Mám ísť na svadbu?

23. apr 2022

Ahojte, co by ste robili vy?
Muz, s kt. som sa spoznala cez net pred 4r a stretli sme sa cca 10x za ten cas, semtam si napiseme/zavolame, nikdy medzi nami nic nebolo, ma pozval, aby som s nim sla na svadbu jeho kamosky. Mne to pride ale maximalne cudne, ist na svadbu ludom, kt vobec nepoznam.. On ma ale stale prehovara, ze je to uplne ok a aj nevesta mu sama povedala, nech si vezme koho chce. Sli by ste?

januska12323
23. apr 2022

Ja nie, ale tak prinajhoršom sa zadarmo zabavíš a naješ. To stojí za zváženie 😁

osky
23. apr 2022

Nemas intenzivny vztah ani s nim-ani ako kamoska,ked si SEM TAM tam pisnete...
Takze za mna nie..
Na druhu stranu,mozno on je na tom tak,ze ozaj nema s kym ist.
A bude tam potom co...🤔
Sediet a cumet do blba...
Zvaz,aky vztah mas s nim.
Ci si to uzijes,ci sa zabavis...
O nevestu nejde.
Bavit sa budes s nim.

beate1
23. apr 2022

Ja by som šla, prečo nie?? Zabavíš sa, naješ, možno tam niekoho spoznáš a možno si s dotyčným nájdete bližší vzťah.. choď určite ;)

bosorka2302
23. apr 2022

Ja som raz tiez mala podobne pozvanie a nesla som . Boli sme skor partaci na turistiku. Inak sme moc spolocneho nemali, chemia ziadna, tak som nesla. Nikoho som tam nepoznala a s nim sa cely vecer bavit som si nevedela predstavit. A tie reci ci sme par ci v akom vztahu sme som nepotrebovala pocuvat

moonlight1210
23. apr 2022

Asi tam nechce ist bez partnerky a teba v podstate trochu pozna, zrejme si vcelku rozumiete, ked sa poznate 4 roky, tak asi dufa, ze sa aj zabavite.

Asi by som to riskla. V najhorsom by som si zistila moznosti odvozu (vlak, autobus,…), keby to zle vypalilo. Trebars by sa v priebehu vecera zacal venovat inej, lebo teba by bral len ako kamaratsky doprovod.
Aby som nebola nutena tam ostat a cakat a byt zbytocne znechutena a nastvana.

Alebo kto vie. Mozno tam ty niekoho stretnes. Takto sa spoznali jedni nasi znami. On siel kamosovi na svadbu, aj sa mu nechcelo, ale zo slusnosti sa premohol. A odisiel odtial po usi zalubeny. Do roka sa vzali aj oni.

suesi29
23. apr 2022

Ak sa v prítomnosti tej osoby cítiš dobre a zabavíte sa spolu tak preco nie. Isla by som. A aj som tak bola, ked ma kamarát zavolal, že nechce ísť sám. A to som pritom mala priateľa, teraz už manžel, bol síce v zahraničí ale ani jemu to nevadilo. A aj my sme mali na svadbe ľudí, ktorí prišli s niekym koho sme nepoznali / teda mali partnera,partnerku, kamarata,kamaratku/ . A vobec nám to nevadilo hlavne ze sa zabavili.

namornicka
23. apr 2022

Asi nema s kym ist a nechce vyzerat blbo pred kamosmi. Ak mas chut tak chod, normalka, zobral kamosku. Ale iba ak sa ti chce, nerob to nasilu, alebo cisto kvoli nemu.

petamich
23. apr 2022

ak by som vedela, ze sa s nim zabavim, tak by som sla 🙂

birika
23. apr 2022

bola som tak na svadbe - vydavala sa dokonca jeho sestra a bolo super 🙂

mogaa
23. apr 2022

tak ja som raz tak s jedných chalanom bola na svadbe u jeho rodiny...ale prišli sme len zagratulovať , chvíľu sme pobudli na oslave a išli sme domov, nebolo to na celú svadbu ako hosť, len sme tam išli počas večera pozrieť a zaniesť kvety.....je to na tebe, veď asi nemá s kým ísť a dúfa že aj medzi vami by mohlo ísť o čosi viac ako o kamarátstvo....veď tým že ťa zavolal a trochu sa poznáte to stále nič neznamená, je to pre teba nezáväzné, nebudeš sa baviť, ideš zo svadby preč...

terezka1947
23. apr 2022

No,ak sa cítiš s tým mužom dobre a plánuješ ho viac spoznať,tak by som išla.
Ak s ním nic nechceš mať,načo s ním vôbec travis čas za tie roky?

melanta
23. apr 2022

Ak sa s ním cítiš dobre, je ti sympatický, išla by som. Aspoň ho lepšie spoznáš, uvidíš akých má priateľov, ako sa s nimi baví, či sa zotne na prasa alebo vie piť a baviť sa s rozumom. Môže ti to v podstate veľa napovedať. A zároveň sa ešte aj môžeš zabaviť. Prečo nie.

ailiba
23. apr 2022

Preco nie? Aspon sa viac spoznate, zabavis sa... Bude tam asi vela ludi a nie vsetci su urcite najblizsi. Mozno je to dobra prilezitost na spolocne straveny čas.

h2
23. apr 2022

Nie, nešla by som. Pravdupovediac, ani nechápem váš vzťah, poznáte sa 4 roky, videli ste sa 10x a nie ste viac, než kamaráti. Nebude za tým to, že on by bol rád niečo viac, než len kamarát?

bashee
23. apr 2022

A preco nie? Asi chce mat na svadbe po svojom boku peknu babu.ak sa v jeho pritomnosti necitis trapne sla by som ak by som bola slobodna bez zavazkov

7lenka11
23. apr 2022

Chapem ta, moj muz tiez odmieta chodit na svadby, kde nikoho nepozna. Ale na tvojom mieste by som isla. Aspon sa socializujes, stretnes novych ludi a uvidis, ci si s tymto tvojim znamym nepadnete viac do oka 🙂)

jaskolka
23. apr 2022

Ja som tak zavolala na svadbu sesternice svojho kamaráta, lebo perfektne tancuje(aj ľudovky, aj Latino) a ja som nemala chuť sedieť celý večer, alebo skákať len na moderné pesničky.
A zabavili sme sa super, on je taky soumen, takže aj sme sa nasmiali, vytancovali a pohoda.
Takže ak myslíš, že sa budete mat o čom baviť, tak kľudne chod