Mám 31 rokov a začínam zabúdať

26. jún 2022

Nejde o také klasické zabudanie. Ide skôr o to veľmi krátkodobé zabudnutie. Chcem ísť niečo spraviť v kuchyni a prídem tam a už neviem čo som chcela. A neviem si spomenúť. Ano, kedysi sa mi to stávalo tiež raz za čas, vratila som sa naspäť na miesto odkial som prisla a spomenula si, ale teraz každý deň niečo podobné a už si ani nespomeniem. A skoro každý včera ma prenasleduje pocit, že ešte som niečo chcela, nemôžem zaspať ale nespomeniem si. Myslíte že je to normálne alebo mam to riešiť lebo fakt sa mi to stáva už často.

anjelicek26
26. jún 2022

Ja myslim, ze cim ma clovek viac povinnosti, tym viacej zabuda, k tomu casovy stres... Mne sa to stava tiez casto, na druhej strane si vravim, ze domacnost, praca, 4 deti a balansovanie vsetkych terminov, kruzkov a povinnosti je proste aj na kona vela a ked niekam idem uz "pozeram" v hlave 5 krokov dopredu, co musim stihnut potom... potom ano zabudnem, co som chcela prakticky robit "prve".

autor
26. jún 2022

@anjelicek26 Ja nemám veľa povinosti podľa mňa. Ano mam jedno ročné dieťa, máme trojizbový byt ale to je všetko, manžel mi okrem varenia uplne zo vsetkym pomaha na 100%.. tak neviem prečo to zabudanie

missdiva
26. jún 2022

V mojom okoli to ma viac ludi po ockovani a niektori aj po covide.

janickacrazy
26. jún 2022

To je materská demencia, keď pôjdeš do práce, to bude lepšie, neboj.

masinka
26. jún 2022

tiez som to jednu dobu mala, dala som si spravit krvny obraz a bola z toho anemia, po doplneni zeleza sa to zlepsilo

zuzanaam
26. jún 2022

mne sa toto stávalo kvôli štítnej žľaze.

deedol
26. jún 2022

nie si nevyspata? mas rocne dieta, ako spi v noci? mne staci, ked som parkrat za noc hore a som presne taka ista...

dejka77
26. jún 2022

Tak toto sa mne stava velmi casto. Aj ked teraz ked tak premyslam, uz sa mi to davno nestalo. Mala som napr. pracu kde som robila strasne vela ukonov a tam sa mi to stavalo. To iste aj doma. Trebars isla som vonku odpisat stav plynomeru a kym som sa vratila spat do domu, uz som na to zabudla a nezapisala si to 😂.
Ked sa ti to stane, treba sa vratit naspat a mala by si si spomenut.
Pytala som sa na to aj tu na mk a odpovede boli, ze ked ma clovek vela povinnosti, vtedy sa to zvykne diat. Teraz tych povinnosti tak vela nemam a nezabudam.

dana1032020
26. jún 2022

@anjelicek26 No klobúk dole pred vami..No ja šeliem keď tu píše mamička 4deti ako všetko to stíha..Mam jednu 2rocnu certicku,,,no už prinej nič nestíham a všade mam bordel

travelllerka
27. jún 2022

Ja myslím, že to môže byť normálne, ja mam 3 deti a zabudnem aj ktorý je deň. Minule som zabudla ísť s malou na krúžok a to som si ráno písala s trénerkou toho krúžku, že prídeme. A klasika zabudanie, keď človek po niečo ide, urobím milión iných veci len tu co chcem nie :D

78787878
27. jún 2022

V 30tke je to skoro. Moze Ti chybat nejaky hormon, vitamin a pod. Urobila by som si screening u lekara.

pieksamaki
27. jún 2022

@janickacrazy ano...je na tom nieco...mozog treba cvicit a namahat... ale ja som nemala cas... na sebe vsak citim ze som iq klesla ale co uz....kazdy nejako...

gabika128
27. jún 2022

Chod k lekárovi, zoberie ti krv a urobí vyšetrenia a poprípade pošle k ďalším odborníkom.

filipka250
27. jún 2022

Dieta sa v noci budi?

janetinka27
27. jún 2022

moze to byt unava, zahltenie povinnostami, ale napriklad aj porucha v hormonoch, zabudanie s tym suvisi. ale skor asi tie povinnosti.

autor
27. jún 2022

@filipka250 moje dieťa spi perfektne podľa mňa. Zaspí okolo 8 večer, okolo 4-5 mu iba podám fľašku s umelým mliekom a keď vypije hneď zaspí a spíme tak do pol 7-7

autor
27. jún 2022

@janetinka27 som občas unavená ale nič strašné a povinností mam tiež tak v norme, kedysi bolo toho podľa mňa viac, teraz sa všetko len točí okolo malého a domácnosti, možno skúsim dáke vyšetrenie..

filipka250
27. jún 2022

Aha, lebo ja tiez strasne zabudam, ale moje dieta sa budi casto. Preto som sa pytala.