Mám Hyundai I30 a niečo v ňom klepe

27. mar 2022

Ahojte. Co sa do aut vyznajú.. Mam auto hyundai i 30, začalo niečo mi tam klepat, pravdepodobne budem potrebovať vymeniť tyčky stabilizatora, lebo všetko ostatné mam vymenené len toto nie, servisáka to nedvíha, otázka znie koľko minut to asi bude trvať vymeniť vďaka..

alexandra10
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zanetakovacsova
27. mar 2022

Môj priateľ robí v servise a čoto som sa už od neho naučila🤷‍♀️😁ak sa nelámu šróby alebo nejde niečo ťažko dole máte to do hodiny hotové ale ak tam budú komplikacie tak sa to samozrejme predĺži😁😁😁

markaterka
27. mar 2022

Môj manžel (mechanik pre Hyundai) hovorí 30 minút.

renka30
28. mar 2022

Za predpokladu, že je tvoja diagnostika správna a ak to budú mať skladom tak asi toľko čo hovoria baby nado mnou. Ak to nebudú tyčky stabilizátora, prípadne áno a bude ich treba objednať tak asi to za hoďku hotové nebude.

kiki23
28. mar 2022

@markaterka ahoj. Prosím ťa. Môžem sa ta spýtať. Keď je tvoj manžel mechanik pre hyundai. Nevedel by sa prosím ta nejako dostať k tomuto lavemu zadnemu svetlu 🙏 je to i30. Najlepšie ešte ak by bolo LEDkove. Pridávam foto aj pravého. Aby bolo vidieť ako ma vyzerať. Pripadne ešte sa manžel pýta ci sa nedá vymeniť čisto len to prasknuta krytka. Lebo svetlo inak funguje dobre.

markaterka
28. mar 2022

@kiki23 keď príde z roboty, opýtam sa.