Mám dieťa so ženatým mužom

alexandra0409
24. apr 2010

co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?

zuzanockamt
24. apr 2010

nuz stava sa aj to ... co uz ... netreba nikoho sudit

alexandra0409
autor
24. apr 2010

🙂

abbey1
24. apr 2010

Hlavne treba čím skôr a so cťou ukončiť nefunkčné manželstvo a nepodvádzať.Ak niečo nefunguje a hľadá inde,nemal by to ťahať na 2 strany.je to vrcholne nefér k predchádzajúcemu partnerovi.

alexandra0409
autor
24. apr 2010

ale tak zasa jeho zena si zato moze sama ona ho podvadzala prva a ukoncit je to tazke ked su tam dve deti

zuzanockamt
24. apr 2010

vzdy sa to da ukoncit ... takto to nema zmysel

petruska77
24. apr 2010

alexandra a jeho zena vie o tom ze ma s tebou dieta?

mirka285
24. apr 2010

a ty si bola pri tom ked vies ze ho jeho zena podvadzala prva?alebo to je iba jedna babka povedala?

adka1311
24. apr 2010

mirka - dobry postreh 😀

alexandra0409
autor
24. apr 2010

tak viem to s reci jeho mamy a jej muza a reci od kolegu s ktorym bola...

petruska...ano vie o tom ze mam s nim dieta

petruska77
24. apr 2010

a tej zene to nevadi? ako fungujete? par dni je s nou a par dni s tebou ci ako?

dugyna
24. apr 2010

alexndra cela ta strory je dost chora.....aby jedna zena vedela o tom ze jej muz ma diat s inou a ostaval s nim v manzelstve...a napises ze sa nerzvedu koli detom ...
sak to je cele chore..a chudata tie deti co su v tom manzeltsve...
kazda normlana zeny by sa stakym chlapom rozviedla ak by teda vedela ze ma diet s inou

zuzanockamt
24. apr 2010

nepochopime, kym nezazijeme ... kazdy ma nejaky svoj osud ... co ja chapem, tak ten druhy nemusi ... len netreba sudit ... lebo kto je bez viny ... ved viete, ako sa to hovori

nice202
24. apr 2010

neviem co si myslim, ake su pohnutky k tomu. je mi luto manzelky toho manzela :( velmi luto. ak o tom nevedela, ze ju podvadza.

alexandra0409
autor
24. apr 2010

petruska ta jeho zena je rada ze ma deti ri sebe lebo ma par problemou s policajtami co sa vyhrazala aj detom aj muzovi a preto ona moze byt rada ze ich este ma pri sebe...on by sa aj rozviedol ale nakolko ma velku pozicku tak by sme nemali s coho platit byt tak musime este dva rociky pockat a potom to bude vsetko ok...neboj sa ja som s toho tiez poriadne na nevry...

dugyna...nie je to chore je to kruta realita...ked vlastne deti povbedia ze ja som lepsia ako ich mama? to je chore co potom ta zena s nimi robi? na to sa treba pozret nie na to ze som so zenatym a mam s nim dieta...

zuzana ...diky presne dobre si to nypisala...

alexandra0409
autor
24. apr 2010

nice...ona zacala prva podvadzat svojho muza tak potom mi je skor luto toho manzela ako hentej chuderky

nice202
24. apr 2010

hej hej teraz som to precitala cele 😉 ja som reagovala len na prvu vetu.

olifcek
24. apr 2010

ali, bude to tazke. ostane s manzelkou a Ty budes na babo sama...neprajem Ti to, ale uz teraz je zbabely, hm?

ivka8255
24. apr 2010

alexandra: ked mas v tomto smere jasno, naco zakladas takuto temu???potrebujes aby s tebou niekto sucitil???

olifcek
24. apr 2010

ali a ten 8 rocny? cize ten 3 mesacny je vas spolocny?

abbey1
24. apr 2010

Ale Alexandra nechápem,čo si chcela otvorením tejto témy!POchopenie,pochvalu,odsúdenie?To sú predsa veci,ktoré treba riešiť a nie ich pretriasať na verejnosti.Ak tebe i jemu ide o pekný vzťah a tie deti,tak si to vyriešte,ale ťažko budeš čakať,že vás niekto pochváli za neveru.Nevera je nevera a ňou zostane.Každý vzťah sa dá ukončiť a začať niečo pekné.

mirka285
24. apr 2010

a ty si slobodna mamicka?

dugyna
24. apr 2010

olifcek a ako vies ze alexandra ma dve deti? nema len jedno?

a to mas s nim obe deti?to nejak dlho caka na odchod od manzelky

to co pises o jeho zene su len tvoje slova....

dugyna
24. apr 2010

abbey suhlasim s tebou
ked je alexndra taka vyrovnana silna zena a veri tomu svojmu ze este 2 roky musia pockat a bude dobre a on odide od zeny a blablabla...tak neviem naoc zaklada taku to temu...ziadna z nas ju tu za to nepochvali a kazda znas si pomysli svoje..lebo ty pises len to co tebe vyhovuje z toho sem napisat...a my nepozname ani jeho ani jeho zenu a a ni deti a ani tvoje deti a aani tvij czutah

a este ak su tie deti obe jeho,...a po 8 rokoch este stale je so zenou je to na zamyslenie a ak su tie deti neni obe jeho ale len jedno..tak asi stojis na zamyslenie ty

olifcek
24. apr 2010

dugyn, ked si pozries, ma 4 inzeraty..a v prvom pise o tom, ze je na MD, a ma i 8 rocneho chlapca...v dalsich ide o blecko, ci niekto daruje slobodnej mamicke z BA /ma tam chybu, ma tam s BA/

alexandra0409
autor
24. apr 2010

ivka..moc jasno v tom teda nemam...ked mi niekto napise ze ostane zo zenou tak mi je smutno...

olifcek...8 rocny je moj a 3mesacny spolocny

abbey...ale nevera je ked zena o tom nevie ale jeho zena o tom vie...vie o mne a ver ze nam hlavne mne robi zo zivota peklo

mirka...hej som slobodna mamicka

zuzanockamt
24. apr 2010

baby, ved ked sa vam zda tema nezmyselna, tak neprispievajte 😉

olifcek
24. apr 2010

neodcudzujte ju, ved pre pana jana, co uz teraz?

abbey1
24. apr 2010

Ok už neprispejem,je to ako konverzácia s naivnou pubertiačkou.Život nie je hra o fazuľky,ale na to si asi každý musí prísť sám.

alexandra0409
autor
24. apr 2010

zuz,olifcek diky baby...aspom nieaka podpora 😝

alexandra0409
autor
24. apr 2010

abbey...kebyze to zazijes tak pochopis...srdcu nikdy nerozkazes...