chcem sa spýtať pondelok mám 18 chcem sa odsťahovať ku priateľovi rodičia .. ktorý s tým vôbec nesúhlasia vyhrážajú sa mi s policajtami .. môže ma policajt doviesť zas domov ? alebo proste mám 18 a riešiť to nebudú
nesla by som tam, kde nie som vitana 🙂
@neviem77 za 1. určite by som tam nešla bývať, oni ako majitelia domu ti to musia dovoliť ☝️a áno kľudne na teba môžu zavolať políciu,za nedovolené vniknutie . To sú ale dúfam len silné reči aby ťa odradili. za 2. Presne ako píšu vysie, kde ma nechcú tam sa netlačim. Stretávať sa s priateľom môžte inde, u vás alebo si nájdite spoločný podnájom
@annamivo no ja som to teds pochopila tak, ze jej rodicia sa vyhrazaju policajtmi, nie priatelovi 🤔
S rodičmi si nerozumieš... Myslíš, že u "svokrovcov" to bude lepšie? Fakt by si chcela bývať niekde kde ťa nechcú a vyhrážajú sa políciou? Tam by si sa dobre cítila? Ak to bude neznesiteľné, tak spravíš čo? Sklopíš uši a prídeš domov ako poslušná dcérka? Si mladá, ale teda hrdosť by si mala mať, nemala by si sa tlačiť niekde kde nie si vítaná... 😖
@lindusss2016 dobré ste to pochopili
@taskataska priateľ zarába máme už niečo našetrené .. ku nim chodím skoro stále .. vedia že tam idem a tešia keď už budem tam ❤️
Mňa len zaujímalo to že keď sa na 18 odťahujem a rodičia zavolajú na mňa tých policajtov či budú niečo riešiť alebo proste povedia ma 18 a neriešia to
chces si pohnevat rodicov? Nestacilo by tam chodit na dlhsie prespavacky? Preco sa hned stahovat a palit mosty? CO je to za frajera ze ho nezaujima vztah s potencionalnymi svokrovcami?
@neviem77 no tak chod tam, kde Ta chcu a tesia sa na Teba.. . a Tvoji rodicia policajtov volat nebudu. . . aj tak by s Tvojim rozhodnutim nic nespravili
Presťahuj sa. Ale ak máš s rodičmi už teraz zlé vzťahy, čakaj, že budú ešte horšie. Máš aj plán, čo bude, ak by ste sa s priateľom náhodou rozišli? Rodičia nebudú nútení ťa zobrať späť.
Nepramenia tie zlé vzťahy len z toho , že ťa nechcú pustiť? Ani ja by som nebola nadšená, kým študuješ a chlapec a jeho rodičia ťa budú živiť.. Koľko má priateľ rokov? Ty niekde aspoň brigáduješ? Máte našetrené či on má?
Mala by si si zlepsit vztahy so svojimi rodicmi, dostudovat skolu, najst zamestnanie a az potom riesit frajera. Ked sa teraz nastahujes s holym zadkom do domu za frajerom, kde este byvaju jeho rodicia, moze to dopadnut este horsie.
Ak máš 18 rokov tak kľudne chod bývať k priateľovi, policajti tá kvôli tomu že ešte študuješ ťahať spat k tvojim rodičom určite nebudú
Ak máš zle vzťahy s rodičmi, tak možno po odchode budú mat priestor aj oni rozmýšľať o tom ako to medzi vami je a prečo je to tak
Niekedy je odchod to najlepšie čo mizes urobiť
Držím palce
@neviem77 Priatel ma kolko rokov? Mam 18 rocnu dceru a toto si neviem predstavit.
Ja som odisla tyzden po 18 k priatelovi uz som tu 3 rok a to som este 2 roky studovala nadstavbu
pokial s tým nesuhlasia rešpektovala by som to
aspon by som doštudovala a možno chodila len občas na cely vikend
nevnucovala by som sa, netisla časom sa ti to môže zle vypomstit
však máš cely život pred sebou načo sa ponahlat
a vztahy s rodičmi najlepšie pochopíš ked budeš sama matka , pokial niektoré veci nepremyslíš a nezlepšíš je dost velká šanca že budeš robit rovnaké chyby alebo sklzneš tzv krču a budeš to držat tak aby si tie chyby neurobila a uniknú ti iné veci
nerozumieš si v čom presne ? tak ked sa citiš dospelá tak sa tak aj spravaj spytaj sa prečo a povedzte si to bez hádok v klude , skus pochopit ich dôvody
@neviem77 pokial viem tak tvoji rodicia dovrsenim 18r ti nic nemozu .. ty mozes od nich pozadovat trebars aspon pridavky na dieta kym studujes. ono su dve moznosti .. mozno je nieco objektivne co sa im nepozdava na tom celom, alebo maju problem oni (strach ze sa stratia, co dalej s ich zivotom atd.) .. to uz na dialku tazko povedat. treba to mat ale premyslene, aj ked sa s priatelom mate teraz radi, stat sa moze cokolvek aby si bola pripravena byt aj sebestacna keby nieco
Nebudú.