Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je hanba mať v 19ke v izbe plyšakov? Ide o to že dlho som nemala vlastnú izbu (do 15) a nemohla si do nej dať čo chcem, teraz keď ju už konečne mám zariaďujem ju podľa seba a zbožňujem plyšakov je to ok podľa Vás? Mám ich na posteli a malých zavesených na skrini…
Pokym to nebude v 25tke ci 30tke.. pri vaznom vztahu... kedy budes radsej objimat plysaka...
Nech si ma kazdy v izbe co chce. Za mna su to zbytocne lapace prachu, ale ked tebe sa to paci... 🤷♀️
Keď sa ti to páči - nechaj si ich, uži si ich, uži si ten pocit, že máš konečne svoju izbu a v nej všetko podľa svojich predstáv/potrieb. Keď sa toho nabažíš, tak si to zmeníš. 🤗
@mariana213 niesi to ty, co ti nechceli rodicia zriadit vlastnu izbu a spavala si v obyvacko-chodbe?
Myslím, ze tu potom bola tema aj od tvojho otca.
A ten obluk mas s dverami ci bez? Každopádne maj si tam aj 20 plysakov... co s nimi ked uz ich mas. Akurat ich sem tam vypras.
Milovala som plysakov a svojich som si so sebou zobrala aj keď som sa sťahovala k manželovi, neskôr ich podelili moje deti. Samozrejmá je ale pravidelná údržba, ja svojich pravidelne periem.
Je to tvoja vec a tvoja izba. Možno neskôr ich dáš všetky deťom na hranie, keď ich budeš mat.
Mne síce ostali len dva kúsky, ale teraz s nimi lieta syn po dome 😆
užívaj si svoju vytúženú izbu so všetkým, čo máš rada
Ja mám 34 a mám vo svojom byte plyšáky tiež. Sú z mojich obľúbených filmov a rozprávok - zberateľské. Je mi úplne jedno kto si o tom čo myslí. Ak ťa to robí šťastnou 😉 Ja som zástancom hesla "Ži a nechaj žiť". Nestarám sa do druhého, nech si žije každý ako chce.
Nevidím s tým žiaden problém, kľudne môžeš mať aj v 19 rokoch plyšákov 🙂
@mariana213 tvoja izba bez dveri? mne to pride ako obmedzovanie ale asi nemas vychodisko
@mariana213 čo sa tyka plyšakov tak pohoda, olysaky su pekne a veľa ludi ich ma ..ale izba bez dveri??to si neviem predstaviť
Ja som mala v izbe plysakov až kým som sa nevydala. Ja som ich zbierala. Po pôrode všetko zdedila dcéra. A neprislo to čudné nikomu. Však som sa s nimi nehrala, len som ich mala na poličke.
Ja mám metrového medveďa v posteli a nezaujíma ma čo si o tom ostatní myslia oni v mojej posteli nespia. A mám dávno po 19 😁
Nevidím v tom vôbec žiaden problém, pokiaľ ich večer neuspavas a nekrmis, je to úplne ok 😅
To si si zakladala cerstvy nick na takuto infantilnu otazku???😁
Nevidím v tom ziaden problém
Je to tvoja vec, ktorá nikomu neubližuje