Ahojtee, som dievca mam 25 rokov a v poslednej dobe sa citim osamelo teda nie iba v poslednej dobe celkovo som samotarka a radsej si pisem s ludmi ako sa s nimi stretavam , velmi rada by som sa porozpravala s niekym hocikym, o hocicom, ak mas rada vino a memecka, konspiracne teorie, alebo iba bezcielnu diskusiou o hocicom alebo nicom hahah... tak kludne napis 🙂
PS: lockdown ma do toho dohnal!!! hahahaha
PS2: ak nemas zaujem alebo si chces do mna iba ripnut - nepis 🙂
@viestta ano viem ze tam mam chybu pisala som rycho, ty sa nauc citat a nepis zbytocne komentare na temu ktora ta ocividne nezaujima dakujem
@babockaadmiral ju si ani nevšímaj to len ako človeka zhodiť🤣
@viestta ach jaj...
@babockaadmiral no daj dáku konšpiračnú ....
@viestta PS2: ak nemas zaujem alebo si chces do mna iba ripnut - nepis 🙂
@ninusa221 okej skusila som to tu, ale vidno ze tu to je plne mamiciek nudiacich sa pri svojich detoch tak radsej rypu do ludi tu, koncim po pol hodine nemam na to hahahha
@viestta nerozumiem Vam, chcete ma ucit pravopis alebo? nebudte smiesna, chodte pisat inam PROSIM VAS
@viestta ani neviem, kto koho by učil..aj vo vašom je zopár chýb
@viestta prosim ta ja jedno raz nepochopim.. Naco je toto dobre? Chce s niekym prehodit par slov, asi je sama a hlada niekoho na rozhovor, co nieje prijemne a ty jej potrebujes pisat toto? A ked uz, ten prvy koment, ale naco pokracujes, naco pises dalej? To ti tak robi dobre si cez net kopnut do niekoho? V sukromnom zivote to asi tiez nebudes mat najlepsie, je mi ta luto
@viestta VIEM ZE MAM CHYBU V SLOVE RYPNUT NIEKOLKO KRAT SOM TO NAPISALA, a prosim nerozumiem naco ste napisala ze som dokonala, vy mate nejaky komplex? moj prispevok k tomu ani nahodou nesmeroval ani nebola zmienka o mne..preco su ludia tak nechutny stale co vam kto urobil ze tu sedite o 21:30 a pisete mi dokola hahah smiesne
@viestta pravopis nikdy nevycitaj, nikomu. Nikdy nevieš dôvod. Poznám kopu inteligentných studovanych ludi ktorí len proste dlho ziju v zahraničí, alebo nestudovali na Slovensku. Poznám ľudí, čo študovali v Čechách ... alebo je tam nejaká porucha . Kopu ludi robí chyby z nepozornosti v rýchlosti.... ja osobne mam kamošku, co do 15r žila v Taliansku. Bohužiaľ, píše ako počuje.... a tiež sa stretáva s výsmechom. Pritom Ovláda 4 svetové jazyky na profesionálnej úrovni. Len toľko k tomu ;)
@klip0 dakujem ze ma chapete, aspon to malo ludi, mame nadej ze jedneho dna to bude lepsie mozno jedneho dna ludia presatnu pisat zbytocne komentare hahaha
@viestta Vy by ste skor mala podebatit o diete ako o pravopise.Hladate chyby na druhych a sama na sebe nic nevidite.
@renata1405 trefa do cierneho.. Pani dokonala ale ovlada vybrané slová, tak sa moze povysovat, lebo niet iných hodnôt v živote
@viestta Rado sa stalo
Neviem inak co cakala ze jej ľudia nato napisu 🤷♀️ ze - ty si ale super ty ju dobre davas dole... Alebo co ako.. uznanie za otrasne prejavovanie.. Nuz nevyšlo, väčšina tu ma lepsie nastavene hodnoty v zivote
Joj neurazajte sa .... autorka rozpútala zaujímavú debatu :D
Tak poďme sa baviť o niečom inom...
Každý tu občas ,,zapoti" niečo, začo by ho ostatní najradšej ukamenovali.
Co su to memecka?
Konšpiračné teórie o korone by mohli byt veru zaujímavé;D kto začne?
to už neexistuje pokec alebo iné diskusné fóra na zabitie času?
@bavlnka92 PS2: ak nemas zaujem alebo si chces do mna iba rypnut - nepis