Mám 27 rokov a problém nájsť si vzťah

30. máj 2020

Ženy tie čo ste samé a dlhodobo nemáte vzťah prečo to tak je? Myslíte si že si ho nezaslúžite alebo nie ste pripravené či vás ex sklamal? Keď sa ma každý naokolo pýta prečo nemám vzťah tak sama neviem. Možno mám veľké nároky lenže pritom žiadam iba to čo sama ponúkam. Mám skoro 27 a asi je prirodzené že túžim po láske keď prepasiem mladé roky už to bude len ťažšie.

darina2711
30. máj 2020

To si predsa veľmi mladá....zrejme po rozchode z niekým je každý smutný,bez vízie že to ešte niekedy bude dobré či lepšie...ono ti to všetko príde ak to človek nehľadá, netlač na pílu ,šťastie sa nedá nájsť,to musí prísť.Mozes mu ist oproti ak budeš len sama sebou ☺️

saska662
30. máj 2020

Ja mam 29 a prave som skoncila dlhorocny vztah s clovekom, ktory si ma vobec nevazil. Momentalne ma nikto nezaujima, nemam chut ist do dalsieho vztahu. A to planujem mat 3 deti🤣 Ale verim ze vsetko pekne ma este len caka

heln
30. máj 2020

Ja som dlho nemala vztah, lebo mali o mna zaujem len exoti a magori a to doslova. S niektorymi som bola par krat na rande, z jednym som aj chodila ale to bol doslova magor. Vacsinou som bola sama. Slusni alebo seriozni chalani nemali o mna zaujem, alebo boli zadani. Mojho som spoznala ked som mala 27.

ivula7
31. máj 2020

Nikdy nie je neskoro, všetko to, čo máme zažiť sa udeje v tom najsprávnejšom čase a keď netlačíme na pílu 🙂 To, čo má prísť, príde vtedy, keď je najlepšie... Mnohé ženy majú vzťah ale nenaplnený, a to sú mnohé ženy, s ktorými som sa rozprávala... Preto si myslím alebo z toho vychádza, že mnohé ženy už také vzťahy ak aj zažili, nechcú... Preto je mnoho žien aj samých... V okolí mám niekoľko takýchto samotáriek 🙂

majkeel
31. máj 2020

Ide o to nesediet v kute a cakat na zazrak, kym sa niekto objavi. Lebo vtedy si vybera dotycny a nie ty. Ked sa budes zoznamovat s ludmi aktivne sama, tak si vyberas ty a mas vacsi vyber.
Co znamena ziadam, co sama ponukam. Netreba mat prehnane poziadavky, tym odhanas potencionalnych dobrych partnerov a zaroven netreba po dlhom cakani sa vrhnut na prveho pips, co pojde okolo. Cloveka si v strednom veku vyberas uz na dlhsie obdobie. To znamena, ze od 30tky budes ako zena postupne starnut, o nejaky cas budes menej atraktivna ako dnes, budes chciet deti, porody sa odrazia na postave. On bude v rovnakom veku z pracovneho hladiska a vzhladu este rast a vzhladom starnut pomalsie ... Cize kraska v 20tke sa moze zmenit na "(pod)priemernu" v 30-40tke a "priemerny" v 20tke moze byt velmi atraktivny ako zrely muz po 30tke, vzhladom aj schopnostami.
Ak vyberat niekoho v strednom veku (v 15-25 nech sa kazdy vyblazni) tak, tak sa netreba drzat zubami nechtami sucasnosti, toho ako vypadas, co robis dnes. Predstav si, kde budete zhruba o 5-10 rokov (pozriet sa na svoju mamu, tetu, jeho otca v 30-40 pomoze), ako budete vyzerat a ci sa budete navzajom pritahovat aj vtedy. Vtedy mozno das moznost tym, ktorych si doteraz z nejakeho dovodu prehliadala.

kiwi3
31. máj 2020

@majkeel vzhladom starnut pomalsie? tak urcite... muzom trosku v tomto chyba sebakritika

mirage
31. máj 2020

@majkeel tak sa ukaz, pan dokonaly... zena vie byt atraktivna v kazdom veku, ak sa o seba stara. "o nejaky cas budes menej atraktivna ako dnes" - ved to sa tyka aj muzov. Su muzi, co uz v 30tke su zrobeni a neatraktivni, a su taki, co su v 50tke atraktivni - sportuju, maju zaujmy..

