Mám 32 rokov a stále sa mi prerezávajú zuby

lillystranska
14. máj 2018

Baby mám 32 a stále sa mi prerezal akú zuby nové a nové v pravom hornom rohu sa mi za tri roky prerezal i 2 zuby ktoré aj vytrhli lebo mi posunuli zuby a teraz som zistila že zas sa mi prerezal ďalší na tomto istom mieste. Je to bežné? Veď ja nič iné nerobím len mi trhajú vkusne zuby

gabci_gabca
14. máj 2018

Keby to bol jeden zub a tlačí sa iba raz tak by to bolo bežné, bol by to zub múdrosti ale takto, neviem čo by to mohli byť za zuby. Zubár ti čo povedal keď ti trhal tie zuby pred tým?

tami2014
14. máj 2018

Kamaratke takto narastol druhy rad zubov. Museli jej to nejako operativne vyberat.

junovedievca
14. máj 2018

A to ti nerobili pred tym panoramaticky snimok aby vedeli pocet tych zubov?

lillystranska
autor
15. máj 2018

Nemam zubara nikdy mi nerobili snimok. Chodim k arabovi iba ked ma bolia zuby. Ja mam zo zubami velky problem a tieto 3 zuby co mi narastli na tom istom mieste su tak nestastne umiestnene, ze zubar si ho nikdy nevsimol dokial som ho na to neupozornila. Obidva mi sice vytrhli ale bolo to komplikovane trhanie pichli mi asi 4 injekcie len co zacali zub trhat injekcia mk prestala ucinkovat tak mi ich trhali zaziva. Mam este dlasie dva na trhanie lebo su v nich diery ale to mam uz 3 rok a nic. Pokial nemusim k zubarovi nejdem lebo jak sa mi zacnu vrtat v zuboch koniec.