Ahojte, objednala som si niečo cez internet a asi včera mi prišla sprava že zásielku preposlali kuriérom(zasielkovna s.r.o)a dnes mi prišlo že ta zasielka je na Slovenskej pošte ... Mám čakať kuriéra?alebo ta Slovenska pošta je normálna pošta a mám si to vyzdvihnúť tam...viem že asi blbá otázka ale nevyznám sa v takých veciach moc 😄
@ella_price ale keď pozriem kde sa balik nachádza tak tam je napísané že v preprave 😄🙃ja už neviem či čakať alebo na postu
@niky1838 ved si zavolaj k vam na postu a spytaj sa, ci tam mas balik
@niky1838 Jaj, tak to potom si skús zavolať alebo počkať. Ale mne sa stalo, že na internete písali, že je v preprave a domov mi len prišiel žltý lístok 🙉
Veď ty musíš vedieť,aký spôsob dopravy si si zvolila???nie my...ak si si dala poslať balík na poštu,tak si ho vyzdvihnes tam ..ak si si dala kuriéra domov tak ti príde domov
@niky1838 tu sa dá pozrieť, kde sa v tejto chvíli zásielka nachádza https://tandt.posta.sk/
@niky1838 Poslali ti to do zasielkovne alebo postovym kurierom? Nerozumiem co s tym ma zasielkovna.
Aky spodob dorucenia si zvolila, tak to bude. Ak si vybrala kuriera alebo balik na adresu, tak ti to pride na adresu. Ak si zvolila balik na postu, tak ta balik bude cakat na poste.
Cez link co ti dala @evabb35 si zadaj cislo balika a ukaze ti kde sa nahadza momentalne. Ak je v prepace, tak musis cakat. Ked bdue status "zasielak prebrata na dorucenie", tak to znamena, ze ju ma postarka alebo kurier a ude ju v ten den dorucovat. Ak tam bude "zasielka ulozena na poste xyz", tak to znamena, ze zasielka je na danej poste a mas si po nu ist.
@niky1838 a aky typ dopravy si si zvolila? Postovy kurier alebo ulozit zasielku na poste? Ak si mas balik vyzdvihnut na posye alebo dojde kurier mala by ti prist sms...resp.mail. ale len ty vies aky sposob dopravy si odklikla...ak postovy kurier tak musi prist kurier na adresu / mne vcera postovy kurier dobiesol balik/.
Podla popisu to vyzerá, že to máš uložené na pošte a treba si po to vybehnúť. Obšas pošta má miesta, kam zásielky nedoručuje, alebo je poštový kurér lenivé hovado a rovno dá balík na poštu 😀