majkeel
31. máj 2020

@kiwi3
@mirage Preco sa hned urazat? U zien sa pozera na vzhlad u muzov na schopnosti. Zeny su pekne hned, postupne casom krasu stracaju. Nikto sa nenarodi genialny, schopny. Schopnosti, vedomosti sa ziskavaju postupne.
Atraktivita sa tyka nielen vzhladu, ale aj schopnosti. Treba pracovat na oboch strankach. Naco Ti je v 30-40 tke lenivy nezamestnany donchuan s dutou hlavou, ked musis deti zivit sama, ci rychlo hladat nahradneho otecka a zivitela? A naco je jemu zena, co v 20 tich vedela iba spulit pusu ako kacka a o 5-15 rokov vie stale len to iste.
Ako sa stavaju ludia starsimi, tak treba coraz viac prihliadat viac aj na schopnosti druheho, pricom nezanedbavat zovnajsok je samozrejmost.

kiwi3
31. máj 2020

@majkeel nuz, vyznieva to, ze asi tebe sa pacia tie kacicky. jasne tam pises o vzhlade. takze toto uz je taka odpoved, ktora nie je takmer vobec k veci

majkeel
31. máj 2020

@kiwi3 v 20tke sa asi kazdemu muzovi pacia kacicky, ale vacsina z toho velmi rychlo vyrastie, ked skusi s takou kacickou zit. Ale treba skusit vsetko, aby clovek vedel ...

kiwi3
31. máj 2020

@majkeel zase velmi zovseobecnujes (ako predtym). urcite sa kazdemu muzovi nepacia kacicky v dvadsiatke (co uz na takyto mizerny vkus povazujem za dost vysoky vek). su aj prirodzene krasne zeny, dokonca casto aj vnutorne a vdakabohu aj muzi, ktori to vedia ocenit

lily246
31. máj 2020

@majkeel takýto názor na starnutie mal aj môj ex a ja teda vyzerám po 30tke oveľa lepšie ako on, ktorý je dokonca o 2 roky mladší...chlapi strácajú vlasy, šedivejú, rastú im bruchá, ochabujú svaly, črty tváre hrubnú, majú vrásky a padnuté viečka atď atď,...20tnik je vo všeobecnosti krajší a väčší sexoš ako 30tnik, len muži sa chlácholia tým, že ženy vekom chradnú ale oni budú rozkvitať. Možno také prípady sú, ale je ich málo. Či muži, či ženy, všetci starneme a najkrajší sme boli poväčšine ako 20tnici.

mirage
31. máj 2020

@majkeel Ano, ale plati to aj u muzov aj u zien. Schopny obezny chlap v tielku je tak nepritazlivy ako schopna obezna zena s nakreslenym obocim a tromi faldami na bruchu.

kristiii
31. máj 2020

@lily246 presne, väčšina mladých chlapov, čo poznám (30-40 ročných) má riadnu nadváhu, minimum vlasov, teda čo sa vzhľadu týka, veľmi teda nerozkvitli 😂😂😂 Ja mám 34 rokov a napríklad nedávno som menila zamestnanie, každý si myslel, že som práve vyšla zo školy. A poznám veľa 40-tniciek, ktoré sú na tom podobne. Takže
@majkeel toto bol taký hlod, aký som už dávno nečítala🙈.
A k otázke, ja som sama, lebo mi to momentálne vyhovuje. Asi mám tiež už aj dosť odlišné nároky ako "zamladi". Očakávam totiž od chlapa aj nejaké tie spomínané schopnosti, keďže nestojím o to mať ďalšie "dieťa" a že veru nie je také ľahké na niekoho takého natrafiť. Nepotrebujem mať chlapa len preto, aby som mohla povedať, že nie som sama. Na to som dosť samostatná, možno až príliš

kofolala
31. máj 2020

@majkeel 😂😂😂bohača to je štatistika 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

