Mám ísť sama na kúpalisko?

sonakrivosudska
8. júl 2014

Ahojte, je blbé, ak ide žena sama na kúpalisko? Veľmi rada by som si zaplávala, ale nikto z mojej rodiny a známych nechce ísť: alebo sa neradi kúpu, majú iné záujmy, atď. Rozmýšľam teda, že začnem chodiť sama, ale mám nejaké blbé vnútorné zábrany 😔

nivi
8. júl 2014

preco by to malo byt blbe. videla som uz vela zien aj muzov co boli solo.

mimififi
8. júl 2014

Ani podla mna to nie je blbe,chod aspon to vyskusaj,ak nemas ani deti,ja na tvojom mieste som tam kazdy den,mozno sa tam s niekym aj zoznamis 🙂

terezka1947
8. júl 2014

nic zle na tom nie je...

mawka
8. júl 2014

toto je otazka. ja idem sama aj do kaviarne na kavu. co riesis? pojdes sama, oddychnes si, opalis sa, ak ta to bavi, zaplaves si v pohode, nebudes na nikoho viazana a nebudes mat nikoho u zadku. vobec by som neriesila, ako to vyzera. ja idem sama hocikde. a je mi jedno, co si ludia povedia. kto chce, nech sa prida inak nech nema blbe komentare. asi tak. no nie? 😉

natuska87
8. júl 2014

To nemyslis vazne? Preco by si nemohla ist sama...kdekolvek? Na kupalisko, do kina, na kavu,ci poharik?

stefka33
8. júl 2014

@mawka To mi pripomenulo ako som asi pred mesiacom musela čakať na syna kým si čosi vybaví v meste, tak že reku sadnem si niekde na kávu. Vošla som do prvej sympatickej kaviarne (sedelo v nej zo päť párov), prišla som k pultu pokecať s čašníčkou akú kávu mi má priniesť. Ukázala mi menu nech si vyberiem. Pozerám, čítam a zrazu som si uvedomila, že je v kaviarni nejaké neprirodzené ticho. Zdvihla som pohľad a rozhliadla sa po kaviarni. Všetci ľudia čo tam boli bez slova sedeli a strnulo pozerali na mňa. 😅 Sklopila som oči a rýchlo som si objednala. Čakala som že ich ten záujem prejde, ale kdeže sledovali ma ďalej ako som si vyzliekala kabát, sadla, vytiahla časopis. Až potom sa začali rozprávať a venovať jeden druhému. Doteraz nechápem čo ich tak na mne fascinovalo. 😀

svetluska131
8. júl 2014

ja Tvoje obavy chápem, napr.na kúpalisku keď je žena sama, mnohí chlapi to pochopia ako snahu sa zoznámiť práve s nimi 😀 a majú snahy sa prihovárať a proste inak vyrušovať v samote(a najmä tí hlúpejší žiaľ), ktorú si žena chce užiť SAMA...kaviareň, kino a iné-to isté-vo všeobecnosti ešte stále ľudia u nás zvyknú na takto samú ženu pozerať ako na čudáčku alebo zúfalú, či si to priznáme alebo nie. Na osamelého chlapa takto nepozerajú.Takže ozaj ťa chápem, ani mne by to nebolo príjemné, hoci som sa raz už takto prinútila-ale necítila som sa uvoľnene...ale zas nie každý sme rovnakí 🙂

paskolinka
8. júl 2014

moj jediny problem by bol, kto mi postrazi veci, kym sa budem kupat 😉 inak v pohode, ake zabrany? ak dobre vyzeras, musis ratat s tym, ze sa ti par chlapov prihovori 😀

pribinak
8. júl 2014

Boze, co by som ja dala zato, aby som mohla ist sama, bez mojho a susedovho, bez babky a neterky, unudeneho muza, sa zbal a uzivaj si

ivett1
8. júl 2014

ahoj, tak keď napíšem, že som sama chodila na kúpalisko od svojich 15 rokov, kedykoľvek, keď som mala chuť...bude to moc blbé? ...
PS: a bolo jedno, či v rodnom meste, kde som vždy stretla niekoho z kamošov, alebo inde, kde som nikoho nestretla a nepoznala a mohla som si anonymne a nazávisle užívať ... slnka, vody ...atď.😉😀 ...

mima4
8. júl 2014

podla mna by si bez sprievodu muza nemala ist ani do tesca 😀

lyzzy
8. júl 2014

Mima4....sa smeješ ale ja sa dokážem aj v tescu stratiť....nebyť môjho starého tak tam bludim dodnes

katy1979
8. júl 2014

vnutorne zabrany zahod. Klud pohoda oddych co viac si mozes priat.

aduska2312
8. júl 2014

kľudne choď keď máš možnosť 🙂 aj ja rada chodím všade sama a NOAČO ? 🙂

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laskavocka
8. júl 2014

Ja som tiez bola sama v Aqua parku..Alebo som bola aj sama v kine.Tiez som poznala jedno dievca co bola sama na dovolenke celych 8 dni ked boli vianoce.Ja osobne si myslim,ze je skor blbe ked je niekto na druhych zavisly a bez ostatnych sa nepohne ani na krok.

niki101988
8. júl 2014

Ahoj choď sama všade kde sa dá a kam sa Ti chce. Ja milujem galérie,výstavy, vernisáže a pod., MM zvládne tak 2 návštevy do roka, chodím sama
Robím na smeny, dcéra v škole muž maká a ja sa opalujem,plávam, zájdem si na obed a pod.
Milujem tie dni, ktoré mám len pre seba, je ich málo a preto si ich vychutnávam ako to najviac ide.
O tom,že mnohí muži chápu samotnú ženu ako korisť asi ako kde, ja mám svoje podniky a tam čašníci či iný personál poznajú aj moje meno 😀 takže sa cítim pokojne