Mám 23 rokov a cítim sa škaredý

milano1108
1. máj 2023

Ahojte,

som mladý, 23 ročný chalan, som inej orientácie, teda gay, alebo buzerant ako mnohí z Vás hovoria, alebo oslovujú takýchto ľudí.
Mám dlhodobý pocit zo seba samého, že som strašne škaredý a nikomu sa nepáčim. V mojom okolí je veľa mladých gayov ktorí sa niekomu stále páčia, ja nič.
Dosť som sa trápil svojim vzhľadom, dokonca od strednej školy až doteraz som zhodil takmer 50 kíl, predtým som vážil skoro 120 a teraz vážim cez 70 kilogramov.
Stále si pripadám škaredý a tučný, často sa stáva, že aj deň nejem a potom druhý deň sa najem a všetko to vyzvraciam, lebo nechcem pribrať, potom znova normálne fungujem jem a tak, potom sa opakuje to iste dookola, neviem, čo je na mne zlé, či som vážne taký škaredý chalan...

regsy
1. máj 2023

@milano1108 Podľa mňa si frajer, keď si dokázal toľko zhodiť, to musela byť riadna sebadisciplína. Na druhej strane vonkajší zjav je len vecou vkusu ľudí, ktorí ťa vnímajú. Subjektívne sa môžeš aj dosť mýliť. S jedlom neblbni, jedz tak primerane podľa aktivity a hladu. Neboj, všetko príde vtedy ako má.

miadi
1. máj 2023

@milano1108 to znie ze mas bulimiu / mentalnu anorexiu. Stava sa ludom co boli obezni ze Aj ked schudnu stale sa citia “ skaredi.” Ze hoci telo uz je ine oni sa stale citia ako menejcenni - stigma z body shamingu im ostala. Ty sa Musis naucit mat rad Sam seba takeho aky si. V hetero spolocnosti kde je homosexualita povazovana za nieco “ zle” je pre teba o to tazsie prijat sa milovat Sam seba a byt so sebou spokojni. U gay kultury su popularni twinks- stihli mladi chalani . No ludia existuju v kazdej velkosti forme a kto hlada lasku najde. Rovnako aj chudsi gay co je a citi sa mega fesak nemusi mat stastie v laske hoci ho kazdy chce .. do postele.. Vyzor nie je vsetko . Si aj to co si o sebe myslis. Ked si myslis ze si “ skaredy” a chodis po svete s tym ze z teba vyzaruje negativita - hoci je namierena voci tebe..Ta negativita je vnimana okolim . Rovnako ako ked si stastny = ziaris .a taka žiara je pritazliva. Ty sa Musis v prvom
Rade naucit pacit sam sebe! Buzerat je skarede slovo .. a ty urcite nie si skaredy. Len mas pre seba velmi malo lasky. A ked si ju nedoprajes nemozes cakat ze druhy ti ju da. Si mlady krasny jedinecny clovek a zasluzis si vsetku lasku sveta. Tak si ju daj. Popracuj na sebe na svojom vnimani seba zivota., Extra kila si zhodil teraz Musis po pracovat na emotional damage .. obklop sa ludmi co ta maju radi takeho aky si a vymaz ludi co ta udupavaju. Oslobod sa. Bojuj o svoje pravo na stastie . Bojuj so svetom aj svojimi vlastnymi demonmi. Zivot je krasny a bude taky aky si ho urobis.

because
1. máj 2023

@milano1108 skus si pozrieť a kontaktovať chutzit.sk venujú sa PPP

iritka
1. máj 2023

@milano1108 chod do fitka nabrat svaly a pracuj na svojom sebavdomi. Nie je dolezite ako clovek vyzera ale co zo seba vyzaruje. Ak si zakomplexovany tak rovnako posobis na svoje okolie. Ak sa budes mat rad, tak si niekoho najdes.

dadis
1. máj 2023

@milano1108 Myslim si, ze mas poruchu prijmu potravy. 70kg je na muza nizka vaha a ty to vidis ako problem, stale mas vycitky, ak sa najes z chuti. Toto kym s odbornikom neporiesis, tak klud v svojej hlave nenajdes. Skus aj popocuvat podcasty 90-60-90, hovoria tam aj muzi svoje skusenosti. Bohuzial, netyka sa tento problem len zien a tiez nesuvisi tento problem s tvojou orientaciou. Tyka sa zien, muzov, deti, hetero i homosexualov. Drzim palce.

viestta
1. máj 2023

Myslim si, ze by si sa mal obratit na psychologa. Pomoze ti najst cestu ako prijat seba sameho takeho aky si. So vsetkymi pozitivami, ktore ako clovek mas aj najst cestu ako prijat vsetko to, co povazujes na sebe za skarede. Ak si clovek nevie rady sam s sebou, treba sa obratit na odbornikov. Nie je cesta utapat sa v trapeni, pretoze kazdy jeden clovek je krasny a hodnotny, aj ked to on sam mozno nevidi.

dadis
1. máj 2023
domkakvet
1. máj 2023

@milano1108 tak s tym jedlom pozor, aby si neprivodil nejake zdravotne problemy a si este mlady, zrejme svoju lasku este len stretnes, nemusis sa nahlit, este mas cas.