majkeel
31. máj 2020

Preco sa tocime cisto okolo vzhladu? V zivote treba aj chodit do prace, platit ucty, niekde byvat,...
Ak chce mat normalny chlap nejaku buducnost, ci rodinu, vacsinou musi na sebe driet. Ide nonstop, bez prestavky - vzdelanie, praca, makat rukami aj hlavou, byvanie, uspory, rezervy na horsie casy. Rok za rokom, krok za krokom. Zena hlada muza, s ktorym by jej bolo dobre a ktory jej vytvori co najvacsie pohodlie na vychovu deti. Bud na takeho "trpezlivo" caka, ze taky "urcite" musi prist a bude zabezpeceny, cize ona sa uz nemusi starat o svoju buducnost, alebo uz s nejakym je, je doma s detmi a zalezi len na nej, ako moc sa zacne v tom pohodli "flakat", prestane stat vo vztahu na vlastnych nohach a ako na tom bude po pripadnom rozvode.
Posunte toto spravanie do 30-40 r. a zistite nasledovne.
Vacsina muzov sa postupne vypracuje tak, ze vie v pohode uzivit 4-5 ludi, kompletnu rodinu. Zena si za ten cas zvykla na pohodlie, ze sa o nu niekto stara, ze nerozvija svoje schopnosti a vie casto s problemami potom ledva uzivit samu seba.
V 30-40tke ich daj vedla seba s tym, ze sa obaja o staraju rovnako o svoj zovnajsok. Vekovo, vzhladovo podobne, on pracovne a majetkovo za tie roky vypracovany, sikovny, ma svoje oddrete. Ona je casto schopnostami tam, kde bola v 20tke. Caka, kto sa o nu postara, ale uz v porovnani s kazdou dalsou mladsou zenou taha za kratsi koniec.
Preto muz, co siel trpezlivo a postupne, nema po 30-40 tke problem si niekoho najst.
Zeny sa ale v tom veku neustale stazuju, ze nemozu nikoho najst. Bud chyba niekto na ich "urovni" (co je to ale vlastne rovnaka uroven?), pre prehnane ocakavania, alebo ti schopni a zaujimavi muzi su zadani, alebo zaujimavy on uz vztah so starsou zenou nechce, kde by sa musel starat este o niekolko jej deti z predoslych vztahov, financovat ju zo svojich rezerv, lebo ona nema ziadne a este riesit to, co nevyhnutne pride v kazdom vztahu - rozne nazory, rozne navyky, ine fungovanie, hadky ... Uz ma rad svoje pohodlie, bude si radsej uzivat svoje peniaze, pripadne kazde dva roky vymeni partnerku, ked po zaciatku kde sa kazdy snazi ukazat z lepsej stranky, zacne ten druhy ukazovat tie horsie.
Mozme si tu hovorit, kto ako vyzera. Starobe nikto neujde. Kto sa ale nestaral v lete, co bude na jesen, ten bude pre druhych nezaujimavy.
Zena nema problem najst si niekoho, ked je mlada. Cim je ale starsia, tym je problem si niekoho najst statisticky vacsi. Muz co sa vie trocha obracat, vie sa postarat hlavou aj rukami, trocha sa o seba dba, ma najvacsie sance na partnerky po 30tke a viac. V 20tke vacsinou bude nezaujimavy, lebo vtedy zeny si hladaju starsieho, skusenejsieho, co im viac ponukne, alebo proste cakaju na nieco extra lepsie a on este tam nestihol dojst.
Osobne, keby som sa dal dokopy s kazdou babou, ktora o mna ANI len nezakopla pohladom medzi 16-26 a potom prejavila o mna zaujem, tak som si po 30tke mohol zalozit harem. Ale do 23 ako chalan z "horsich" pomerov som bol z zenskeho hladiska s prepacenim nezaujimava nula. Nehram sa tu na chrumkaveho, chodim tu polemizovat a precitat diskusie, co ma zaujimaju.
Bud si bohaty hezoun, alebo sa postupne vypracujes. Alebo si lenivy a postupne degradujes. Vy tu spominate iba tych degradovanych muzov.
Za plesinu muzi nemozu, rovnako ako zeny za strie, celulitidu, vytahane prsia,... A ak ma nejaky muz brucho, je to casto preto, ze taha dlhe hodiny bez naroku na sport, aby uzivil rodinu, aby jeho zena mohla v klude zostat doma s detmi a vypisovat na konikovi. ;)

breznica
31. máj 2020

@majkeel súdiť všetky ženy podľa tých neschopných ktoré poznáš ty,je odveci.to ako keby som ja povedala, že všetci chlapi nad 30 rokov bývajú stále u mamy,robia niekde na stavbe alebo vo fabrike a inak len sedia v krčme. Nie všetky ženy skončia strednú školu s odretými ušami a potom sa len zdobia a čakajú na niekoho,kto ich bude živiť

lily246
31. máj 2020

@majkeel Ja neviem aké ženy sú okolo teba, ale tie okolo mňa všetky pracujú a sú samostatné a schopné živiť rodinu, zarábajú rovnako dobre ako ich partneri. Ženy už dávno nesedia celý život doma s deťmi, ale chodia do práce a vzdelávaju sa. A ty si začal o tom, že ženský vzhľad sa po 30tke zhoršuje a mužský zlepšuje, prečítaj si ešte raz po sebe aby si si spomenul, ak ti treba 😊 Preto ti tu všetky reagujú na ten vzhľad.

