Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť s oddiaľovaním menštruácie z dôvodu dovolenky. Na dovolenku letíme 20.6. ale menštruáciu mám dostať 26.6.. Problém je v tom , že bežne dostávam menštruáciu skôr aj o 4 dni. Pomôže mi s tým gynekologička, respektívne zaberie niečo?
@lucia851 Depresiu ?
@lucia851 ale no...depresiu? A koľkokrat si ju dostala? To nie je nadcha.
@andrea1235356 Každé telo je iné, zareaguje ináč, ale nič hrozne v tých liekoch nevidim. Pre pokoj na dovolenke raz do roka, dvoch v pohode.
A preco potrebujes kvoli dovolenke oddalovat menstruaciu?
@h_petra Pretože mám bolestivú menštruáciu, chcem sa kúpať v mori a užiť si dovolenku 🙂
Medzi neziaducimi ucinkami toho lieku je aj depresia alebo podrazdenost
@andrea1235356
Norethisteron by som nebrala, je to strašné silné, zmeni ti to cely cyklus a ked idete 20.6 tak uz je na to aj neskoro. Moja mama ho raz brala a potom dostala tak silne kramy ze jak zabite prada, fakt silne ze hodinu jej vlozka nevydržala
@andrea1235356 kupat sa v mori a uzit si dovolenku sa da aj s menstruaciou. Ja som minuly rok dostala rano v den odchodu na svadobnu cestu a kupala som sa celu dovolenku.
Na bolest su lieky.
Norethisteron ti akurat dodrbe cyklus, budes mozno spinit, bude ta boliet hlava a spuchnuta budes ako bójka...
@andrea1235356 Norethisteron som kvoli dovolenka mala párkrát-staci zacat 2dni pred MS. Ziadne problémy nic. Ani depresia ani silná MS. Nic. A nielen ja. Záleží len od organizmu.
To nie je nič iné než ten Norethisteron?
Mne na oddialenie pomáhal citron, jeden, alebo dva týždne pred tým ako som mala dostať, som každé ráno vypila šťavu z citróna, vždy mi to zabralo... Keď som ju prestala piť tak do 2-4 dni som ms dostala 😂
@missulik Veľmi sa na citrón nechcem spoliehať 🙂
@andrea1235356 Co viem tak nie. Este si mozes regulovať MS ak berieš HAK.
@evittam Nie neberiem HAK
@andrea1235356 ja som brala norethisteron počas dovolenky a všetky príznaky boli ako na menštruáciu. Bolesti ako pri nej, nálada tiež, brucho nafúknuté akurát krv nebola. Celý cyklus neskôr rozhádzaný a najhoršie, že počas jeho brania na slnku sa mi spravili flaky od slnka. Takže za mňa nikdy viac
Zdravím, neviete náhodou, či sa dá oddialiť menštruácia, aj keď beriem Euthyrox? Sú to tiež hormóny. Komplikácie?
Je na posunutie menzesu liek Norethisteron.Ale mne vzdy sposobil to ze ked som dostala menzes tak som mala strasne bolesti brucha,silno som krvacala a dostala som depresiu