vkatush
1. máj 2023

@milano1108 pozri si na insta RebelDietnejKultury

Je v tvojom veku, zhodila takmer rovnako, tiež z nejak 120 na 70.
Aj jej napíš, ak potrebuješ, má vyštudovanú psychológiu v zahraničí a venuje sa tomu, vie presne, čím prechádzaš a je úžasná 😊😊
Držím palce ❤️

maxalla
2. máj 2023

Vyzera to na poruchu prijmu potravy. To by si mal urcite zacat riesit, inak sa mozes dopracovat do zivot ohrozujuceho stavu. Pre vlastne dobro sleduj, ci sa stale nachadzas v medziach zdravej hmotnosti, ak by si zaznamenal podvahu, je to pre teba varovny prst. Tu hranicu by si nemal prekrocit, hlavne ak mas sklony k bulimii, aby sa to nezvrtlo.
Taktiez by mozno nebolo odveci vyhladat psychologicku, skusit popracovat na svojom sebavedomi. Si este velmi mlady, nic sa neboj, urcite si niekoho najdes, ale netlac zbytocne na pilu. Okrem toho, bolo by dobre uvedomit si aj to, ze tvoj zivot sa predsa nemusi tocit okolo toho, ci sa niekomu pacis, alebo nie. Skus sa pre zmenu zamerat na seba, robit veci, ktore ta bavia, hladat si nove konicky, mozno pri nich narazis na novych, zaujimavych ludi. Pacit sa nie je v zivote to najpodstatnejsie, dokonca ani to druhe najpodstatnejsie. A to, ci sa niekomu budes pacit alebo nie, vobec nezalezi od tvojej vahy.

marca12
2. máj 2023

@milano1108 Nerozmyslal si navstivit psychologa? Potrebujes sa prijat a mat sa rad. A vyzera to,ze mas poruchu prijmu potravy. 70kg je dobra vaha,kludne aj viac keby si mal, nic sa nedeje. Musis sa mat rad taky,aky si a potom ta bude mat rad aj nejaky priatel.

sono2
2. máj 2023

A prečo si gay kvôli trendu? Či ozaj sa ti ženy neľúbia.

dadis
2. máj 2023

@sono2 Ozaj?

sono2
2. máj 2023

@dadis čo ozaj. Normálna otázka.

jana_eyre_2
2. máj 2023

@sono2 prečo by niečo také tvrdil kvôli trendu? Nerozumiem kde sa vôbec toto presvedčenie že ide o trend navzalo. Preto, že ľudia sa konečne môžu trocha slobodnejšie priznať, nadýchnuť ich budú ešte niektorí pokladať za klamárov.. 😒

sono2
2. máj 2023

@jana_eyre_2 tak, ja som to aktuálne počula od kamarátky čo má psychologičku kamarátku. Ta rieši momentálne tinegerov a povedala, že je to teraz trend.
Že keď sú deti ktoré sa nevedia začleniť, pripadajú si škaredé, neni sú zaujímavé, pokúšajú sa týmto zaujať.
Chcela som od neho počuť pravdu, lebo tým že sa bude skrývať, si nepomôže.

maxalla
2. máj 2023

@sono2 nie, toto nie je normalna otazka, je to nevhodna otazka, ktora predpoklada moznost, ze dotycny to ma len ako rozmar. Co je ta vobec do toho? Aj keby bol gej len preto, ze sa mu to v noci prisnilo, ovplyvni to nejak odpoved na jeho polozenu otazku? Nie, takze si len potrebovala touto svojou akoze normalnou otazkou vyjadrit svoj nepodstatny nazor na jeho sexualnu orientaciu.

dadis
2. máj 2023

@sono2 23rocny je teenager? Ozaj?

sono2
2. máj 2023

@dadis nie on konkrétne
Bože to je taky problém odpovedať? Sa nečudujem, že nemá sebavedomie.

dadis
2. máj 2023

@sono2 Co je problem odpovedat? Navstiv nejake gay fora a tam sa dopytuj, ked mas zaujem o statisticke zistovanie. Chalan ma problemy zavazneho charakteru suvisiace so sebaprijatim a vztahom k jedlu a ty tu riesis najmenej podstatnu vec - jeho orientaciu. Kde sa v tebe podela empatia?

lenrol001
2. máj 2023

@milano1108 ... 70 kg je super váha ...pri akej výške? Normálne jedz a hýb sa. Odporúčam beh a rýchlu chôdzu... prečistí sa hlava... negatívne myšlienky odídu...no a v prírode možno spoznáš práve taký typ človeka akého hľadáš ..

kiwi3
2. máj 2023

@sono2 ze trend. kolko ja poznam chlapov, co sa niekedy v puberte bozkavali s chalanom, a to mi tiahne nezadrzatelne na 40. o generacii nasich rodicov, ere hippies, ani nebudem pisat, co stvarali a ako experimentovali. ale nikto z nich o sebe netvrdi, ze je homosexual. to je nieco celkom ine, nikto sa k tomu nebude hlasit, len preto, aby ho niekto ako ty spochybnoval alebo ho polovica naroda nenavidela. nema to logiku. a ak je tvoja kamoska naozaj psychologicka, tak neviem, ci si vybrala vhodne povolanie

milano1108
autor
3. máj 2023

@sono2 na Vaše otázky nebudem ani odpovedať, je to úbohé tvrdiť o trendoch, možno niektorí to tak majú, ale ja určite nie, zväčša, keď tvrdia, že to robia z trendu, tak realita je iná...sú gayovia aj tak...alebo bisexuali

sono2
3. máj 2023

@milano1108 na fóre si tykáme.