o ničom to ukončiť.

hennyinnsbruck
22. júl 2023

Normalneho chlapa na zoznamke najst je -ako najst ihlu v kope sena…som skoro pol roka na jednej a nic.
Jeden po super pisani zo seba vyklopil ze je zenaty…
S daslim super pisanie a foto des ani naznak Sympathie , dalsi ma po 2h pisania oslovoval zlatinko moje , a bol strasne zamilovany….🙈

ropucha6
22. júl 2023

My sme sa s manzelom tiez spoznali na Tinderi 🙂 ale akoze je to naozaj vacsinou na dlhe lakte alebo musis mat proste stastie.

zaba21
22. júl 2023

@noemia2
Asi aj záleží aká si veková kategória, medzi mladšími by mohli byť aj použiteľné exempláre 🙂
Ja som staršia, na zoznamke som bola nejaký čas po rozvode, keď som si povedala, že možno by nebolo od veci s niekým sa zoznámiť. Mala som pred päťdesiatkou. Písala som si s viacerými, aj pár stretnutí som absolvovala. Ja osobne nemám skúsenosti s úplnými blbcami, ale je fakt, že mnohí boli podivíni. Čo som ale nedokázala pochopiť, bolo nefér jednanie, s tým som sa stretla viackrát.

mell27
22. júl 2023

@noemia2 ja som na zoznamke strávila dokopy necelých 15 minút a našla som si tam môjho budúceho manžela (vyfiltrovala som si mužov podľa veku a lokality a dvaja ma zaujali, tak som ich "štuchla", jeden sa uchytil) 😃♥️ nie je žiaden čudák ani úchyl... Pre mňa najlepší muž, akého som kedy poznala 😊 asi som mala veľké šťastie, ale stále sa aj tam dá nájsť.

selest
22. júl 2023

@pkgirl30 skor by som povedala ihlu v kope hnoja😅
Ale teda ja som mojho nasla na zoznamke takze sem tam sa tam najde aj normalny. Len musis mat velke stastie lebo je to raj pre kadejake cuda kt musis hned blokovat..

jaroy
23. júl 2023

Vsetci dobrí chlapi su uz obsadený. Voľní su len haraburdy.

pkgirl30
23. júl 2023

@jaroy to nie je pravda 🙂

hankab
23. júl 2023

@noemia2 tiez som svojho nasla na zoznamke, ale po rokoch vselijakych skusenosti a velkych padov na hubu som bola obozretna az prilis. Sranda je, ze prave pocas jedneho obdobia, kedy som dlho nevedela natrafit na nikoho normalneho som nasla jeho, pozrela som si jeho profil a vravim si “tak takyto chlap by sa na mna ani nepozrel 😏” a vymazala som si zoznamku. O polroka uz otrasena zo vsetkych uchylov som sa tam vratila a hla sprava od neho 😳 po tyzdni sme dali stretko, uz mame spolu domcek a vsetko je ako ma byt. Ale teda ano, okrem neho som tam stretla dobrych chalanov ako safranu, a ani z toho mala nebol ziadny vhodny na vztah, resp. mali svoje muchy a komplexy.