kofolala
31. máj 2020

@majkeel tiež nechapem v akej komunite to žiješ 😁

@lily246 @breznica presne

kristiii
31. máj 2020

@majkeel okolo vzhľadu sa točíme asi preto, že si s ním TY začal vo svojom prvom príspevku. Aj čítaš, čo píšeš? Lebo pred tebou ho nikto nespomenul...ale ja inak fakt netuším, kde ty žiješ a s akými ľuďmi sa stretávaš. Ja nepoznám jedinú ženu, čo by sedela doma na riti a čakala doma za zavretými dverami, že sa o ňu a deti muž postará. Samozrejme nerátam obdobie na RD, ale aj to poznám dosť mamičiek čo si aspoň z domu privyrábajú. Tiež netuším kde berieš, že ženy sú celú dobu tam kde v 20-tke? Ja teda poznám oveľa menej žien, ktoré napriklad využívajú po 30-tke mamahotel, ako "chlapov". Tých poznám fakt dosť. A práve ženy sú tie, nazvime to schopné, ktoré sa dokážu v najhoršom postarať o seba aj o deti a pri dnešnom počte neplatičov alimentov bez pomoci akéhokoľvek chlapa.

lily246
31. máj 2020

@majkeel tvoj nick si pamätám preto, že máš čas sedieť na koníkovi a vypisovať v milión diskusiách 😂 keď už teda rýpeš do toho, že ženy si píšu na koníkovi a preto usudzuješ, že nepracujú 😂 Chýba ti pokora! Alebo si tu liečiš rany z mladosti, že ťa vtedy baby nechceli 🙄.

hopsadobrandejsa
31. máj 2020

Ja si myslim, ze to vobec netreba brat nejako tragicky. Si slobodna, nie chora...

Ja som v laske nikdy nemal nejak vela stastia a pravdupovediac, to ze som single skor trapi moje okolie nez mna. Poznam naozaj skvelych chalanov ktori su slobodni a z kadejakych dovodov si nevedia najst priatelku, ale nenechavaju sa tym nejako degradovat ako menejcenni clenovia spolocnosti. Proste funguju dalej a venuju svoj cas bud staranim sa o rodicov alebo svojim hobby, cestovanim atd.

Ja som mal smolu v genetike, moji rodicia sa malo snazili :D. Vzdy som vyzeral radovo mladsie nez bol moj skutocny vek. Vo Svajciarsku pri kupe piva ktore mozes legalne kupit od 16 rokov odomna predavacka pytala preukaz a to som mal toho casu 29...
Druhym problemom bol metabolizmus. Ja mam strasny problem pribrat kedze mam typ tela ectomorpha.

Ja mam v podstate to, po com obvykle zeny tuzia ( jest co len chces bez obav a vzhlad cloveka ktory ma od 6-10 rokov menej ako je real ). Ja som to vzdy bral, ze tieto veci mi trocha stazovali situaciu pretoze zeny maju rady starsich, muskularnych muzov.....potom tu mas mna ktory je uplny opak :D

Randit v dnesnej dobe je velmi zlozite. Ludia maju velmi vysoke naroky a pri najmensich problemoch riesia situaciu rozchodmi.

Urcite neber svoj status tragicky. Ak si len precitas pribehy online, je kopec ludi ktori su rozvedeni alebo v manzelstvach nestastni, domace nasilie, alkohol, drogy, financne tazkosti atd.

Treba sa pozerat na veci s triezvou hlavou. Ja vztahy nejako aktivne neriesim pretoze som sa v minulosti sklamal a akosi ma naozaj netaha oslovovat zeny a dostavat kosom rad radom. To by bolo casom asi velmi depresivne.

Bohuzial co tak citam, stale viac muzov sa vyhyba vztahom. Vezmi si Japonsko, krajine hrozi, ze o nejakych 50-70 rokov sa ich populacia znizi o takmer polovicu pretoze sucasna generacia nejavi zaujem o randenie. Zeny maju problem niekoho si najst pretoze muzov zavazky netahaju.

