Mám 24 rokov a chcem si dať urobiť nové zuby

mishadudy
14. mar 2018

Ahojte..od mojho prveho urazu v detstve mam problemi s prednymi zubami. Teraz mam 24r a rozhodla som sa prekonat svoj strach a dat si urobit nove zuby. Vie sa niekto so mnou podelit o svoje skusenosti? Najprv mi vraj povytahuje korene, neskor vybrusi a na to nasadi korunky. Velmi sa bojim tahania korenov :/ mam zapalene dasna, a taky cas slabo zabera injekcia. Minuly tyzden mi tahal zubar stolicku a dost intenzivne som to citila.

jajkadankova
14. mar 2018

Ak máte zapálené ďasná, určite by som pred takýmto zákrokom šla na dentálnu hygienu. Ak ste ju už absolvovala, počkala by som, kým zápal ustúpi.

suesue1983
14. mar 2018

Presne tak pockat kym zapal prejde mne pomohlo vyplachovat repikom

wiw8
14. mar 2018

A zubarka ti co na to povedala? Neodporucila ti aj ona dentalnu hygienu? Alebo aby si este pockala ked mas teraz problemy?

mishadudy
autor
14. mar 2018

@wiw8 zubar mi na to nepovedal nic..idem k nemu az na buduci tyzden :/

tenerifka
14. mar 2018

@mishadudy povtahuju ti korene alebo nervy? Lebo ak koreñ, to je cely zub von a dat implantat, nie korunku

mishadudy
autor
14. mar 2018

Cely cas rozpraval o vytiahnuti "korenov" a ze ak s to zahoji, tak nasledne vybrusi zuby a nasadi korunky

0silvia0
14. mar 2018

@mishadudy a ako ti nasadí korunky ked nebudeš mať korene? Akosi nechápem... 😲

dorottka
14. mar 2018

@mishadudy Ne nahodou nervov z korenov? Da ti korunky alebo mostik? Ak ti vytiahne korene, tak to znamena, ze ti vytiahne zub, nic ine. Ak nervy, tak zub bude sluzit dalej.

rusalinka
15. mar 2018

@mishadudy ahoj a nepomohol by ti strojček na zuby?

mishadudy
autor
15. mar 2018

@rusalinka nepomohol :/ hned po uraze sa mi zacali kazit..stale to zakrival len s nejakou sadrou ci co to bolo, ale teraz to uz nepomaha..

mishadudy
autor
15. mar 2018

@dorottka tak asi som ho zle pochopila 🙂

mishadudy
autor
21. mar 2018

Tak uz mam po vytiahnuti nervov..vcera mi vytiahol 2 a zajtra idem este na 3 ale som hotovaa:( vcera sa to do vydrzat no dnes to uz boli viac..som na tabletkach :( bojim sa ze to bude boliec este viac