Mám 37 a neviem sa baviť 😒 vlastne najradšej idem skoro spať a to je aj o 21hod. Som na MD ale to nieje tým ,aj predtým som taká bola že som už padala do postele. Chcela som to zmeniť nedá sa to. A preto som aj dosť divná pre iných tym aká som že sa neviem baviť
Ako sa nad to povzniesť
podla mna bavit sa neznamena chodit neskoro spat 🙂 my mame dni,ze chodime neskor spat a dni,kedy sme svetci uz o 21 v posteli a rozpravame sa a pomaly zaspavame... nic na tom nie je, rano skoro vstavame a celkom radi, takze neviem preco by sme museli byvat dlho do noci hore... aj tak to nie je prirodzene pre nase telo...nech si hovori kto chce, co chce.... a inak, ja si velmi rada citam... keby si mam vybrat medzi disco alebo vecerou s priatelmi a knihou, urcite castejsie si vyberiem knihu... a nemam pocit, ze som divna 🙂 pokial vam doma vsetko klape a ste spokojni, tak to neries a chod spat 🙂
A preco chces menit nieco, co je pre teba prirodzene? Inak, pre mna je po 30 postel najlepsi kamarat. 🙂
Ja mam skor pocit, ze ti je luto za prilezitostami, ktore by si zazila, ak by si nesla spat skor, ale jednoducho mas takyto biotytmus a potom druhy den nefungujes, moj pocit, mozno sa mylim, ako tiez to mam podobne, dodnes si velmi dobre rozmyslim, ci idem s niekym vecer von alebo radsej objat vankus s perinou, prilezitostne ako dnes este strasim po dome, ale byt kazdy piatok niekde von a vikend sa z toho dostavat to nieeeee, ozaj nie, ak vynimocne, kamosi sa mi tiez teda potriedili na ranne vtacatka, vyhovuje mi to takto
Začni byť spokojná sama so sebou. Keď tomu tak bude, aj poznámky iných sa ti budú ľahšie znášať. Neexistuje šablóna, ako by sa malo žiť. Aj tu vidíš, že ľudia to majú rôzne.
No ale ze chces spat skoro a nevediet sa bavit su 2 rozdielne veci. Dobre zabavit sa da aj cez den. Ja som tiez clovek, ktory potrebuje ist skoro spat a skoro vstava. Ja som aktivna rano. Este pred detmi som sa prekonala, ale ako mame deti, aj o 22. je pre mna neskoro. My odvtedy organizujeme takmer vsetko cez den, poobede. Obcas si s muzom zajdeme na veceru, ale inak oslavy, grilovacky a pod. najneskor o 16. a o 20. vsetci domov, vsak treba deti obriadit. A uz nerobime s kamaratmi vecere, ale obedy, pripadne chodime s detmi na vylety a zabavime sa vzdy dobre. Ale ano, predstava vela ludi je, ze sa da zabavit len vecer a hlavne nech nechyba alkohol. Ak oni potrebuju na zabavu noc a alkohol, tak potom su skor divni oni a ty sa nemas preco trapit.
Aco je na tom? Bavit sa da aj pred 21:00. Ja ked som dlho hore, rano vypadam jak zombie.
Ja sa teda bavit viem, aj som sa vzdy velmi tesila ked sa nam naskytla prilezitost ist niekam s muzom, no na druhej strane uz viac preferujem ten vecerny klud, ticho, sice tak skoro zaspat neviem ale ten pokoj juj 😊 niekedy ma viac bavi len tak vecer sediet a pozerat do blba a uzivat si to velke nic 😊
Trav cas tak, ako ti to je prijemne. Ked chces ist spat o 21.00 a rano sa zobudit plna energie, tak to urob. Ak si chces citat, strikovat, len tak pozerat do steny .. tiez je to tvoja vec, nikto ta nenuti tancovat v bare ci co si ludia predstavuju pod zabavou. Je to tvoj zivot, tvoj cas.