Urcite nevesaj hlavu. Si este mlada a zivot mas pred sebou. Ku kazdej salke sa najde podsalka ;)

K mojej asi nie pretoze ta je zrejme rovnako rozbita tak ako moja :D

kristiii
31. máj 2020

@majkeel inak si si vedomý toho, že s tým vypisovaním na koníku si si pekne nas..l 🙈🙈🙈lebo podľa toho čo si napísal, sedíš doma na riti a živí ta manželka

retatka
31. máj 2020

Baby toto som už od viacerých chlapov počula,že oni starnú pomalšie ..a žena po 35 -40 je stará ,má ,vrásky,ochabnutie,brucho ,nie je ako chrumkavá 20-tka,no chlapi po 35-40 je ešte mladík s top možnosťami na nové vzťahy ,dokonca o niekoľko rokov mladšie partnerky ...pritom ti co to rozširujú sú pupkatí,s plešinami,s vráskami ...😁😆😆

tt247
31. máj 2020

@majkeel Bludy píšeš. Moji spolužiaci na výške začínali mať plešiny a šediny. Naopak dievčatá boli ešte také “nerozkvitnuté”. No a dnes, o páru rokov neskôr (naozaj len zopár rokov) dievčatá “rozkvitli” a sú z nich kočky ženy, no a mužské osadenstvo vyzerá z 80 percent za zenitom. Plešiny sa zväčšili, šediny vyrašili, brady narástli, lebo veď je in vyzerať drsne, a s nimi im aj bruchá akosi povyrástli. Nechápem, odkiaľ muži berú, že starnú pomalšie a sú sexi aj s pivnými bruchami a kútmi až do tramtárie. Hlavne, že od ženy chcú aj nemožné. Smiešne.

stanulienkat
31. máj 2020

@majkeel tu na MK mozes mat iba nazory ako zeny,inak ta ukamenuju😂😂😂. Vsimni si,ako kazdu tvoju poznamku prekrutili a nie su schopne pracovat s inymi variantami tvojej odpovede. Proste zeny su vzdy schopne,krasne,dobre vyzerajuce intelektualky- uz si to zapamataj! 😁 A iba chlapi mozu starnut a ovisat,kapisto? A 34 rocne vyzeraju ako maturantky🙄,nezalezi,ci im to niekto povie zo slusnosti,ok?

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majkeel
31. máj 2020

@stanulienkat Ved to. 🙂 Pointa je, ze zeny su velmi pekne v 20 a postupne sa to meni, preto si treba na to dat pozor, zatial co muzi najskor potrebuju cas, aby dozreli. Kazde pohlavie ma svoje silnejsie a slabsie obdobie a podla toho treba prisposobit svoje rozhodovanie. Kazdy chvilku taha pilku,
A ako odpoved mam, zeny su stale krasne, muzi v mladosti su neschopni, ked su starsi, su skaredi (plesivi, tucni) a cely zivot su zrglosi, lebo nikdy nezarobia tolko, kolko je ona schopna minut. :D
A hned na to prispevok, nemozem najst praveho. ;)

kristiii
31. máj 2020

@majkeel zaujímavé, že ani jednej z báb si neodpísal, až stanulienkat takmer okamžite, ako ti pohladkala ego.
@stanulienkat že ty to nepoznáš, alebo ti tým niekto musí lichotiť, neznamená, že ani nikto iný. Neraz sa mi stáva, že si do mňa pýtajú OP, keď mám v košíku víno a nemyslím si, že tety predavačky sa mi snažia tak silno lichotiť 😂 skôr sa tvária dosť trápne potom. A na oplátku naozaj poznám dosť žien, ktorým by som ani náhodou netipla, že majú dospelé deti a cez 40, samozrejme, že poznám aj také, ktoré vypadaju staršie než sú, ale prečítaj si majkeelove príspevky, podľa neho sú všetky ženy pekne v 20 tke a potom to už ide len dolu vodou a väčšina 30-40 ročných žien je nesamostatnych a prežívajú len vďaka tomu, že sa o ne nejaký ten schopný chlap stará...ty s tým vážne súhlasíš???

retatka
31. máj 2020

@anita1978 Zaujímavé ,to je aký svojsky štýl života ktorý ženy neláka?🙂