Ahoj, našla som tu zopár podobných tém tak snáď mi niekto poradí. Neviem sa rozhodnúť či študovať ošetrovateľstvo alebo pôrodnú asistenciu a veľmi by mi pomohlo ak by sa mohli vyjadriť zdravotné sestry a pôrodné asistentky, zaujímala by ma hlavne náročnosť štúdia a uplatnenie.
Ďakujem za odpovede 🙂
@elihei to iste som sa aj ja rozhodovala 😁 no takto ja som sa rozhodla pre osetrovatelstvo pretože ako zdravotná sestra môžeš robiť aj na gynekológii a ak by tá to náhodou omrzelo kľudne si môžeš vybrať iné oddelenie ale ako pôrodná asistentka môžeš robiť čisto len v gynekologických pracoviskách 😊
ja som študovala ošetrovateľstvo...neľutujem.. ale keby idem odznova vyberiem si porodnu asistentku... je ich tiež malo a robota je krasna... v buducnosti budeš ešte babku robiť🙂cho´d na asistentku...
Ahoj šla si nakoniec študovať ? Čo si si vybrala? 🙂
@elihei ahojky a ako? Dá sa ?
@patricia1207 ahoj, zatiaľ som len v prvom ročníku a je to v pohode ale uvidíme ako dopadnú skúšky a čo to bude na praxi 🙂
Keby som mala tolké roky študovať ako teraz treba a byť stále "len" sestrička,,tak idem rovno na medicínu ....zdr.sestra s 37r. praxou.